Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

TRUMP

70.598 Posts
Pagina: «« 1 ... 1610 1611 1612 1613 1614 ... 3530 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 10 luchtschip 1 december 2019 06:02

    Impeachment procedure

    The House Intelligence Committee gaat dinsdag 3 December om 6:00 pm EST (24:00 ned tijd)stemmen over het Ukraine Impeachment Report, dat is opgesteld door Adam Schiff.
    Vervolgens gaat het rapport naar the House Judiciary Committee.
    De eerste Judiciary Hearing is de volgende ochtend, woensdag 4 december.

    docs.house.gov/Committee/Calendar/ByE...

  2. forum rang 10 luchtschip 1 december 2019 06:43

    Impeachment procedure

    Republicans in Congress swore an oath to defend the Constitution-not to protect Donald Trump.

    Now every member of Congress must answer this question : Will they uphold their oath of office, put country over party and defend our (US) democracy ?

    video clip (1:31minuut)
    twitter.com/CAPAction/status/12008401...

  3. forum rang 10 luchtschip 1 december 2019 07:22

    Trump's bezoek aan Londen

    van 2 december tot 4 december zal Trump in Londen zijn in verband met de NAVO top.

    De Koningin zal een receptie houden op Buckingham Palace als onderdeel van de top.

    White House statement :
    President Trump looks forward to meeting with other NATO heads of state and government to review the alliance's unprecedented progress on burden sharing, including adding more than 100 billion dollars in new defense spending since 2016.

    The president will also emphasize the need for the NATO alliance to ensure its readiness for te threats of tomorrow, including those emanating from. cyberspace, those affecting our critical infrastructure and telecommunications networks, and those posed by terrorism.

    www.forces.net/news/donald-trump-visi...
  4. forum rang 10 luchtschip 1 december 2019 08:48

    Komende NAVO top

    De NAVO heeft een communique uitgegeven met daarin een overzicht van de financiele bijdrage van ieder lid.
    Dit document geeft in 16 pagina's duidelijk de financiele details weer in diverse contexten.

    Het streven is om minimaal 2% van het GDP (BBP) te besteden aan defensie, waarbij minimaal 20% aan materiaal.
    De landen mogen er een aantal jaren over doen om de 2% te bereiken, dit om de lokale economie niet te ontwrichten.

    Mocht Trump zich weer negatief uitlaten over gebrek aan financiele bijdragen, dan kunnen we eenvoudig controleren of het wel klopt wat hij zegt.

    Defense Expenditure of NATO Countries (2013-2019) :

    www.nato.int/nato_static_fl2014/asset...
  5. forum rang 6 Plein777 1 december 2019 09:05
    Oekraïne-gate en de hosselaars van het Witte Huis
    =======================================

    In de strijd om het Witte Huis, volgend jaar zijn er verkiezingen, wordt een vuig spel gespeeld. Uit onthullingen blijkt dat vanuit het Trump-kamp een geregisseerde actie gaande is om de Democratische kandidaat Joe Biden zwart te maken. Het is een web van machthebbers en fixers. En het speelt zich af in Oekraïne.

    Nadat de Amerikaanse president ­Donald Trump ergens in de loop van vorig jaar het idee had gekregen dat er iets te halen viel in ­Oekraïne, namelijk schadelijke informatie over zijn politieke rivalen, ging een netwerk van conservatieve ritselaars daarnaar op zoek. Daarbij vergaten ze ook zichzelf niet: zakelijk en politiek gehossel gingen hand in hand.

    Uit nieuwe onthullingen van afgelopen dagen doemt een trans-Atlantisch steekspel op van ontmoetingen, telefoontjes, offertes en transacties.

    Rudy Giuliani, de oud-burgemeester van New York en de persoonlijke advocaat van Trump, vormde de spil in het web: zijn Oekraïense zoektocht naar (des)informatie die zijn cliënt zou kunnen helpen, leidde uiteindelijk tot het impeachment-onderzoek. The New York Times en The Washington Post meldden woensdag dat hij daarbij ook joeg op ­financieel gewin.

