Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel Novacyt PSE:ALNOV.FR, FR0010397232

  • 0,840 24 apr 2024 17:35
  • +0,030 (+3,70%) Dagrange 0,791 - 0,845
  • 294.239 Gem. (3M) 178,4K

Novacyt de volgende biotech raket!

70.373 Posts
Pagina: «« 1 ... 23 24 25 26 27 ... 3519 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. Mozes kriebel 7 december 2019 13:10
    Novacyt SA: Lancering van een nieuwe moleculaire respiratoire diagnostische test voor de Amerikaanse markt
    0
    07-10-2019 - 08:0015
    Regelgevend nieuws:

    Novacyt (ALTERNEXT: ALNOV; DOEL: NCYT), wereldwijde specialist voor klinische diagnostiek, kondigt succesvolle ontwikkeling aan van nieuwe moleculaire respiratoire diagnostische multiplextests klaar voor verkoop in Noord-Amerika vóór het koude seizoen en griep.

    Primerdesign, de moleculaire divisie van Novacyt, heeft het ontwerp en de ontwikkeling van een 384-wells microplaat moleculaire ademtest afgerond die door zijn Noord-Amerikaanse commerciële partner in zijn CLIA ( Clinical Laboratory Improvement Amendments ) gecertificeerde laboratoriumnetwerk moet worden gedistribueerd . Primerdesign heeft deze multiplex-test ontworpen om 37 respiratoire pathogenen te identificeren en is daarmee een van de meest uitgebreide die momenteel op de markt beschikbaar is. Naast het identificeren van een groot aantal pathogenen van de luchtwegen, is dit nieuwe diagnostische product ontworpen met eigen vriesdroogtechnologie om het gebruiksgemak en de prestaties te stabiliseren en te optimaliseren.

    Primerdesign zal dit product leveren als onderdeel van een vijfjarige overeenkomst, omdat zijn partner het nieuwe Amerikaanse ademhalingspaneel via zijn eigen klinische testlaboratoria lanceert om patiënten testresultaten te bieden die in de VS zijn ontwikkeld. laboratorium. Primerdesign ontving de eerste bestelling van zijn Amerikaanse partner voor $ 105.000.

    De wereldmarkt voor het testen van luchtwegaandoeningen is in 2016 gewaardeerd op $ 5,0 miljard 1 en zal naar verwachting met 3,3% per jaar groeien. De Amerikaanse markt is goed voor meer dan 30% van de wereldwijde markt voor respiratoire testen.

    Graham Mullis, CEO van de groep, merkt op:

    " Deze ontwikkeling markeert een belangrijke stap in de B2B-strategie van de Groep door onze Noord-Amerikaanse zakenpartner de mogelijkheid te bieden te profiteren van de sterke vraag naar ademtests in deze seizoensgebonden markt, die doorgaans loopt van september tot april. Het toont ook het toenemende vermogen van het R & D-team van Novacyt aan om zijn productportfolio uit te breiden en zijn vaardigheden te vergroten om complexere producten te ontwikkelen. De snelle ontwikkeling van deze nieuwe multiplex-moleculaire test illustreert de capaciteit van onze geïntegreerde onderzoeks-, ontwikkeling- en commerciële teams. Wij geloven dat dit een belangrijk hulpmiddel zal zijn voor clinici om beter aan de behoeften van patiënten te voldoen.. "

    - Einde -

    Over Novacyt Group

    De Novacyt Group is een internationaal diagnostisch bedrijf dat een groeiend portfolio van in vitro en moleculaire diagnostische tests genereert. De belangrijkste troeven liggen in de ontwikkeling van diagnostische producten, marketing, contractontwerp en productie. De belangrijkste bedrijfseenheden van het bedrijf omvatten Primerdesign en Lab21-producten, die wereldwijd een breed scala aan tests en reagentia van hoge kwaliteit bieden. De Groep bedient rechtstreeks de markten voor oncologie, microbiologie, hematologie en serologie, evenals haar wereldwijde partners, waaronder grote bedrijven.

    Voor meer informatie, bezoek de website: www.novacyt.com

    1 Testen van luchtwegen / marktdiagnostiek, brancherapport, 2025 Grand View-onderzoek

    Bekijk de bronversie op businesswire.com: www.businesswire.com/news/home/201910...
70.373 Posts
Pagina: «« 1 ... 23 24 25 26 27 ... 3519 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium drie voorbeelden van IEX Premium: de exclusieve content op de site, de app op een smartphone en IEX Magazine.

Benieuwd naar onze analyses en kooptips?

Word nu abonnee van IEX en krijg onbeperkt toegang tot onze (koop)tips en succesvolle modelportefeuilles. Nu 3 maanden voor slechts €19,95! Profiteer van 58% korting!

Word abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links