Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Genmab, de Deense parel

3.464 Posts
Pagina: «« 1 ... 136 137 138 139 140 ... 174 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 7 november 2019 09:04
    quote:

    Biotech1982 schreef op 6 november 2019 08:00:

    Beste Sheriff en Jeroen,

    Bedankt voor het delen van deze inzichten. Zelf ben ik ook heel benieuwd wat er gaat gebeuren als JnJ bij verdere net sales van Darzalax>1e7USD aan royalties moet betalen.
    Genmab heeft nu een marktwaarde van meer dan 13.5e9 USD! De P/E is nu ruim boven de 70. Als er ook maar iets in de markt gebeurd dan kan dit aandeel weer harde klappen krijgen. Ik heb een deel van mijn Genmab shares verkocht en daar ben ik blij mee aangezien ik dat in Micron, Thor Industries en Graftech internatiol heb gestopt en hiermee wat meer spreiding heb.

    Ik doe mijn gordel weer om en probeer mijn vizier op 2025 (knock your socks of antibobodies) te houden en niet te vaak meer de prijs van dit aandeel te kijken (wat toch wel lastig kan zijn voor mij) maar vooral de pipeline probeer te volgen.


    Hi Biotech, spreiding is nooit slecht, hoeveel goede verwachtingen je ook hebt van 1 aandeel.
  2. Fortune21 7 november 2019 09:32
    quote:

    jeroengp01 schreef op 7 november 2019 09:01:

    Mooie Q3 cijfers gisteren. Financial guidance revenues voor hele jaar verhoogd met ca 15%, mede door positieve wisselkoers effecten. Darzalex sales (en r&d) groeit inmiddels flink door, 50% vergeleken met vorig jaar. Ook de eigen r&d van proprietary technologies ontwikkelt zich voorspoedig. Zie persbericht link en de link naar het call earnings transscript.
    Diverse banken hebben n.a.v. de cijfers en call gisteren hun koersdoel verder verhoogd.
    Persbericht:
    ir.genmab.com/news-releases/news-rele...

    Transcript earningscall:
    finance.yahoo.com/news/edited-transcr...
    Inderdaad prima cijfers Jeroen. Maar die waren geen verrassing nadat JNJ al decijfers had gerapporteerd. Guidance verhoging is prima, met name door het vertrouwen dat Genmab uitspreekt in het behalen van de $3bln sales dit jaar. Daarnaast inzicht in het marktaandeel van Darzalex in de 1L markt. En details m.b.t. de wekelijkse verkopen in de US en de hiermee samenhangende groei.

    Ook werden gisteren de abstracts voor ASH gepubliceerd. 37 abstracts zijn geaccepteerd. Daarvan 7 'oral'. Ben daar met name verheugd dat CD3/CD20 erbij zit (oral). En kijkende naar de headline zijn er geen safety issues. In transcript conference call wordt hier nog op in gegaan.

    Onder andere:
    We started the dose escalation at much lower doses than Roche or Regeneron have been using their CD3/CD20 antibodies, Kennen. And we also use a subcu rather than IV. So what you should look for is, of course, the efficacy at the higher dose levels which are the active doses and also the side effect profile which we expect to be actually cleaner based on the preclinical data. So we are super excited about the overall presentation. It's not yet a plenary because it's early-stage data, Kennen, but we look forward to fire work at ASH.
  3. Fortune21 15 november 2019 06:15
    quote:

    sheriff Grover schreef op 12 november 2019 20:18:

    Zo meneer Eatwell heeft zijn Kerstbonusje van € 8.5 miljoen ook maar even veiliggesteld ......... Daar hoeven we ons met de Feestdagen geen zorgen om te maken !
    Heeft Eatwell toch niet altijd meteen zijn warrants uitgeoefend en zijn aandelen verkocht. Deze warrants heeft hij al heel lang in bezit.
  4. sheriff Grover 15 november 2019 08:39
    quote:

    Fortune21 schreef op 15 november 2019 06:15:

    [...]
    Heeft Eatwell toch niet altijd meteen zijn warrants uitgeoefend en zijn aandelen verkocht. Deze warrants heeft hij al heel lang in bezit.
    Over de hr Eatwell en warrants kunnen we het beter maar niet hebben of beter/breder gezegd management en BoD leden , klopt ! Die warrants zijn uitgegeven in de periode dat we rond die 80 kronen handelde dus dat is idd al een tijd geleden wss verlopen ze binnenkort en heeft hij ze nu dus uitgeoefend .
    Warrants kan je niet meteen uitoefenen er zit een lock up op( periode ben ik kwijt ...) Maar ja ze zijn in die gigantische mate bedeeld dat het allemaal niet uit maakt wanneer ze welk plukje verkopen ;o)
  5. Fortune21 15 november 2019 09:23
    quote:

    sheriff Grover schreef op 15 november 2019 08:39:

    [...]

