Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

'Vertrouwen particuliere beleggers in de lift'

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

16 Posts
| Omlaag ↓
  1. forum rang 8 Lepre Chaun 30 november 2019 11:33
    Amerikaanse aandelen zullen blijven stijgen in 2020, maar met een bescheidener tempo dan dit jaar. De S&P 500 luidt 2020 uit met 3260 punten, als we de 52 strategen ondervraagd door Reuters mogen geloven.

    Een stand van 3260 punten zou betekenen dat er volgend jaar zo’n 4% bij moet komen. De S&P 500-index staat dit jaar 25% in de plus.

    “2020 wordt een goed jaar, maar niet fantastisch”, zegt Sam Stovall, hoofdstrateeg bij CFRA in New York. Hij verwacht dat de S&P 500 stijgt naar 3380 punten eind volgend jaar.
    Bullmarkt zet voorlopig door

    De meeste respondenten verwachten dat de bullmarkt nog tenminste een jaar doorzet. Aandelen zullen profiteren van stabielere wereldwijde groei, soepel beleid van de centrale banken en beter dan verwacht herstel van de winsten, zo stellen de strategen.

    Brian Belski, hoofdstrateeg bij BMO Capital Markets: “Iedereen is zo gefocust op de kortetermijnwinstcijfers en hoe negatief die zijn. Maar zo moet je er niet naar kijken.” Belski denkt dat de S&P 500 volgend jaar eindigt op 3400 punten.
    Tragere groei als grootste risico

    Wat betreft risico’s vormt - naast de welbekende handelsoorlog - een trager dan verwachte wereldwijde groei de grootste bedreiging voor de bullmarkt, zegt Stovall. Bijna alle strategen denken dat een gedeeltelijke deal tussen de VS en China de koersen verder omhoog zal stuwen, waarbij een aantal zelfs een forse stijging verwacht.

    The only way is up ,TINA
  2. forum rang 7 jan de vakman 30 november 2019 12:19
    de laatste die moppert,dit jaar,is de schrijver dezes,ajvk gaf gisterenavond,de voorlopige jaarstanden door,daaruit bleek,dat maxje besi van het jaar al plus 81,24% schrijft,terwijl,2e keus,aperammetje,als enige metaal,dik +18% schrijft,dus wat mij betreft gaan we het jaar in deze geest afsluiten!
    Van de week ging de rem er op,besi viel in nachtvorst -0,03%,aperammetje gaf 0,80% weg,dat kwam door toenemende spanning tussen de 2 kemphanen.
    De amerikaanse regering nam het geheel terecht op voor de schaarse kapitalisthise chinesios,trumpje moet zijn chinese tobspeler eens opbellen en ludiek en met humor zeggen;vriend,je wil die paar kapitalisten in je inmense rijk toch niet de geneugten van het kapitalisme afnemen en hen terug dwingen naar dat lompe domme gemene communisme,dat gebaseerd is op wantrouwen,spionage,wie het meeste klikt aan de partijtop krijgt de hoogste bonus,ook gaat dit 3e handse systeem mank aan burocratie.
    Het meest kwalijke aan die heilstaat bewonderaars is,dat ze nu de geloofsbelijdenissen in hun kerken,die spreken van een HEMELSE VADER,DIE ZIJN enige lieve ZOON weg gaf,aan een verloren wereld,willen vervangen voor hun kromme socialistische spelregeltjes,dit is waanzin en het toppunt van hoogmoed!
    Als trumpio het nu eens leuk weet te brengen en zijn speeds begint met;kapitalisme first,lieve chinese tobspelertjes,schakel nu niet alleen ekonomisch,maar ook idelogisch eens op naar het giga veel betere kapitalisme,als hij hier stappen mee vooruitzet,zal het hem zeker geen windeieren leggen,bij de komende verkiezingen.
    Tot nog toe ligt zijn humor echter in de diepvries en gedraagt hij zich als een communistisge kapitalist;macht en geweld,daar kom je uiteindelijk nergens mee,het WOORDzegt;die naar het zwaard grijpen zullen door het zwaard vergaan.
    Vandaag de kas winterklaar maken,grote schoonmaak,er zijn zelfs nu nog enige heerlijke tomaten voor op de boterham!
    Morgen genieten van het ultra heerlijke advent Evangelie de ZOON DES MENSEN lag al zijn rijkdom en macht af,om arme,verloren zondaren schatrijk te maken;wonderheerlijk!!ik heb er vanmorgen al van gezongen,met die prachtige kerst cd uit zaltbommel van vorig jaar!!
    Als trumpio dooi kan bewerkstelligen met die chinesio's,gaan we naar een fors hoger einde jaar toe,op de beurs,ik overweeg om nog enigszins richting besi op te schuiven,omdat ik daar de hoogste verwachtingen van heb en deze correktie weer ongedaan kan maken met het nu ook hopenlijk royale besi dividend!!SJALOOM!!!
  3. [verwijderd] 30 november 2019 12:52
    Amerikanen komen op voor de hong kong chinezen, maar ze zijn de boel alleen aan het hetze.

