Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel CRESCENT BRU:OPTI.BL, BE0003836534

  • 0,013 19 apr 2024 12:17
  • -0,001 (-4,41%) Dagrange 0,013 - 0,013
  • 435.900 Gem. (3M) 958K

crescent 2019

491 Posts
Pagina: «« 1 ... 20 21 22 23 24 25 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. sinusgolf 7 november 2019 12:31
    www.monolitic.com/es/soluciones-y-pro...

    Between our experienced staff of highly qualified engineers, and the resources of OptionLab, which includes a dedicated set of in-house antenna chambers for prototype measurement and optimization, your products will get to market faster and perform better.

    Option knows how

    www.linkedin.com/company/option-iot/
  2. sinusgolf 9 november 2019 11:28
    IoT with a Soft Touch: Connecting for a Sustainable Future

    L. Van der Perre
    Prof.
    KU Leuven, Department of Electrical Engineering,
    Gent, Belgium

    Abstract

    In the next decade, a tremendous growth of number of embedded IoT nodes is expected, fueled by rapid technological developments in micro- and nano-systems (MEMs/NEMs) and embedded intelligence (microcontrollers and compute engines). This technology can be easily designed to fit in many applications addressing challenges in our society. These range from environmental monitoring, reducing waste, improvingfood and water safety, increasing efficiency in farming and logistics, and many more.
    This talk will introduce the basic architecture of an IoT system and embedded connected devices. The technological challenges involved in their deployment will be summarized.The IoT ‘with a soft touch’ is an essential ingredient for a sustainable future. We designed a building box for technological experimentation. It will be provide to groups of high-school students enabling them to establish their own remote sensing applications. We aim to appeal to and engage a diverse young community. Their creativity can fuel the innovation looked for!BiographyLiesbet Van der Perre received the M.Sc. degree in Electrical Engineering from KU Leuven, Belgium, in 1992. She graduated summa cum laude with a PhD degree in electrical engineering from the same university in 1997.
    Dr. Van der Perre joined Imec as a senior researcher in 1997 in the wireless group. She took up responsibilities as system architect, project leader, program manager, and was the director of Imec’s Green Radio program. Currently, Prof. Liesbet Van der Perre is a full professor in the DRAMCO group (www.dramco.be) of the Electrical Engineering Department of the KU Leuven and a Lise Meitner guest professor at Lund university.
    Her main research interests are in energy efficient wireless communication for IoT and (beyond) 5G systems.
    She is (co-)author of over 350 scientific publications.
    Dr. Van der Perre is a member of the Board of Directors of the companies Zenitel and Crescent.
  3. sinusgolf 9 november 2019 13:06
    www.option.com/cloudgate-energy-smart...

    www.option.com/wp-content/uploads/201...

    Option Master Distributors
    GetWireless
    USA & Canada
    www.getwirelessllc.com

    Sphinx
    Austria, BeNeLux, Denmark, France, Italy Germany, Spain, Sweden,Switzerland,UK
    www.sphinxcomputer.com

    Kappa Data
    Belgium, Netherlands, Poland
    www.kappadata.be

    GigaConcept
    France, Switzerland
    www-giga-concept.fr
  4. forum rang 7 JdeFL 20 november 2019 09:01
    08:37
    Crescent geeft 236 miljoen nieuwe aandelen uit
    De Leuvense groep Crescent besloot deze zomer om twee activiteiten over te nemen van VZH (Van Zele Holding), de holding van zijn topman Eric Van Zele. Het gaat om Livereach Media Europe en Crescent Smart Lighting. De aandeelhouders worden uitgenodigd om deze transacties op 20 december goed te keuren op een buitengewone algemene vergadering.
    De overnames kosten samen iets meer dan 6 miljoen euro en worden gefinancierd met nieuwe aandelen-Crescent. In totaal zullen 236 miljoen nieuwe aandelen worden uitgegeven tegen 0,0256 euro het stuk. Dat is een stevige korting (van circa 23 procent) ten opzichte van de laatste koers: dinsdag sloot het aandeel Crescent op 0,0333 euro.
    Volgens Bloomberg waren er tot dusver 1.368,8 miljoen aandelen Crescent in omloop. Dat aantal zal dus aandikken tot 1.604,9 miljoen.

    Voor klein beleggerke op de beurs 3.3 cent, voor ingewijden 2.5cent....
  5. forum rang 8 Leefloon 20 november 2019 09:38
    quote:

    JdeFL schreef op 20 november 2019 09:01:

    Voor klein beleggerke op de beurs 3.3 cent, voor ingewijden 2.5cent....
    Dat is niet alles. De ingewijden bepalen telkens onderhandelingsloos de eigen verkoopprijs van de inbreng, én hebben er belang bij dat Crescent nauwelijks kan blijven voortbestaan door lage winsten en een blijvende vraag naar eveneens in heel veel aandelen converteerbare, bijna eeuwige overbruggingskredieten.

    Koop bijvoorbeeld iets dat kansarm is voor €3 miljoen, van je daar €1,5 miljoen aan verdienende echtgenote of zo, verkoop dat aan Crescent voor €6 miljoen, en je betaalt effectief maar €0,0128 per nieuw aandeel. Voor andere ingewijden kan wel een conversieprijs van €0,0256 gelden, wanneer echt geld van overbruggingsleningkje in heel veel aandelen wordt geconverteerd.