    Een van dingen die hij verkocht, was toegang tot de Amerikaanse minister van Justitie, William Barr, zo verklaarden Oekraïense ‘klanten’ van Giuliani. De deal: als zij betaalden én met interessante verdachtmakingen aan het adres van Biden kwamen, kon Giuliani deuren voor hen openen op het Amerikaanse ministerie van Justitie – waar de Oekraïners om diverse redenen op ­audiëntie wilden komen.

    Daarbij schoof Giuliani een advocatenechtpaar naar voren die een en ander zouden kunnen regelen. Dit stel, Victoria Toensing en Joseph diGenova, is al sinds de jaren tachtig bevriend met Barr. Ze zijn tevens stamgasten in de studio’s van het rechtse Fox News.

    Een van de Oekraïense doelwitten van Giuliani was toenmalig hoofdaanklager Joeri Lutsenko, die begin dit jaar graag met de Amerikaanse minister van Justitie wilde praten over een zwartgeldstroom uit ­Oekraïne naar Amerikaanse banken. Lutsenko kreeg te horen dat hij alleen een ontmoeting kon krijgen als hij door Giuliani voorgestelde lobbyisten in de arm nam. ‘Ik zei: ik ben de hoofdaanklager van ­Oekraïne en ­betaal geen cent’, vertelde Lutsenko deze maand tegen de krant Ukrainska Pravda.

    Maar een andere deal lukte wel. De Oekraïense oligarch Dmitri Firtash, die van corruptie wordt verdacht en die op het punt staat aan de VS te worden uitgeleverd, betaalde Toensing en diGenova 1,2 miljoen dollar (1,1 miljoen euro) om bij Barr tegen zijn uitlevering te pleiten. De ontmoeting vond plaats in augustus.

    De tegenprestatie kwam niet lang daarna. Firtash zelf had geen heel bruikbare informatie over Biden voor Giuliani, maar begin september druppelde er ineens een document uit zijn rechtszaak naar buiten dat voor Giuliani veelbetekenend was. Het was een bij een notaris in Kiev afgelegde verklaring waarin Viktor Shokin, de onder druk van Joe Biden ontslagen voormalig hoofdaanklager in Oekraïne, Joe Biden zwart maakte. Dat deed hij zonder bewijs, maar zo’n rechtbankstuk was precies het soort bewijs waarnaar Giuliani al een jaar op zoek was.

    Het com­pro­mit­terende document
    Wat gebeurde er daarna met dat ­document? Het belandde bij de conservatieve journalist John Solomon, die al eerder complotterige stukken had geschreven over de rol van Biden, Barack Obama en George Soros in ­Oekraïne. Solomon schreef een artikel over de verklaring van Shokin, waarna Giuliani met het document ging wapperen, de Republikeinen in de impeachmentcommissie naar ­Solomons verhalen verwezen (Zie je wel! Er is iets!) en het document in ­Republikeinse verkiezingsspotjes opdook.

    Solomon stuurde het concept van zijn artikelen overigens eerst naar zijn advocaten: Toensing & diGenova, tevens de advocaten van Firtash. Het is een kleine wereld.

    Solomon, wiens artikelen na enkele fouten (onder meer over het uraniumschandaal van Clinton) door zijn werkgever The Hill tot ‘opinie’ werden gedegradeerd en die inmiddels bij het blad vertrokken is (The Hill onderzoekt nu al zijn stukken), werkt nu als commentator voor Fox News.

