Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Kabinet Rutte III, vertrouwen in de toekomst ???

53.714 Posts
Pagina: «« 1 ... 1034 1035 1036 1037 1038 ... 2686 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 10 rationeel 11 november 2019 18:02
    quote:

    whammy schreef op 11 november 2019 15:12:

    En weer een Fransman op een belangrijke post.

    Benoît Cœuré gaat de centralebankgemeenschap het digitale tijdperk in leiden. De Fransman, die aan het eind van dit jaar afzwaait als bestuurder bij de Europese Centrale Bank (ECB) wordt het hoofd van de innovatie-hub van de Bank for International Settlements (BIS), die ook bekend staat als de centrale bank van de centrale banken. Dat heeft de BIS maandag bekendgemaakt.
    Bron:FD
    Het gaat van kwaad tot erger.
  2. forum rang 10 rationeel 11 november 2019 18:05
    quote:

    BelegdBroodje1 schreef op 11 november 2019 16:52:

    Gerry Weber is al een paar weken/maanden failliet. Maar ik kon nog wel kopen en verkopen tot 4 dagen geleden. Nu ligt het 4 dagen helemaal stil en kan ik niet meer kopen/verkopen.
    Waarom vraag je het niet aan de bedrijven?
  3. forum rang 10 rationeel 11 november 2019 21:09
    Jerusalem Post Israel News

    MEASLES INFECTION CAUSES ‘IMMUNE AMNESIA,’ LEAVING KIDS VULNERABLE TO OTHER ILLNESSES
    When it comes to measles, the opposite is true, according to two studies published Thursday.
    BY MELISSA HEALY NOVEMBER 10, 2019 14:00

    A vial of the measles, mumps, and rubella virus (MMR) vaccine is pictured at the International Community Health Services clinic in Seattle, Washington, U.S., March 20, 2019. Picture taken March 20, 2019. (photo credit: REUTERS/LINDSEY WASSON)

    It’s an article of faith for many who refuse to have their children vaccinated against childhood diseases: when healthy children get and recover from an infection naturally, their immune systems come out stronger.

    When it comes to... measles..., the opposite is true, according to two studies published Thursday.

    In a group of... 77 Dutch... schoolchildren whose parents declined to vaccinate them on religious grounds, the new research documents several ways in which infection with measles can hobble a child’s immune function fo...r months or even years... after that child has recovered from her bout with the virus.

    The effect was mild in some of the children. But in roughly 16% of those who suffered an active measles infection, the result was a severe case of “immune amnesia.” In those children, a... genetic ...census of antibodies – immune proteins that recognize and destroy invading microbes – showed that they had... lost... at least some immunity to more than... 40% of common childhood diseases.... Measles appeared to have stripped away immune protections these children had built over years of exposure to diseases and germs.

    Measuring the same children’s immune memory 40 days after measles infection, a second team found significant... shrinkage in their stores of B-cells..., which fight disease by killing infected cells and spawning legions of antibodies to confront viral invaders in the blood. For weeks after the unvaccinated children had recovered from measles, their depleted stocks of B-cells signaled a... loss of memory... for past infections... and of strength to mount a defense against new infections.

    For some, the damage appeared to be even more extensive. In two of 19 measles-infected children tested, the machinery that supplies the immune system with new disease-targeting cells was ....profoundly disrupted..., raising questions about whether they would fully recover their previous strength.

    “The measles virus is like a car accident for your immune system,” said Harvard University geneticist Stephen Elledge, one of the paper’s co-authors. An unvaccinated child who weathers the measles may emerge only slightly the worse from such a crash. Or he might sustain an injury from which it that takes months or years to recover.
  4. forum rang 10 rationeel 11 november 2019 21:22
    Researchers reckon that before the introduction of a measles vaccine in 1963, as many as half of childhood deaths from infectious diseases were linked to measles or the immuno-suppression that follows. In that period, this most contagious of viruses infected over 95% of all children and directly caused more than 4 million deaths a year.
  5. forum rang 10 DeZwarteRidder 12 november 2019 08:37
    ‘Levensverwachting met zes jaar gestegen door schonere lucht’