    Wat de DUitsers deden in jaren 40, zie je nu terug bij de Amerikanen.
    Ze keuren een wet, maar how about...

    De gele hempjes in Frankrijk, de Chilenen die keihard worden neergeslagen door de regering.

    Als je denkt dat de Amerikanen zo eerlijk zijn, denk 2x na...
    Wat ze tegen de Chinezen doen, komt door de angst omdat ze groter en machtiger worden dan de Amerikanen, en de Amerikanen proberen zoveel mogelijk steun te krijgen.

    Amerika black friday wordt ingeluidt als de Black Day dat Amerika haar macht kwijtraakt aan de wereld.

    We wachten op een nieuwe politieke leider die verstand heeft van de afspraken na 1945 en deze naleeft zoals je dat verwacht op dit niveau en geen hetze voert tegen een volk of land.

  4. Henny92 30 november 2019 16:11
    quote:

    het zwaard schreef op 30 november 2019 08:49:

    Ik denk dat er 'n ruime meerderheid(en dus duidelijk meer dan 43%) vinden dat het beursjaar beter is verlopen dan verwacht. Positief is ook dat erop de beurs meer werd gekocht dan verkocht. Vaarwel 600 en nu op weg naar de 650 ?
    Ja, vaarwel 600! Maar 650 of 700? Waarom niet gelijk in rechte lijn naar 1000? Laten we gewoon gek doen. Of staan we met de Kerst afgeblust op 524? FF corrigeren please!
  5. [verwijderd] 30 november 2019 18:09
    quote:

    Knight V schreef op 30 november 2019 12:52:

    Amerikanen komen op voor de hong kong chinezen, maar ze zijn de boel alleen aan het hetze.

    Eigenlijk zeg je, die miljoen moslims die China heeft opgesloten, het stelen wat ze over heel de wereld doen en die staatssteun die ze aan veel Chinezen bedrijven verstrekken waardoor bedrijven in het westen failliet gaan, daar moeten we gewoon voor weg kijken zodat mijn aandeeltje kunnen stijgen!
  6. forum rang 8 het zwaard 2 december 2019 12:47
    EN toch heb ik steeds meer de indruk dat er hier op dit forum veel mensen zitten die al lang hun aandelen hebben verkocht, helemaal geen of nog weinig aandelen bezitten en hopen op 'n (forse?) daling om terug (weer?)in te stappen. Sinds maart 2009 is deze beurrally bezig, maar blijkbaar niet voor iedereen dus.
  7. boomer92 4 december 2019 02:33
    quote:

    het zwaard schreef op 2 december 2019 12:47:

    EN toch heb ik steeds meer de indruk dat er hier op dit forum veel mensen zitten die al lang hun aandelen hebben verkocht, helemaal geen of nog weinig aandelen bezitten en hopen op 'n (forse?) daling om terug (weer?)in te stappen. Sinds maart 2009 is deze beurrally bezig, maar blijkbaar niet voor iedereen dus.
    dat is mss wel zo ,maar iedereen is vrij om te doen wat hij wil toch .
16 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links