    De fixer
    Wie in elk onderdeel van deze operatie opduikt, is Lev Parnas, de Amerikaans-Oekraïense fixer die voor Giuliani de contacten legde met de mogelijke bronnen in Oekraïne, en bijvoorbeeld ook 200 duizend dollar tipgeld kreeg van de 1,2 miljoen die Firtash moest betalen voor zijn verzoek aan Barr. Parnas werd in oktober gearresteerd toen hij met zijn kompaan Igor Fruman op het vliegtuig naar Wenen wilde stappen. Hij is aangeklaagd voor illegale campagnebijdragen aan Republikeinse politici. Sindsdien zegt Trump, die Parnas minimaal tien keer heeft ontmoet, dat hij de donateur en regelneef niet kent. Dat heeft kwaad bloed gezegd bij Parnas, die nu graag voor de impeachmentcommissie wil getuigen. Hij heeft inmiddels al filmpjes, foto’s en documenten overgedragen.

    Parnas heeft mogelijk saillante informatie over de ritselaars die hij hielp met ritselen. Zo vertelde een van zijn advocaten aan CNN en The Daily Beast dat Parnas lid was van een ‘team’ dat een paar keer per week bij elkaar kwam in een afgescheiden deel van een restaurant in het Trump International Hotel in Washington. Die groep bestond verder uit Giuliani, Solomon, Toensing en diGenova – de bekende namen. ­Solomon heeft de bijeenkomsten tegen CNN bevestigd, maar zegt dat de groep geen team was: de connecties waren ‘eerder organisch’, zo zei hij.
  6. forum rang 6 Plein777 1 december 2019 09:07
    DEEL 2

    De reis naar Europa
    Ook Derek Harvey, een medewerker van Devin Nunes, de aanvoerder van de Republikeinen in de impeachmentcommissie, zou soms bij het overleg aanwezig zijn geweest. Bovendien, zo heeft de advocaat gezegd, zou Nunes zelf in december 2018 met een paar ­medewerkers naar Wenen zijn afgereisd om met Shokin te spreken, de ­Oekraïense oud-aanklager die Biden wilde besmeuren. Dat zou betekenen dat Nunes zelf betrokken is bij de zaak die hij als Congreslid moet onderzoeken.

    Nunes heeft gezegd dat die aantijgingen ‘schandalig’ zijn en ‘fake’, en heeft rechtszaken (allemaal laster!) aangekondigd tegen CNN en The Daily Beast. Maar hij ontkent niet. Hij wil geen vragen beantwoorden over het doel van zijn reis naar Europa ­vorig jaar – waarvan de onkosten­declaratie is vastgelegd in de administratie van het Huis van Afgevaardigden (63 duizend dollar, voor vier ­dagen voor vier personen). Shokin ontkent wel dat hij Nunes heeft ontmoet.

    En Trump
    Trump, die zelfs in zijn telefoongesprek met zijn Oekraïense collega ­Volodymir Zelenski in juli drie keer zei dat Giuliani zijn man was, ­probeerde zich dinsdag van het ­Oekraïense geritsel te distantiëren door te zeggen dat Giuliani op eigen houtje handelde. ‘Rudy zag waarschijnlijk iets, maar Rudy werkt ook voor andere mensen, begrijp je?’ Wat deed hij dan in Oekraïne? Trump: ‘Dat moet je aan Rudy vragen.’
  7. forum rang 10 DeZwarteRidder 2 december 2019 09:30
    Advocaat Trump niet naar juridische commissie
    Updated 1 uur geleden
    2 uur geleden in BUITENLAND

    WASHINGTON - De Amerikaanse president Donald Trump is niet aanwezig bij de zitting op 4 december van de juridische commissie van het Huis van Afgevaardigden. Ook stuurt hij geen advocaat om hem te vertegenwoordigen. De commissie komt woensdag bijeen vanwege het onderzoek naar de afzettingsprocedure en had het Witte Huis tot zondag middernacht gegeven om te laten weten of Trump of een advocaat aanwezig is.

    Adviseur Pat Cipollone van de president laat in een brief aan de commissie weten dat van Trump’s team „niet verwacht kan worden deel te nemen aan een hoorzitting terwijl de getuigen nog niet bekend zijn.” Ook schrijft hij dat „het onduidelijk is of de commissie Trump een eerlijk proces zal toestaan via aanvullende hoorzittingen.”

