Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Britten gaan op 12 december naar de stembus

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

7 Posts
| Omlaag ↓
  1. Bir 30 oktober 2019 08:04
    Misschien moeten de EU haters eens nadenken over de gevolgen voor een land als het onze als we uit de EU zouden stappen! Lekker meer belasting betalen, grenscontroles en valuta wisselen. En minder arbeidsmigratie, dus nog meer tekorten aan werkkrachten. Enig idee hoe rijk Nederland wordt door de EU?
  2. forum rang 8 het zwaard 30 oktober 2019 08:24
    Bir: Je hebt volkomen gelijk. Door de vergrijzing worden de tekorten aan werkkrachten nog groter en bijgevolg de inkomsten uit arbeid kleiner. Dit zal leiden tot een verhoging van alle belastingen wil men het systeem draaiende houden. Arbeidsmigratie zou dan de oplossing kunnen zijn. Het probleem is echter dat er in het overbevolkte Nederland geen plaats voor hen is. Misschien kan men dan eerder beginnen denken om meer industriële robotica in te schakelen en deze te belasten i.p.v. arbeidsmigranten aan te trekken.
  3. forum rang 7 rene l 30 oktober 2019 08:46
    quote:

    Bir schreef op 30 oktober 2019 08:04:

    Misschien moeten de EU haters eens nadenken over de gevolgen voor een land als het onze als we uit de EU zouden stappen! Lekker meer belasting betalen, grenscontroles en valuta wisselen. En minder arbeidsmigratie, dus nog meer tekorten aan werkkrachten. Enig idee hoe rijk Nederland wordt door de EU?

    Bir, zoals je weet ben ik één van de enorme EU haters en zie gewoon dat ons land afgebroken wordt om het Eurofiele gevoel er door te drijven.

    Kijk als eerste eens hoe ons land kapot gemaakt wordt door alle regels vanuit Brussel, ons land wordt volledig lam gelegd, prima voor de werkgelegenheid van grote beroepsgroepen.
    We hebben de regie volledig uit handen gegeven en onze zeggenschap over wat we zelf willen volledig verkwanseld.

    Zie de heffing die Brussel ons volgend jaar op wil leggen, het is een duizelingwekkend bedrag, absurd, en wat levert het ons op.
    En het jaar daarop zal het bedrag wederom fors verhoogd worden.
    Pensioenen worden gekort, reden bekend, de nulrente waar we levenslang aan gekoppeld zullen zijn.

    Zie de massale toestroom van gelukszoekers, ons land is nu al overvol, dit jaar is de toestroom tot op heden ongekend en het loopt volledig uit de klauwen.
    In Nederland is het code rood betreft de mogelijkheid van vervolg aanslagen door IS, en dan willen ze ze ook nog gaan halen en bij ons goed in de gaten gaan houden en deradicaliseren.
    Een aap kun je wel een kunstje leren, zijn streken zal hij nooit verleren.

    En betreft de werkgelegenheid, hoezo geen geen mensen meer beschikbaar voor werk.

    Kijk eens hoeveel mensen in Nederland teren op een op uitkering, niets aan de handen, voeten en rug mankeren, maar gewoon geen éne flikker uitvoeren, niet Nederlanders hebben daarin het grootste aandeel omdat ze nooit geintegreerd zijn en dit ook nooit zullen doen.
    Ik zie het op het ROC, meer dan helft van de gelukszoekers haakt binnen een jaar af en verdwijnt in de anonimiteit.
    Alles wordt voor hun betaald, huisvesting, zorg, en onze eigen jongere generatie heeft het nakijken.

    Ook de overheid, hoeveel ambtenaren, (belastingdienst/leraren/defensie etc.), zijn ruim voor hun zestigste overtallig verklaard en hoeven nooit meer een bijdrage aan het arbeidsproces te leveren.

    Waarom zetten we deze laatste groep niet gewoon weer aan het werk, zie ook hoeveel bankiers er met dure afkoopsommen uitgevlogen zijn en nu niets meer doen.
    Het is toch absurd dat bouwvakkers en bijv. stratenmakers wel steeds langer door moeten werken.
    Rutte ziet deze groep het liefst dood op het werk neervallen, lekker goedkoop.

    Vroeger was het normaal dat je een eervolle baan had, er werd niet over gezeurd, gewoon 40 uur per week werken tot je vijfenzestigste, of eventueel na 40 dienstjaren gewoon met vroegpensioen.

    Tel alles maar eens bij elkaar op Bir, er zijn meer dan genoeg mensen in Nederland om het huidige tekort op de arbeidsmarkt volledig weg te werken.
7 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links