    De lucht in Nederland is de afgelopen dertig jaar dankzij Europees beleid een stuk schoner geworden. Zonder de maatregelen die de EU sinds die tijd heeft opgelegd, was de vervuiling met stikstof en fijnstof een stuk groter geweest en zou de gemiddelde levensverwachting in Nederland ongeveer zes jaar lager liggen. Dat schrijft Trouw op basis van onderzoek van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM).
    Binnenlandredactie 12-11-19, 00:35

    De luchtkwaliteit was in 1980 een stuk slechter dan nu, schrijven onderzoekers van het RIVM dinsdag in het vakblad Atmospheric Environment. Als er sindsdien geen normen waren gesteld aan de uitstoot van fabrieken of auto’s, was de situatie nu nog veel erger geweest. Zo bedroeg de gemiddelde concentratie fijnstof destijds 59 microgram per kubieke meter. Dat was bij een ongebreidelde groei gestegen tot 102 microgram per kuub in 2015, maar is nu teruggebracht tot 12 microgram per kuub.

    De industrie zou de belangrijkste bijdrage hebben geleverd aan de reductie; ruim de helft van de winst komt daar vandaan. Op enige afstand volgen de landbouw en het verkeer.
  6. forum rang 10 rationeel 12 november 2019 13:13
    Bij de VVD denken ze dat Nederlanders achterlijk zijn. Deels hebben ze gelijk: ze beloven iedere verkiezingscampagne opnieuw om het roer flink naar rechts om te gooien, maar eenmaal aan de macht doen ze hun liberale masker af en blijkt er gewoon Jesse Klaver met meer corruptie achter te zitten. Toch worden ze al negen jaar op rij bij verkiezing na verkiezing de grootste partij van het land. Dikke zucht.

    Maar het daadwerkelijke bewijs dat ze de inwoners van dit land als een stel laagbegaafde baby’s zien, is toch wel het feit dat ze een account op het nieuwe sociale medium Tiktok hebben geopend. Dit netwerk is de meest overbodige uitvinding sinds de oprichting van SBS 6. Het is wat je krijgt als je Snapchat alleen toegankelijk maakt voor geestelijk gehandicapten, zo schat ik in.

    Dus uiteraard kon de VVD het ook niet laten een account te openen. Voor de partij van Klaas Dijkhoff zijn wij natuurlijk allemaal geflipte tbs’ers. En wat krijg je dan voor filmpjes? Nou, dit dus. Dijkhoff die zegt dat hij van de VVD is (goh!) en niet van de SP (joh!). Dat hij geen vriend van Thierry Baudet is (waarom deze name dropping?), maar wel fan is van PSV.

    En wat zijn we nu met z’n allen wijzer geworden? Precies: niets. Behalve dan de zoveelste bevestiging dat de VVD zichzelf gedraagt als een soort derderangs, afgetrapte cliniclown.

    Idioot filmpje;)

    www.dagelijksestandaard.nl/2019/11/ki...
  7. forum rang 7 leek2018 12 november 2019 17:19
    Ik begrijp iets niet.
    Men vind dat Nederlandse IS-strijders in Irak, Turkije, Syrie, etc berecht moeten worden. In eerste instantie lijkt dat een goed plan, maar als ze de doodstraf niet krijgen komen ze toch een keer vrij en dan staat niets in de weg om naar Nederland terug te keren. In de gevangenissen aldaar zullen ze niet echt geredicaliseerd worden ergo ze komen nog slechter terug.
  8. forum rang 5 Kees1 12 november 2019 17:24
    quote:

    leek2018 schreef op 12 november 2019 17:19:

    Ik begrijp iets niet.
    Men vind dat Nederlandse IS-strijders in Irak, Turkije, Syrie, etc berecht moeten worden. In eerste instantie lijkt dat een goed plan, maar als ze de doodstraf niet krijgen komen ze toch een keer vrij en dan staat niets in de weg om naar Nederland terug te keren. In de gevangenissen aldaar zullen ze niet echt geredicaliseerd worden ergo ze komen nog slechter terug.
    Ja, maar als dat over 20 of 30 jaar is, dan zijn ze (i) misschien al eerder overleden en (ii) dat zie je dan wel weer. Over 20 of 30 jaar zijn de huidige politici weg en ziet de wereld er vast heel anders uit.
  9. forum rang 7 JP Samosa 12 november 2019 19:59
    quote:

    leek2018 schreef op 12 november 2019 17:19:

    Ik begrijp iets niet.
    Men vind dat Nederlandse IS-strijders in Irak, Turkije, Syrie, etc berecht moeten worden. In eerste instantie lijkt dat een goed plan, maar als ze de doodstraf niet krijgen komen ze toch een keer vrij en dan staat niets in de weg om naar Nederland terug te keren. In de gevangenissen aldaar zullen ze niet echt geredicaliseerd worden ergo ze komen nog slechter terug.
    Ik zie die redenering vaak voorbijkomen.
    Toch n beetje vreemd. Dat laat je je gijzelen door je eigen redenering.

    Laat ze dan uit overtuiging terugkeren.
  10. forum rang 10 rationeel 12 november 2019 21:41
    FRANKFURT - De Duitse autoriteiten hebben in Offenbach am Main drie mannen opgepakt op verdenking van het voorbereiden van een aanslag. De vermeende aanhangers van terreurgroep Islamitische Staat wilden toeslaan in het Rijn-Maingebied, meldt het Openbaar Ministerie in Frankfurt. Er zijn invallen gedaan in drie woningen.

    Haal ze maar binnen:(
  11. down 13 november 2019 09:42
    Het CDA wil nu met de dictator Assad van Syrie gaan praten over de opbouw van het land en daardoor het mogelijk maken dat 10 miljoen vluchtelingen weer terug kunnen naar hun verlaten woonplaatsen waaruit ze gevlucht zijn.... Deze dictator werd beschuldigd door de EU landen dat hij honderdduizenden mensen daar vermoord heeft of slachtoffer zijn geworden van zijn radicaal en met ijzerenhand zijn wil heeft doorgezet!!! Het CDA geeft toe dat ze de (VS en EU) dit hadden kunnen voorkomen,,,, dat ze de strijdende partijen geen wapens hadden moeten leveren die tegen Assad waren en,,,,, dat ze na de betogingen waar daar alles mee begonnen was,,, hadden moeten gaan praten met die man zodat de oorlog te voorkomen zou zijn of in ieder geval van korte duur zou zijn geweest en misschien maar tienduizend doden had gekost!!!!!.... Dit geldt trouwens voor alle landen die wapens hebben geleverd!!!!!!!
    De EU is overstroomt met miljoenen vluchtelingen die ze hebben opgenomen en nu het vluchtelingen een sprinkhanen plaag is geworden,,,, waardoor de bevolkingen van de EU zich steeds meer zijn aan het verzetten...... De politici in de EU landen hebben dit door, en gaan nu pas proberen (om hun eigen belang) deze vluchtelingen terugsturendoor middel van vrede te scheppen met de dictator ondanks dat ze eerst stellig vasthielden,,,,, dat die man honderdduizenden liters bloed aan zijn handen heeft maar dat dit hem nu vergeven word!!????????????
    Het vluchtelingen vraagstuk begint dus een wending te krijgen,,, dat er niemand meer opgenomen kan worden vooraleer deze Syrie mensen terug worden gestuurd de vraag is krijgen ze die er nog uit?????
53.714 Posts
Pagina: «« 1 ... 1034 1035 1036 1037 1038 ... 2686 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Indices

AEX 860,01 -0,62%
EUR/USD 1,0655 +0,11%
FTSE 100 7.895,85 +0,24%
Germany40^ 17.714,20 -0,69%
Gold spot 2.392,50 0,00%
NY-Nasdaq Composite 15.282,01 -2,05%

Stijgers

WDP
+3,12%
Kendrion
+2,92%
EBUSCO...
+2,67%
Vopak
+2,61%
NX FIL...
+2,17%

Dalers

JUST E...
-5,11%
TomTom
-4,68%
Fugro
-4,30%
ASMI
-4,00%
BESI
-3,64%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links