    Quid pro quo-voorstel

    Twee weken geleden werden getuigen gehoord door de inlichtingencommissie. Het onderzoek gaat over een quid pro quo-voorstel dat Trump aan de Oekraïense president Volodimir Zelenski heeft gedaan. Trump zou de militaire hulp aan Oekraïne alleen hervatten als Zelenski een onderzoek naar Trumps politieke rivaal Joe Biden in zou stellen.

    Op de hoorzitting moet blijken of de daden van de president een afzettingsonderzoek rechtvaardigen. Er worden vooral juridische specialisten gehoord.
  8. forum rang 10 voda 2 december 2019 12:38
    Trump besluit tot nieuwe importheffingen Brazilie en Argentinie

    (ABM FN-Dow Jones) De Amerikaanse president Donald Trump heeft besloten tot nieuwe importheffingen voor Brazilië en Argentinië.

    De president wees op de "enorme devaluatie" van de Braziliaanse real en de Argentijnse peso. "Dat is niet goed voor onze boeren", stelde Trump op Twitter.

    "Daarom zal ik met onmiddellijke ingang de importheffingen op staal en aluminium [uit deze landen] herinvoeren."

    Trump riep ook de Federal Reserve op om zo te handelen dat landen die hun munt devalueren niet langer kunnen profiteren van de VS.

    "Dit maakt het voor onze fabrikanten en boeren erg moeilijk om hun goederen eerlijk te exporteren."

    Trump wil dat de Fed de rente verlaagt en meer stimuleert.

    Door: ABM Financial News.
    info@abmfn.nl
    Redactie: +31(0)20 26 28 999

    © Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
  9. forum rang 10 luchtschip 2 december 2019 13:20
    quote:

    DeZwarteRidder schreef op 2 december 2019 09:30:

    Advocaat Trump niet naar juridische commissie
    Updated 1 uur geleden
    2 uur geleden in BUITENLAND

    WASHINGTON - De Amerikaanse president Donald Trump is niet aanwezig bij de zitting op 4 december van de juridische commissie van het Huis van Afgevaardigden. Ook stuurt hij geen advocaat om hem te vertegenwoordigen. De commissie komt woensdag bijeen vanwege het onderzoek naar de afzettingsprocedure en had het Witte Huis tot zondag middernacht gegeven om te laten weten of Trump of een advocaat aanwezig is.

    Adviseur Pat Cipollone van de president laat in een brief aan de commissie weten dat van Trump’s team „niet verwacht kan worden deel te nemen aan een hoorzitting terwijl de getuigen nog niet bekend zijn.” Ook schrijft hij dat „het onduidelijk is of de commissie Trump een eerlijk proces zal toestaan via aanvullende hoorzittingen.”

    Met de volgende kanttekening

    Trump's juridisch adviseur, Pat Cippollone heeft geantwoord op een schrijven van de commissie op 26 november.
    Dit schrijven ging over de hearing van woensdag 4 december.
    Daar zal Trump niet aanwezig zijn, noch vertegenwoordigd worden door een advocaat/adviseur.

    Cipollone behoudt zich nog het recht voor om te reageren op een brief van 29 november door de commissie.
    Daarin wordt gesproken over hearings na de hearing van 4 december.
    Cipollone laat nog open of voor vervolghearings de president aanwezig zal zijn en/of zich laat vertegenwoordigen door een advocaat.

    De president cq Cipollone heeft een deadline gekregen van 6 december om op de brief van 29 november te reageren.

    Dit staat vermeld in de derde alinea van deze brief van Cipollone aan de commissie :
    www.documentcloud.org/documents/65631...

