Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel BAM Groep Koninklijke AEX:BAMNB.NL, NL0000337319

  • 3,788 19 apr 2024 17:35
  • -0,042 (-1,10%) Dagrange 3,758 - 3,814
  • 577.058 Gem. (3M) 1,4M

BAM december 2019

2.128 Posts
Pagina: «« 1 ... 17 18 19 20 21 ... 107 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 7 boldie 4 december 2019 11:01
    quote:

    Crockett schreef op 4 december 2019 10:57:

    [...]

    jouw tijd komt ook nog ;) vertrouwen in BAM en haar bestuur!
    die is met de noorden zo'n vertrokken. Enige waar ik in geloof is dat bam te laag staat in verhouding potentie. Waarmaken blijft een probleem maar koers je komt inderdaad wel weer rond de 3.5
  2. forum rang 6 OnoMatopee 4 december 2019 11:11
    Obstakels zijn overwonnen. Rijkswaterstaat heeft het doortrekken van de A15 en het verbreden van de A12 en A15, een project van bijna 900 miljoen euro, voorlopig gegund. De gelukkige partijen zijn Dura Vermeer, Besix, Hochtief en John Laing. Van Oord is ook betrokken bij het ontwerp, de bouw en het onderhoud van de mega-opdracht.

    Het is me het projectje wel. Gedurende de aanbestedingsprocedure, die ruim een jaar in beslag nam, haakten verschillende combinaties af. Zij vonden de risico’s die op het bordje van bouwers zouden komen te liggen te hoog.

    Topman Rob van Wingerden van BAM vergeleek de opdracht vorig jaar zelfs nog met een “giftige cocktail”.

    Welke eis schrapte Rijkswaterstaat?
    Welke eis schrapte Rijkswaterstaat?
    Lees dat hier

    “De bouwtijd van twee jaar is wat ons betreft erg kort. Dat zou een jaar langer moeten zijn. En het feit dat wij rekening moeten houden met een eventuele hoogwaterstand van de IJssel en een overstroming, gaat ons ook te ver. Wij leven in een tijd dat kerst warmer is dan Pasen. Alle statistieken liggen overhoop. Hoe moeten we dan als bouwbedrijf voorspellen wanneer de uiterwaarden gaan overstromen? In combinatie met de omvang, de complexiteit en de bouwtijd zeiden wij: dit moeten we niet doen”, verklaarde Van Wingerden tegen Cobouw.
    Gehekelde eis geschrapt

    Ondanks de ‘weglopers’ bleven twee bouwcombinaties geloven in een goed eind. Een paar weken geleden gaf Rijkswaterstaat gehoor aan de kritische geluiden uit de markt door één van de gehekelde aanbestedingseisen te schrappen.

    Dat gebaar lijkt goed uit te pakken. Dinsdag maakte Consortium GelreGroen (Dura Vermeer, Besix, Hochtief en John Laing) trots bekend dat Rijkswaterstaat voornemens is het project aan hun te gunnen.

    Topman BAM zag ViA15 niet zitten
    Topman BAM zag ViA15 niet zitten
    Een portret

    Het komt er op neer dat de A12 en de A15 in de buurt van Arnhem worden aangepakt. De A15 wordt doorgetrokken over een lengte van 12 kilometer. Bepaalde delen van beide wegen worden verbreed.

    Als alles mee zit starten de werkzaamheden in 2020. Vier jaar later kan de vlag uit. Het gaat overigens om een DBFM-contract. Het is de laatste keer dat Rijkswaterstaat de externe financiering (de F in DBFM) opneemt in een contractvorm.
    Eerste publicatie door Thomas van Belzen op 4 dec 2019
  3. forum rang 6 OnoMatopee 4 december 2019 12:45

    De Weef: drie woontorens én restaurant bij Burgemeester Geukerspark in Helmond

    HELMOND - Aan de rand van het Burgemeester Geukerspark komen drie woontorens met 65 appartementen. Die krijgen de naam De Weef en zijn ontworpen met ronde vormen en veel groen, zodat ze aansluiten bij het nieuwe park.
    Simon Rood 04-12-19, 12:04 Laatste update: 12:11 Bron: ED

    De bouw begint eind 2020 en de woningen zijn klaar in de loop van 2022. De bouw wordt uitgevoerd door BAM Wonen. De appartementen zijn ontworpen door VFO Architecten en Buro Lubbers. De verkoop van de huizen gaat begin komend jaar van start. De prijs ligt in de categorie ‘midden en hogere segment’.

    De naam De Weef verwijst naar het textielverleden van de stad en de vloeiende vormen van de torens. Die komen aan de noordkant van het park, tegen woonzorgcentrum Keyserinnedael aan. Toekomstige bewoners parkeren in een half verdiepte parkeergarage onder de appartementen.
    Restaurant De Beren

    Aan de kant van het Havenplein komt in het Burgemeester Geukerspark een goeddeels glazen paviljoen, waar restaurant De Beren een filiaal opent. De Beren is een keten met tientallen zaken in het land. De bouw van het paviljoen begint in september 2020 en is in de loop van mei klaar. Het paviljoen is ontworpen door Grosfeld Bekkers van der Velde Architecten, de bouw is in handen van QX Real Estate.
  4. Crockett 4 december 2019 12:49
    quote:

    GunoVin schreef op 4 december 2019 12:34:

    nu gaat bijvoorbeeld de AEX iets omhoog en BAM omlaag. Dus gaan ze verkopen om op een lager punt weer in te kopen. en zo gaat het gemiddelde koers van het aandeel omlaag. Dat kan makkelijk, want volgens de nieuwkomers kan het aandeel morgen 5 euro zijn. Zo werkt EMOTIE.
    zeker te weten..en welke nieuwkomers doel je op dan?
    Zijn heel veel oudgedienden hier ;)
2.128 Posts
Pagina: «« 1 ... 17 18 19 20 21 ... 107 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium

BAM: sterk slotkwartaal opsteker voor nieuwe strategie

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Word Abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links