Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel BAM Groep Koninklijke AEX:BAMNB.NL, NL0000337319

  • 4,008 24 apr 2024 16:51
  • +0,022 (+0,55%) Dagrange 3,978 - 4,046
  • 566.260 Gem. (3M) 1,4M

BAM november 2019

3.554 Posts
Pagina: «« 1 ... 75 76 77 78 79 ... 178 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. snipper 12 november 2019 17:52
    quote:

    Spider01 schreef op 12 november 2019 17:08:

    [...]

    Ik begrijp je reactie snipper, ik zit al 8 jaar in Bam, ik weet dus waar het over gaat maar je moet ook de positieve kant van iets zien, die lijken er nu te zijn..

    Er zijn er natuurlijk zat op het Bam forum die blijven volharden in zwartgalligheid maar das niet aan mij besteed.

    ..ok, thx vd reactie, ik vraag mij af of je alleen in Bam zit?
  2. forum rang 8 HenkdeV 12 november 2019 18:09
    quote:

    Next... schreef op 12 november 2019 15:09:

    [...]

    Waarom vergelijk jij steeds BAM met Heijmans? Dit doe jij, zolang ik jou hier op het forum heb aangetroffen.

    Heijmans is een klein bedrijf in vergelijking met BAM...heeft dus niet van die (grote) prestigieuze opdrachten als BAM binnen haalt. Met voor de BAM aandeelhouders dus ook het contra-voordeel dat als er wat misgaat met de projecten van BAM, dit ook vele malen grotere consequenties heeft dan bij de opdrachtjes van Heijmans.

    En zoals iedereen hier weet, heeft BAM met name een paar tikjes gebreken door die prestigieuze opdrachten. Dat heeft geleid tot een vertrouwenskwestie bij de beleggers.....en vertrouwen, win je niet zomaar weer terug (dat gaat stapje voor stapje).....vandaar die ene uitdrukking met iets als "vertrouwen"....."komt"...."gaat"..."te voet"...."te paard".

    Dat een koers van een aandeel relatief is en dat te vertalen is naar een winst of verlies voor de belegger is, is een tweede. (Maar dan moet je heel snel in Heijmans gaan beleggen en BAM links laten liggen....maar BAM vergelijken met Heijmans, is echt onzin.)

    Heijmans en BAM hebben ook meerdere overeenkomsten (infra, huizenbouw etc.) en daarom kun je de bedrijven best een keer tegenover elkaar zetten. Beide bedrijven hebben ook de nodige tegenslagen gehad, ook wat dat betreft doen ze niet voor elkaar onder.

    BAM is groter en financieel sterker dan Heijmans. Dat blijkt ook wel uit de k/w die men voor beide bedrijven wil betalen.

    Heijmans zal vandaag wat meer van gunstige berichten over het stikstofverhaal hebben geprofiteerd, het bedrijf is meer op Nederland gericht dan BAM.

    Heb beide aandelen in portefeuille.
  3. forum rang 5 bartbas 12 november 2019 18:13
    quote:

    husa schreef op 12 november 2019 17:47:

    hallo ik ben nieuw hier. ik heb zojuist 10000 aandelen gekocht aan 2.64. ik ben van plan die te houden tot 3€.
    Welkom, geen onverstandige aankoop. Wanneer je beetje geduld hebt kun je daar een mooi bedrag mee verdienen. Maar reken je pas rijk wanneer je je winst in de knip hebt. BAM heeft ons de laatste jaren herhaaldelijk teleurgesteld, maar nu lijkt de lente eigenlijk in aantocht. Je koopt voor een mooie koers.

    Bartbas
  4. forum rang 8 HenkdeV 12 november 2019 18:17
    Deel beurscommentaar Telegraaf:

    Beleggers bleven positief dankzij het recente meevallende economische nieuws en het vooruitzicht van een deelhandelsakkoord tussen de VS en China. Het mediabericht dat president Donald Trump zijn beslissing voor het invoeren van hogere invoertarieven op auto's uit onder meer Europa waarschijnlijk met zes maanden uitstelt, versterkte het sentiment.