    Over de hr Eatwell en warrants kunnen we het beter maar niet hebben of beter/breder gezegd management en BoD leden , klopt ! Die warrants zijn uitgegeven in de periode dat we rond die 80 kronen handelde dus dat is idd al een tijd geleden wss verlopen ze binnenkort en heeft hij ze nu dus uitgeoefend .
    Warrants kan je niet meteen uitoefenen er zit een lock up op( periode ben ik kwijt ...) Maar ja ze zijn in die gigantische mate bedeeld dat het allemaal niet uit maakt wanneer ze welk plukje verkopen ;o)
    Mee eens dat met name de BoD, maar ook management buitensporig veel warrants krijgen. Maar er werd vaak aangegeven op fora dat Eatwell in tegenstelling to Jan van de Winkel altijd meteen zijn warrants uitoefende na de lock-up en de aandelen verkocht. Nu blijkt dat hij toch met een aanzienlijke pluk dat niet heeft gedaan. Nu hij vertrekt zal hij wel alle warrants uitoefenen waar geen lock-up op zit.
  6. sheriff Grover 15 november 2019 13:26
    Nee hij heeft nog niet verkocht hier is de link "outside Marketplace " oasm.dfsa.dk/uk/showannouncement.aspx...

    Dit gaat over de warrants en dan had er idd een bericht moeten volgen voor hoeveel hij zijn aandelen verkocht heeft . Ik zat net te kijken in April heeft hij ook 45.000 aaandelen verkocht warrants op 80 verkocht op 1172 = € 6.5 miljoen + 8.5 als hij deze verkoopt nou al met al een leuk jaar 15 miljoen als extraatje bovenop het salaris ? Niet slecht voor een boekhouder ljkt me .......
  7. [verwijderd] 18 november 2019 13:16
    De blogbuster.org website gaat er mee ophouden. Is @Globalmarcro dan ook niet meer aanwezig op dit forum?

    GENMAB
    A NEW ROAD AHEAD
    STICKY
    There are only two kinds of folk, in the way they live, and the difference that they make: the ones that give, and the ones that take.

    Closing down December 1, 2019, after six, highly rewarding years.
  8. sloebervos 26 november 2019 11:52
    Sinds vele jaren aandeelhouder of moet ik zeggen trader van Genmab aandelen.Heb al veel geld(wat is veel?) verdiend met traden op Genmab maar ik bewaar nog een laatste pakket aandelen voor het geval dat!Wat mij een beetje tegen de borst stoot is het feit dat Van de Winkel en co regelmatig hun zakken vullen met opties of warrants terwijl de winsten beperkt zijn,K/W zeer hoog,Marktkapitalisatie zeer hoog t.o.v.bedrijfswaarde,dividend nul komma nul of praktisch en dat dit morgen niet zal veranderen.Ik vind dus dat Genmab een trading aandeel is.Ik zal misschien de jackpot missen als er een overname komt maar ondertussen zorg ikzelf voor regelmatig winst.Als ze rond 2000DKK komen en nog geen sprake van overname zal ik de laatste honderd aandelen verkopen en een punt zetten achter mijn Genmab avontuur.Wat denken jullie daarvan?
  9. Fortune21 26 november 2019 14:09
    @Sloebervos.

    Zoals eerder aangegeven vind ik ook dat management en met name de BoD teveel warrants/opties krijgen. Echter zie ik niet het het verband met de winsten. Genmab is een biotech bedrijf, dat een groot gedeelte van de opbrengsten herinvesteert in de pipeline. Genmab genereert al jaren positieve CF, dat kan niet van veel biotech bedrijven gezegd worden. Als jij de KW en de marktkapitalisatie zeer hoog vind t.o.v. de bedrijfswaarde dan zou ik de aandelen verkopen. Zo te horen heb je nog wat Genmab aandelen vanwege een mogelijke overname, maar weinig idee van wat Genmab doet. Veel succes.
  10. [verwijderd] 9 december 2019 09:14
    Spektakel in de solid tumor: big pharma Sanofi koopt Synthorx, die met een vernieuwend medicijn in r&d fase solid tumors wil bestrijden. Relatief nieuwe CEO van Sanofi wil duidelijk portfolio verbreden, en meer focus op kankermedicijnen. Zal de wereld van Genmab, J&J etc weer verder op scherp stellen. Eerder dit jaar stond er nog een mooi artikel in The Economist over de novelty aanpak van Synthorx. Die journalist was er vroeg bij.
    Voor de liefhebbers: premie op slotkoers vrijdag: 171%, en rekenend vanaf november 2019 low ad ruim usd 11, ruim 600%. Zo snel kan het gaan, met kleinere, niche innovators. De kleintjes brengen de innovatie, big pharma de schaalgrootte. What's next (welke novelty speler met doorbraak technologie)? Interessant om in de gaten te houden. Los van impact op Genmab re hun solid tumor activiteiten.
    Link:
    finance.yahoo.com/news/sanofi-buy-syn...
3.464 Posts
Pagina: «« 1 ... 136 137 138 139 140 ... 174 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Indices

AEX 860,01 -0,62%
EUR/USD 1,0658 +0,13%
FTSE 100 7.895,85 +0,24%
Germany40^ 17.714,20 -0,69%
Gold spot 2.390,92 +0,49%
NY-Nasdaq Composite 15.282,01 -2,05%

Stijgers

WDP
+3,12%
Kendrion
+2,92%
EBUSCO...
+2,67%
Vopak
+2,61%
NX FIL...
+2,17%

Dalers

JUST E...
-5,11%
TomTom
-4,68%
Fugro
-4,30%
ASMI
-4,00%
BESI
-3,64%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links