    Het is technisch nog mogelijk dat op vervolghearings de president en/of zijn advocaat wel komt.
  10. forum rang 10 luchtschip 2 december 2019 13:55

    Amy Klobuchar (democraat, in de senaat namens Minnesota en tevens presidentskandidaat)

    Zij wijst erop dat er wetten zijn aangenomen in het House en nu ter stemming worden aangeboden in de Senaat.

    Mitch McConnell weigert deze wetten in stemming te brengen in de Senaat.

    Het gaat over belangrijke zaken, met name

    Election Security
    Wetten die beveiliging van stem computers beveiligen

    Gun Safety
    Wetten om beperkingen van wapenbezit te regelen

    Minimum Wage
    Het landelijk vastgestelde minimum loon is meer dan 20 jaar geleden vastgesteld op $ 7,50 per uur.
    Dit wil men landelijk verhogen, middle een wet, naar minimaal ca $ 12,00 per uur

    Presription drugs
    Wet om de prijzen voor medicijnen naar betaalbare niveaus te krijgen

    Equality Act
    Wet om de gelijkheid van man en vrouw te regelen op landelijk niveau.
    In 36 staten is er een wet voor de gelijkheid van man en vrouw.
    Men wil via de wet regelen dat deze gelijkheid landelijk gegarandeerd wordt.

    twitter.com/amyklobuchar/status/12011...

    Dit zijn belangrijke wetten.
    Overigens liggen er zo'n kleine 200 wetten in de Senaat waar over gestemd moet worden.
    Mitch McConnell houdt al deze wetten tegen door ze niet ter stemming aan te bieden.

    Zo maakt Mitch McConnell (in de volksmond MoscowMitch), namens Trump, een democratische procesgang onmogelijk.

    Einde Democratie en begin van Dictatuur.

  11. forum rang 10 DeZwarteRidder 2 december 2019 14:29
    quote:

    luchtschip schreef op 2 december 2019 13:55:

    Amy Klobuchar (democraat, in de senaat namens Minnesota en tevens presidentskandidaat)

    Zij wijst erop dat er wetten zijn aangenomen in het House en nu ter stemming worden aangeboden in de Senaat.

    Mitch McConnell weigert deze wetten in stemming te brengen in de Senaat.

    Het gaat over belangrijke zaken, met name

    Election Security
    Wetten die beveiliging van stem computers beveiligen

    Gun Safety
    Wetten om beperkingen van wapenbezit te regelen

    Minimum Wage
    Het landelijk vastgestelde minimum loon is meer dan 20 jaar geleden vastgesteld op $ 7,50 per uur.
    Dit wil men landelijk verhogen, middle een wet, naar minimaal ca $ 12,00 per uur

    Presription drugs
    Wet om de prijzen voor medicijnen naar betaalbare niveaus te krijgen

    Equality Act
    Wet om de gelijkheid van man en vrouw te regelen op landelijk niveau.
    In 36 staten is er een wet voor de gelijkheid van man en vrouw.
    Men wil via de wet regelen dat deze gelijkheid landelijk gegarandeerd wordt.

    twitter.com/amyklobuchar/status/12011...

    Dit zijn belangrijke wetten.
    Overigens liggen er zo'n kleine 200 wetten in de Senaat waar over gestemd moet worden.
    Mitch McConnell houdt al deze wetten tegen door ze niet ter stemming aan te bieden.

    Zo maakt Mitch McConnell (in de volksmond MoscowMitch), namens Trump, een democratische procesgang onmogelijk.

    Einde Democratie en begin van Dictatuur.
    Op dezelfde manier werd ook Obama het praktisch onmogelijk gemaakt om normaal te regeren.

    Het wordt hoog tijd dat die Amerikanen doorkrijgen dat hun regeringssysteem niet meer werkt.
    In Engeland trouwens ook niet.
  12. forum rang 10 voda 2 december 2019 17:22
    Trump zaait weer twijfel over handelsdeal

    (ABM FN-Dow Jones) De Amerikaanse president Donald Trump heeft maandag twijfel gezaaid over een aanstaande handelsdeal met China. Dit deed hij op weg naar de NAVO-bijeenkomst in Londen.