    Het sentiment op markten is nog altijd positief, zij het iets afgekoeld, constateert Jeroen Blokland, hoofd multi asset management bij Robeco. Hoewel er enige afzwakking in groei en bedrijfscijfers zichtbaar is, blijven de bedrijfswinsten over het kwartaal boven verwachting. „We verwachten komende twee kwartalen meer herstel. Van een recessie is voorlopig geen sprake, waarschijnlijk treedt die pas vanaf 2021 op”, aldus Blokland over de vooruitblik van Robeco voor volgend jaar.

    „Alle pijlen wijzen momenteel voor de korte termijn de goede kant op”, aldus Corné van Zeijl van Actiam. „Geen direct Brexit-probleem, de handelsoorlog is beperkt, bedrijfswinsten zijn niet slecht. Maar er is terughoudendheid te bespeuren”, constateert hij in Londen na een ontmoeting met zes zakenbanken. „De beurs is hard gestegen, men is op zijn hoede.”
  5. JVDP 12 november 2019 18:53
    quote:

    AudiRS3 schreef op 12 november 2019 18:45:

    Mensen weet iemand hier toevallig welke type projecten hogere marges hebben?
    Huizen of infra? En hoe zit ehet tussen buitenlandse en Nederlandse projecten?
    Woningbouw kent veel minder risico’s en vaak zekere (hogere) marges. Bij infra loop je grotere risico’s en infraprojecten zijn omvangrijker qua aanneemsommen, punt is wel dat BAM alleen van woningbouw niet kan leven.
  6. Spider01 12 november 2019 19:21
    quote:

    snipper schreef op 12 november 2019 17:52:

    [...]
    ..ok, thx vd reactie, ik vraag mij af of je alleen in Bam zit?
    Nee ik zit niet alleen in Bam maar is wel mijn grootste belegging, vooral omdat Ik daar, tot nu toe, goed aan verdien.

    Buiten Bam zit ik klein in Post en een redelijk aantal in Ing (ook al jaren) verder heb twee kleine beleggingen die me na aan ‘t hart liggen, emotie aandelen dus wat mij betreft, welke dat zijn hou ik voor mezelf.

  7. forum rang 10 voda 12 november 2019 20:06
    Bouwers nog niet wijzer over stikstofplannen

    Gepubliceerd op 12 nov 2019 om 19:59 | Views: 48

    BAM 17:36
    2,64 +0,08 (+3,28%)

    DEN HAAG (AFN) - Een delegatie uit het kabinet onder leiding van premier Mark Rutte heeft tijdens een gesprek met vertegenwoordigers uit de bouw vooral geluisterd. Over de stikstofplannen waarmee het kabinet de bouw van huizen en de aanleg van infrastructuur vlot wil trekken, lieten de bewindspersonen weinig tot niets los.

    "De minister-president zegt dat het in ieder geval in eerste instantie fors zal helpen", zegt Bart van Breukelen van bouwbedrijf TBI over het pakket dat woensdagochtend wordt gepresenteerd. "Voor ons is het afwachten of dat zo is, want dat konden we hier aan tafel niet beoordelen." Van Breukelen is blij dat het kabinet in ieder geval de urgentie snapt, maar veel hangt af van de concrete maatregelen. "Het belangrijkste is: kunnen wij ermee werken?"

    Rutte zelf noemde de ontmoeting "een gesprek om ervaringen uit te wisselen". Dat was volgens de premier heel nuttig, omdat de zorgen in de bouwsector "heel groot" zijn. Over de maatregelen waar de coalitiepartijen dinsdagochtend na maanden overleg overeenstemming over hebben bereikt, wilde hij nog niets zeggen.
3.554 Posts
Pagina: «« 1 ... 75 76 77 78 79 ... 178 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium

BAM: sterk slotkwartaal opsteker voor nieuwe strategie

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Word Abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links