Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Recordstanden op groen Wall Street

Lees over dit aandeel ook

  1. mei '21 Beursblik: april lastig vatbare maand voor beleggers 2
  2. mrt '21 Techbedrijven als Apple en Tesla fors onderuit op Wall Street 2

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

11 Posts
| Omlaag ↓
  1. Pieter Vandewalle 1 november 2019 22:03
    Goede baancijfers: Super, economie gaat goed, beurzen extra high. Slechte baancijfers: Super, economie heeft behoefte aan FED-hulp, beurzen extra high.

    Winst van Exxon naar beneden: Super blijkbaar.

    Anyway, the market stays longer irrational than you are solvable... maar long gaan, vind ik toch net iets te tricky
  2. sharkie 1 november 2019 23:29
    Mee eens, de recordstanden begrijp ik ook niet zo goed na de lagere PMI’s deze week die inmiddels onder de 50 noteren in de VS. Die handelsdeal zou natuurlijk leuk zijn maar komt wellicht te laat gezien de teruglopende groei. Verder blijft de repomarkt waar de FED maar geld in blijft pompen ook bijzonder. Voldoende redenen voor mij om bijna geheel cash te zitten. Succes voor de die hard longere, die hebben tot nu toe gelijk ;)
  3. [verwijderd] 2 november 2019 00:57
    Risico is nu significant op een grote correctie.

    Duitse staat bijna/is al in een recessie door de autoindustrie.

    Hongkong is officieel in een recessie.

    Groeicijfers nemen wereldwijd significant af.

    Productie/producentencijfers in veel regio's op gevaarlijk lage niveau.

    Deutsche bank maakte vorig kwartaal 3,2 miljard euro verlies en dit kwartaal net onder de 1 miljard euro verlies. Waarom denk je dat Angela Merkel zo hard heeft geprobeerd een fusie te forceren?
    Ter vergelijking: in 2008 maakte Lehman Brother 2,8 miljard euro verlies.

    Bron: www.trouw.nl/nieuws/miljardenverlies-...
  4. silverwheaton 2 november 2019 09:12
    Het technische plaatje klopt! Een eindejaarsrally van jewelste lijkt voor de hand liggend. Macro's gaan wereldwijd de goeie kant op, resultatenseizoen is meer dan bevredigend en de geopolitieke soep wordt wellicht niet zo heet gegeten als ze opgediend wordt. Bovendien zijn de marktwaarderingen van sommige sectoren belachelijk laag momenteel. Blijven gaan!!!!!
  5. forum rang 7 jan de vakman 2 november 2019 12:18
    zo negatief ben ik niet hoor,al moest ik deze week afsluiten met een miniem verliesje;-0,05%,toch altijd nog 10x beter dan de aex,die schreef -0,5%.
    en dat kleine verliesje heb ik te danken aan die galbakken van beursbrink,zij gaven hun besi klanten het advies om winst te nemen en de helft van hun besi positie te verkopen,dat lijkt me nu niet zo'n heel slim moment,wie de 5 jaars grafiek van besi bekijkt, ziet dat besi nog maar halve wege de rit staat,de grote sprong omhoog moet nog komen,als de chippers,naar verwachting een nog veel hogere top gaan zetten,volgens josje en paultje is besi helemaal klaar voor die sprong,rondom 5g nemen ze nog eens 30 specialisten aan om vooral niets te missen,het advies van beursbrink vind ik van de zelfde orde,dan het advies van beurswijzer,bij de vorige rally,besi was toen gedaald naar 11 euro,zij zeiden,als je hem hebt,hou hem dan maar,maar als je hem niet hebt,moet je hem zeker niet kopen,toen begon de rally naar 89 euro,een buitengewoon slim advies vond ik dat,typisch van dat kortzichtige 1 dagsvlieg analisme,ik heb de ontstane dip maar benut om een paar lievelingetjes bij te kopen,want ik had van de week een paar leuke verrassingen met mijn recyklingbedrijf.
    de prijzen bij dalm zijn nog steeds dramatisch laag,alleen koper doet het goed,oorzaak;elektrische auto,ook rvs houd aardig stand,volgens de telegraaf explodeerd de nikkelprijs,door dat indonesie de export stil legt,accu's van elektrische auto's zullen daardoor duurder worden,misschien gaat mijn second oppinion hier garen van spinnen,komende week bij de cijfers,minpuntje is,dat de chroom edelmetalen bij amg zwaar dipten,toch heb ik wel moed omdat aperam onderlaats,vervroegt een obiligatie lening afloste,dat doe je niet als alles kommer en kwel is.
    vandaag heb ik nog 2 kruiwagens rugt ,onkruid, van den akker gehaald,dat is nog nooit eerder gebeurd in november,ook heb ik nog heerlijke kerstomaatjes uit mijn kas gehaald en morgen eten we bij gezondheid nog heerlijke marmande vleestomaten soep uit de kas,nog nooit eerder gebeurd zo laat in het jaar,wie zij er ook alweer dat er niets aan de hand is met het klimaat?
    morgen hoop ik naar de WOORD bediening door een stokoude broeder te gaan,vorig jaar zeiden de artsen tegen hem,wij kunnen niets meer voor u doen,rondom uw kankerkwaal,hij ging op zijn knieen op het ziekenhuisbed zitten met de zusters om hem heen en hij bad; HEERE,krijg ik nog 5jaar,ik vertel nog zo graag heel veel van UW liefde,3 maanden later stond hij als spreker op een evangelische conferrentie van 4500 man,hem beluisteren is een heel dik feest!!!
    maandag hoop ik dat het met mijn vlam,net gaat als met asmi;die ging na schitterende cijfers,meer dan 10% omhoog,knalde daarna,door winstnemers naar -7%,maar ging gisteren,terecht, zeer fors in het herstel,slim belleggen gebruikt wel eens van die vergelijkings grafieken,om mogelijk richting aan te wijzen,ik hoop dat mijn vlammetje asmi na gaat apen,SJALOOM!!!
  6. [verwijderd] 2 november 2019 13:43
    ‘Tweede front’ Trump raakt ook Amerikanen zelf
    handelsconflict Na China zet president Trump nu in op een handelsoorlog met Europa. Nationale politieke belangen spelen daarbij een rol.
    Bericht van het NRC op 05-10-2019

    De vreugde zal kort zijn. LT-beleggers kunnen better of korte termijn beleggers worden of niet handelen.

    bron: www.nrc.nl/nieuws/2019/10/05/tweede-f...
11 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

NY-DJ-Industrial Avg

0,00 nov '18
0,00 0,00%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links