Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel Ajax AEX:AJAX.NL, NL0000018034

  • 10,400 25 apr 2024 17:35
  • +0,150 (+1,46%) Dagrange 10,150 - 10,400
  • 4.697 Gem. (3M) 2,2K

AJAX IN 2019

1.391 Posts
Pagina: «« 1 ... 65 66 67 68 69 70 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 5 december 2019 14:36
    De winterse transferperiode komt er weer aan en ondanks dat er vanuit Ajax niet veel verkoop medewerking te verwachten is en er hooguit mogelijk nog wat gekocht wordt vooruitlopend op verkopen in de zomer is het altijd leuk als de speculatie weer begint.

    Zo verscheen er in Argentinië het bericht dat Borussia Dortmund niets minder dan 60 miljoen zou over hebben voor onze opper Grinta Nico Tagliafico.

    Gekeken naar wat er tegenwoordig voor verdedigers wordt betaald en hij vaste waarde is in de defensie van Argentinië en reserve aanvoerder en natuurlijk wat hij wekelijks aan inzet strijd en natuurlijk ook meer dan gebruikelijk voor een back een doelpunt meepakt zou dit een naar mijn mening prima bedrag zijn.

    Moet Ajax natuurlijk wel een alternatief gaan halen want voor Castillo is het nog wat te vroeg denk ik. Mogelijk dat daarom ook het eerdere gerucht al rond ging dat Ajax, en ook PSV, in de markt zouden zijn voor Angelino, de ex psv'er van Man city die aan het begin van dit seizoen voor het gelimiteerde bedrag van 12 miljoen werd terug gehaald door Man City van PSV. Er gingen toen al bedragen rond van rond de 20 miljoen van andere clubs maar Man City wou hem zelf gaan gebruiken maar hij wordt maar beperkt ingezet.
  2. [verwijderd] 6 december 2019 17:36
    quote:

    Peter2meter schreef op 6 december 2019 16:16:

    Als die 4000 verkoop order op 22,90 even opbokt dan is de weg naar 24 euro vrij met slechts een paar honderd aandeeltjes...
    Soms moet je je verkooporder even uitstellen...
    Vanavond eerst maar eens 3 punten tegen Willem II en dan kunnen we weer afwachten dat de concurrentie doet met AZ uit bij PEC.

    Van PSV mag je toch niet verwachten dat ze thuis niet gaan winnen van Fortuna anders mag Mark in de bus mee met Fortuna waarschijnlijk.

    En de nummer 4 is Willem II dus....

    En dan kan de koers maandag en dinsdag waarschijnlijk nog wel wat oplopen richting dinsdag avond Valencia thuis.
    En afhankelijk van die uitslag zal de koers wel reageren woensdag.
    Europa League voetbal is al zeker en 60 miljoen alweer aan inkomsten in totaal van de CL ook, maar we willen natuurlijk o zo graag verder in de CL en het liefst als groepswinnaar natuurlijk dus winnen tegen Valencia is dan o zo vurig gewenst.

    We zullen zien, eerst vanavond scherp zijn en niet weer zoals bij Twente.
    Vanaf het begin goed er op en dan een veilige marge opbouwen en dan wisselen en niet andersom beginnen en dan evt nog spelers moeten inbrengen als breekijzer.

    Goed weekend.
  3. [verwijderd] 6 december 2019 22:20
    Lekker begin van het weekend ... ppfff.

    Veel spelers totaal niet scherp of zelfs in het geval van Martinez totaal afwezig.

    Zwak gewoon.

    Dinsdag europese variant met de originele opstelling met alleen Noa Lang ipv Neres plz.
    Dus Donny op 10 achter tadic en ziyech en Noa op de flanken.
    Daar achter martinez en Alvarez.
    Mazraoui veltman blind en nico en natuurlijk Onana.

    Pffff wat slecht was dit.

    Het was toch te denken dat tegen twente een Wake up was maar dan dit...
  4. [verwijderd] 9 december 2019 11:46
    quote:

    TProfit schreef op 9 december 2019 11:27:

    Oeps, aandeelhouders direct minder vertrouwen na eerste wedstrijd verlies na lange tijd tegen Willem II. Geen angst komt goed dinsdag met Valencia.

    Het was ook slecht vrijdag en daar komt het nieuws overheen dat mogelijk Onana de wedstrijd met Valencia moet missen vanwege een blessure.
    Nu is Varela natuurlijk de logische vervanger en ook geen pannenkoek maar hij is natuurlijk geen Onana en ook qua automatismen met de verdedigers is dat toch in een wedstrijd van dit niveau allemaal net ff anders dan op de training waar ze natuurlijk al bijna een jaar samen spelen.