    Er zijn dus eigenlijk 3 verschillende prijzen. Voor inbreng (zachte waarde van inbreng), voor leningen (harde waarde van geleend geld), en voor hobbyhandelaartjes (beurs).
  6. sinusgolf 20 november 2019 16:52
    helaas voor ons. 1 ieder die zich met crescent bezig houd weet dat het eraan zat te komen. nieuwe bedrijven nieuwe aandelen nieuwe inkomsten. houden ze nog schulden over eigenlijk? of poetsen ze alles nu weg. ik hoop wederom op goede jaar cijfers. en hoop dat dit de laatste klappen waren. nobody said it was easy
  7. forum rang 8 Leefloon 21 november 2019 02:26
    quote:

    sinusgolf schreef op 20 november 2019 16:52:

    1 ieder die zich met crescent bezig houd weet dat het eraan zat te komen.

    hoop dat dit de laatste klappen waren
    Klopt; je weet als minderheidsaandeelhoudertje dat je besodemieterd kan worden. Daarvoor hoef je je niet eens met Crescent bezig te houden, want de centenkoers spreekt boekdelen.

    Tevergeefse hoop. Bleeders die continu een nieuw "overbruggingskrediet" nodig hebben, winst wordt door de bedrijfjesverkopers behaald met de "inbreng" van te dure bedrijfjes, des te meer prestatieverwaterende bedrijfjes des te kleiner de kans op een positieve klapper voor het geheel, 300% pakken met een kritiekloos aan Crescent verkocht bedrijfje is zoveel makkelijker dan snel genoeg een overwaardering van 300% wegwerken met operationele prestaties, en bijvoorbeeld overzichtelijke verliezen voor het geheel heeft als voordeel dat nieuwe schulden telkens weer in honderden miljoenen nieuwe aandelen kunnen worden geconverteerd.
  8. forum rang 7 JdeFL 21 november 2019 09:37
    quote:

    Leefloon schreef op 21 november 2019 02:26:

    [...]
    ...300% pakken ...
    Eigenlijk gebeurt dat 'pakken' toch in 2 stappen. En de tussenstap is aandelen crescent verwerven. Maar dat is geen echt geld, zolang het geheel niet draait.
    Ooit moet er toch naar winst gestreefd worden...

    Als ik het goed zie, is dit verhikel geen beurskoers meer waardig. Nog effkens, en het strijkatelier hier op de hoek zit er ook in...
  9. eric de stier 21 november 2019 09:52
    quote:

    sinusgolf schreef op 20 november 2019 16:52:

    helaas voor ons. 1 ieder die zich met crescent bezig houd weet dat het eraan zat te komen. nieuwe bedrijven nieuwe aandelen nieuwe inkomsten. houden ze nog schulden over eigenlijk? of poetsen ze alles nu weg. ik hoop wederom op goede jaar cijfers. en hoop dat dit de laatste klappen waren. nobody said it was easy
    Schulden worden hiermee zoals je het noemt "weggepoetst" (zie eerdere berichtgeving Crescent)wat van groot belang kan zijn voor nieuwe contracten ( overheidsbedrijven, ea )
  10. forum rang 8 Leefloon 21 november 2019 12:07
    quote:

    eric de stier schreef op 21 november 2019 09:52:

    Schulden worden hiermee zoals je het noemt "weggepoetst" (zie eerdere berichtgeving Crescent)wat van groot belang kan zijn voor nieuwe contracten ( overheidsbedrijven, ea )
    Er kan zoveel. Er is echter geen enkele commerciële ireden om een ander bedrijf, de holding, met een commercieel onhandigere centenkoers, telkens "schuldenvrij" te maken. Het geld van de leningen is écht nodig, en vervolgens wordt er maximaal en ongeremd gegraaid door in aandelen converterende uitleners.
  11. forum rang 8 Leefloon 21 november 2019 13:00
    quote:

    JdeFL schreef op 21 november 2019 09:37:

    Eigenlijk gebeurt dat 'pakken' toch in 2 stappen. En de tussenstap is aandelen crescent verwerven. Maar dat is geen echt geld, zolang het geheel niet draait.
    Ooit moet er toch naar winst gestreefd worden...
    Dat zie je onvolledig. Zelfs de aandelen Crescent zijn bijv. als een (z)onderling betaalmiddel of verrekenmiddel te gebruiken. "Ik ben bereid om de vraagprijs voor jouw teleurstellende speeltje Radial te betalen, maar dan wel in aandelen Crescent.". Een beheersbaar verliesje is geen enkel probleem, wanneer het echte geld ook wordt verdiend met de handel in bedrijfjes en met een torenhoog rendement op leninkjes. Bovendien is een voordeel van de niets, of nauwelijks iets, verdienende "inbreng van activiteiten" dat het lastiger is om daarop een waarde te plakken. De categorie adjusted EBITDAE-positief.

    In een bepaald opzicht kan het enige verschil tussen bitcoins en aandelen Crescent zijn dat bij de ene de nullen achter een komma in het aantal staan, en bij de ander in de prijs per stuk.
  12. sinusgolf 21 november 2019 15:09
    quote:

    eric de stier schreef op 21 november 2019 09:52:

    [...]

    Schulden worden hiermee zoals je het noemt "weggepoetst" (zie eerdere berichtgeving Crescent)wat van groot belang kan zijn voor nieuwe contracten ( overheidsbedrijven, ea )
    jaa het zal wel loslopen. meer diensten meer cloudgates. nieuwe bedrijfsopzet sait. 0 schulden. komt goed
491 Posts
Pagina: «« 1 ... 20 21 22 23 24 25 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium drie voorbeelden van IEX Premium: de exclusieve content op de site, de app op een smartphone en IEX Magazine.

Benieuwd naar onze analyses en kooptips?

Word nu abonnee van IEX en krijg onbeperkt toegang tot onze (koop)tips en succesvolle modelportefeuilles. Nu 3 maanden voor slechts €19,95! Profiteer van 58% korting!

Word abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links