    Vorige week ondertekende Trump een wetgeving die steun geeft aan de protesten in Hongkong. Een actie die niet goed viel bij China, dat niet wil dat de Verenigde Staten zich bemoeien met interne politiek.

    Over de Amerikaanse steun aan Hongkong zei Trump maandag tegen verslaggevers dat dit het sluiten van een handelsverdrag met China niet makkelijker maakt. "Maar we zien wel wat er gebeurt", aldus de president.

    Afzonderlijk zei de Amerikaanse minister van handel Wilbur Ross maandag bij Fox Business dat wanneer er voor 15 december geen gedeeltelijk handelsakkoord ligt, Trump de importtarieven op 156 miljard dollar aan Chinese goederen zal verhogen.

    Beijing wil juist dat Washington afziet van nieuwe importheffingen en bestaande tarieven terugdraait.

    "China is nu aan zet", aldus Ross. Volgens Trump willen de Chinezen nog altijd een handelsakkoord sluiten.

    Eerder vandaag besloot Trump tot nieuwe importheffingen voor Brazilië en Argentinië.

    Door: ABM Financial News.
    info@abmfn.nl
    Redactie: +31(0)20 26 28 999

    © Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
  13. forum rang 7 JdeFL 2 december 2019 17:30
    quote:

    voda schreef op 2 december 2019 17:22:

    ...
    Eerder vandaag besloot Trump tot nieuwe importheffingen voor Brazilië en Argentinië.
    ...
    Gaat lekker zo, goed voor de schatkist, en betaald door...? Feit is dat Trump denkt dat alle Amerikanen erop vooruit gaan, dat zie je aan de beurskoersen. Moet je eerst geld hebben voor aandelen natuurlijk....
  14. forum rang 4 Al Kipone 2 december 2019 18:33
    On Sunday, for the second time in two weekends, Republican Sen. John Neely Kennedy (La.) spouted what U.S. officials have characterized as Russian propaganda about 2016 election interference. After suggesting Ukraine rather than Russia might have hacked the Democrats in 2016 -- and then recanting -- he took to another show this weekend and said that he believes “both Russia and Ukraine meddled in the 2016 election.”

    The comments came as a number of other top Republicans, including notably Secretary of State Mike Pompeo and House Intelligence Committee Ranking Member Devin Nunes (Calif.), have warmed to the conspiracy theory that Ukraine interfered.

    www.washingtonpost.com/politics/2019/...

    "It suits the Russian government very much if we are also looking at Ukraine as somehow a perpetrator of malign acts against us,” Hill said, urging everyone to “please not promote politically derivative falsehoods that so clearly advance Russian interests.”

    What’s notable about Hill’s testimony -- and what some have missed in the current back-and-forth -- is that Russian President Vladimir Putin himself has said something similar about alleged Ukrainian “interference.” He said in an interview with Oliver Stone this summer that what Ukraine did didn’t rise to that level:

    STONE: But now in the US there has been an investigation going on about Ukraine’s interference in the election. It seems that it was a very confusing situation, and [former Ukraine president Petro] Poroshenko seems to have been very strongly pro-Clinton, anti-Trump.
    PUTIN: Yes, this is no secret.
    STONE: Do you think there was interference?
    PUTIN: I do not think that this could be interpreted as interference by Ukraine. But it is perfectly obvious that Ukrainian oligarchs gave money to Trump’s opponents. I do not know whether they did this by themselves or with the knowledge of the authorities.
    Putin also echoed Hill about Ukrainians saying nice things about Clinton and bad things about President Trump.

    “They assumed Mrs. Clinton would win and did everything to show loyalty to the future U.S. administration," he said. "That is nothing special. They wanted the future president to have a good opinion of them.”
  15. forum rang 4 Al Kipone 2 december 2019 18:42
    The White House Says Nursing Home Regulations Are Too Tough

    Rolling back federal regulations has been a cornerstone of the Trump presidency. Now the administration has proposed rolling back some Obama-era rules for nursing homes and how they care for more than 1.3 million residents.