    Wel een mooie kans voor Varela om zich te laten zien als mogelijke opvolger van Onana na komende zomer want Scherpen lijkt mij ook nog niet klaar want daar zijn de foutjes die hij wel bekend maakte nog niet uitgesloopt en die is wel eerste keeper bij Jong. Zou dus raar zijn om iemand die daar net achter zit zoals Kotarski of El Maasch wel door te schuiven.

    Dan maar hopen dat Varela genoeg heeft bijgeleerd bij Ajax want zo makkelijk kun je niet even 1ste keeper worden van Ajax want anders had je zo iemand van die leeftijd ook niet zo makkelijk kunnen losweken bij Benfica en was hij daar ook niet 3de keeper.
  5. [verwijderd] 10 december 2019 15:07
    Ajax O19 vs Valencia O19 op de Toekomst staat na 45 minuten 0-0.

    Ajax de betere kansen en Valencia loert op de counter.

    Zoals wel vaker staan er bij de laatste wedstrijd andere belangen op het spel voor het jeugd team dan voor het eerste.

    Vorig jaar waren de toto uitslagen van de eerste 5 wedstrijden van de youth league gelijk aan die van Ajax 1 en ook dit jaar is dat weer het geval.
    Alleen de 6de vorig jaar was anders, waar in de youth league werd verloren werd savonds sensationeel 3-3 gelijk gespeeld tegen Bayern.

    Nu is de 6de wedstrijd bij de youth league ook nog wel van belang maar aangezien Chelsea O19 1-0 staat tegen Lille mag je zelfs verliezen om 1ste te blijven in de poule en zo een extra knockout ronde overslaan.

    De belangen van de wedstrijd van vanavond zijn duidelijk.
    1ste of 2de maakt niet uit, door in de CL is het belangrijkste en EL zal niet eens voelen als een troostprijs en ik denk dat het voor deze groep zeker na vorig jaar heel moeilijk zal zijn om zich dan op te laden voor een EL wedstrijd en dan kun je maar beter juist een tegenstander van naam hebben zodat de urgentie er wel zal zijn dan wat we gezien hebben tegen PAOK en APOEL.

    Het wordt in ieder geval een hete avond want met Tottenham nog vers in het achterhoofd en die eerste wedstrijd tegen Valencia kwamen we ook een paar keer erg goed weg zoals met die penalty tegen en nog wel een paar kansen.

    De bookies zijn wel overtuigd want Ajax to win betaald 1.6, ter vergelijk Valencia to win betaald 5.7!!

    Ik hoop dat ze gelijk hebben en dan kunnen we hopen bij gelijk spel of nog erger verlies dat Chelsea punten laat liggen tegen Lille, maar Lille stelt volgens de geruchten een B elftal op aangezien ze toch kansloos zijn voor europees voetbal en laten zo alleen de mogelijke wedstrijd premie lopen met het oog op de competitie.

    We zullen zien, het mag duidelijk zijn dat de koers morgen wel een zwiep gaat maken afhankelijk van de uitslag.
  6. [verwijderd] 10 december 2019 15:59
    1-1 gebleven en in de andere wedstrijd heeft de o19 van Lille nog de gelijkmaker gescoord tegen Chelsea dus daar ook 1-1.

    Let wel bij deze wedstrijden wisten Valencia en Chelsea dat ze al uitgeschakeld waren dus daar staat dan wel wat anders op het spel dan vanavond.

    Als 1 van deze 2 toto's er vanavond maar ook is dan is Ajax in ieder geval door in de CL.
  7. [verwijderd] 10 december 2019 22:56
    Einde CL dus naar de Europa league.

    Aangezien dit IEX is ondanks de enorme emotionele teleurstelling blijft de teller op 60 mio steken.

    Nu maar zo ver mogelijk komen in de EL en op de 1 of andere manier na deze klap de sportieve revanche nemen bij AZ zondag.

    We zien wel wat de koers er morgen op doet , maar fundamenteel is financieel dit natuurlijk weer een top seizoen.

    Misschien morgen een mooie kans om wat aandelen goedkoop op te pikken als het echt drama is in de opening.

    Het europese podium blijft alleen het is geen CL meer.
1.391 Posts
Pagina: «« 1 ... 65 66 67 68 69 70 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium drie voorbeelden van IEX Premium: de exclusieve content op de site, de app op een smartphone en IEX Magazine.

Benieuwd naar onze analyses en kooptips?

Word nu abonnee van IEX en krijg onbeperkt toegang tot onze (koop)tips en succesvolle modelportefeuilles. Nu 3 maanden voor slechts €19,95! Profiteer van 58% korting!

Word abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links