    JAFFE: Well, one proposal that's attracted a lot of attention would change the way antipsychotic drugs can be prescribed. Now, Scott, these are drugs that are approved for treating serious mental illnesses, like schizophrenia. They also come with a black box warning that says they can raise the risk of death in older people with dementia. But in nursing homes, that's usually who gets them. It's a practice that's widely criticized. So the Centers for Medicare and Medicaid Services, known as CMS, has spent years trying to get nursing homes to reduce the use of antipsychotics. But critics say the proposed new rule would actually make it easier to prescribe them.

    SIMON: Why would the government make it easier to do something they've been discouraging?

    JAFFE: Well, currently, if a nursing home resident gets a new prescription for an antipsychotic, it can't be renewed after two weeks without a doctor's exam. But under the proposed rule, the doctor could keep renewing the prescription without seeing the patient again for a month or two. This has been condemned by elder rights organizations like the Long Term Care Community Coalition. Their executive director, Richard Mollot, told me that the physician he's consulted also condemns the proposal.

    RICHARD MOLLOT: What he said was that no other insurance company would ever accept that a doctor didn't have to see a patient before continuing a prescription for medicine. But CMS is saying now that that's OK for nursing homes in this very vulnerable population. And people die from this. They're affected so catastrophically.

    Oh....

    But wait....

    SIMON: What are some of the other major changes in this proposal?

    JAFFE: Oh, they cover everything from who runs the kitchen to controlling infection to how to file grievances. In all of those cases, you could say that standards or staff time have been reduced.

    SIMON: What has made the Trump administration turn its attention to the nursing home industry right now?

    JAFFE: Actually, they've been chipping away at Obama-era rules for a while. Here's just one example. They've changed the way that fines are assessed for substandard care. The result is that the average nursing home fine has dropped by about a third. And there's another regulation proposed in this package that could result in a further reduction of fines.

    www.npr.org/2019/11/30/783819886/the-...
  16. forum rang 4 Al Kipone 2 december 2019 19:04
    Southern States Split in Response to EPA’s Coal Ash Rule Rollbacks

    Four years ago, the Obama administration put in place America’s first comprehensive regulations for disposing of coal ash, the residue left after coal is burned. The rule set minimum standards for monitoring groundwater near coal plants, set public record keeping and disclosure requirements, and told utilities to phase out unlined ash ponds.

    But the Trump administration has had other ideas. At first, it delayed Obama regulations from fully going into effect.

    Now, Environmental Protection Agency Administrator Andrew Wheeler, a former coal lobbyist, has proposed softening rules that aim to limit the leaching of coal ash toxins into water supplies. The Trump administration also has proposed softening groundwater monitoring requirements and allowing some sites to store coal ash in unlined ponds for a longer period of time.

    The administration also has encouraged states to ask permission to take over disposal permitting.

    The South is home to nearly half of America’s largest coal ash disposal sites — known as ponds or pits — according to a Stateline analysis of data from the Environmental Integrity Project.

    www.pewtrusts.org/en/research-and-ana...

70.598 Posts
Pagina: «« 1 ... 1610 1611 1612 1613 1614 ... 3530 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Indices

AEX 860,01 -0,62%
EUR/USD 1,0655 +0,11%
FTSE 100 7.895,85 +0,24%
Germany40^ 17.714,20 -0,69%
Gold spot 2.392,50 0,00%
NY-Nasdaq Composite 15.282,01 -2,05%

Stijgers

WDP
+3,12%
Kendrion
+2,92%
EBUSCO...
+2,67%
Vopak
+2,61%
NX FIL...
+2,17%

Dalers

JUST E...
-5,11%
TomTom
-4,68%
Fugro
-4,30%
ASMI
-4,00%
BESI
-3,64%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links