Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Meest simpele oplossing anti economische stagnatie: schop D'66 uit de regering!

54 Posts
Pagina: «« 1 2 3 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 6 jonas 29 oktober 2019 20:56

    Ja en in Zimbabwe kan je helemaal niet naar de toilet omdat die vol is. Pils? Man ik drink niet tot nauwelijks dus probeer niet de psycholoog uit te hangen. Ga je nu dat stelletje idioten van D'66 die als kleuterpolitici alles doen om het land de vernieling in werken?

    Wereldvreemde EU achtergrond van dat stelletje D'66 halve zolen vreekt zich nu en slappe CDA en VVD is te slap om dat stelletje amateurs eruit te flikkeren.
    Dat is de situatie en het probleem nu.

    Met D'66 in de regering is het niets en zal het nooit wat worden!

    Zo is dat.

    Groet, Jonas
  2. forum rang 7 rene l 29 oktober 2019 21:59
    quote:

    jonas schreef op 29 oktober 2019 21:51:

    Weet je trouwens waar mijn vaste edoch inmiddels geliefde belaagster miss IZDP is gebleven?

    Groet Jonas

    Ze heeft mij gisteren nog even flink geschoffeerd Jonas.
    Het gaat dus goed met haar.

    Vandaag is bij ons in het te grote dorp ook een kopstuk van D66 gevlucht.
    Hij heeft de nodige financiele schade aangericht van vele tientallen miljoenen.
    En dan te bedenken dat hij slechts één doel voor ogen had, dorpshoofd worden.

    Meestal stromen dit soort figuren dan door naar Den Haag, klein geleerd, groot gedaan.
  3. forum rang 7 hirshi 29 oktober 2019 23:05
    quote:

    jonas schreef op 29 oktober 2019 20:56:

    Ja en in Zimbabwe kan je helemaal niet naar de toilet omdat die vol is. Pils? Man ik drink niet tot nauwelijks dus probeer niet de psycholoog uit te hangen. Ga je nu dat stelletje idioten van D'66 die als kleuterpolitici alles doen om het land de vernieling in werken?

    Wereldvreemde EU achtergrond van dat stelletje D'66 halve zolen vreekt zich nu en slappe CDA en VVD is te slap om dat stelletje amateurs eruit te flikkeren.
    Dat is de situatie en het probleem nu.

    Met D'66 in de regering is het niets en zal het nooit wat worden!

    Zo is dat.

    Groet, Jonas
    Ja, het is wel duidelijk hoe je over D'66-politici denkt.
    Als je de indruk hebt dat ik die partij verdedig heb je iets niet goed begrepen.
    Ik kan me er alleen niet zo over opwinden.

    Je wil D'66 uit de regering zonder nieuwe verkiezingen. Ik heb je al geschreven dat zoiets niet goed denkbaar is. Als de coalitie uit elkaar zou vallen komen er nieuwe verkiezingen. Grote kans dat de PvdA dan in een nieuw te vormen regering komt want ze staan er goed voor in de peilingen. Dat zou je alleen maar nog sacherijniger maken.

    Goed dat je niet of nauwelijks drinkt. Ik ken je als iemand die wel van een flink glas houdt.
    Probeer eens ernst en humor uit elkaar te houden. Beetje opvrolijken Jonas.

  4. forum rang 6 jonas 29 oktober 2019 23:27

    Ernst en humor kan prima samengaan meneer de zelfbenoemde psychotherapeut Hirshi.

    Je begrijpt het trouwens niet goed die hele PvdA, D66, GroenLinks etc etc interesseren mij in wezen geen donder.

    Wat mij wel bezighoudt is dat er enorme problemen zijn in dit land veroorzaakt door de regering en in kern komen die problemen uit de hoek van genoemde partijen met hun volkomen wereldvreemde asociale standpunten over redding van de wereld, droom van multiculti samenleving, Eu als superregering en opheffing Nederland etc etc.

    Heb even geschetst dat binnen D'66 de EU sterk via bepaalde figuren is vertegenwoordigd en dat de meeste prominente figuren nooit een bedrijf van binnen hebben gezien en de kans klein is dat bijvoorbeeld jonkvrouwe Ollogren ooit een gewone arbeider heeft gesproken te verwaarlozen is.

    Mag ik? Of duidt dat volgens psych Hishi op bepaalde geestelijke problemen?

    Groet Jonas
  5. forum rang 6 jonas 30 oktober 2019 00:57

    Duidelijk terechte paniek in de Haagse wereldvreemde tent. Ze beslissen maar wat in het wilde weg ter redding van de wereld,maar vergeten de eigen bevolking.

    Halvering boerenstand en 10.000 den bouwvakkers werkloos en groter woningtekort dan het gevolg. Bevolking daar boos over en dan worden ze pas wakker. Te laat en weg met dat soort incompetente figuren.

    Constateer dat mevrouw Schouten terug is van een vakantie. Zware teleurstelling voor de boeren deze boerendochter. Leuk voor haar imago, maar de boeren zijn er inmidedels wel achter dat deze mevrouw niets voor ze heeft gepresteerd. Is eigenlijk al met Brinkman ook zo een windvaam begonnen sinds de jaren kerels van Jan de Koning en Braks.

    "Algemene Zaken. Ook ministers Schouten (Landbouw), Koolmees (Sociale Zaken) en staatssecretaris Van Veldhoven (Milieu) waren daarbij.
    Volgens ingewijden wordt er gesproken over een noodplannen die kunnen worden ingezet als bouwbedrijven dreigen om te vallen, omdat hun bouwvergunningen zijn bevroren door de stikstofmaatregelen of verzwaarde voorwaarden om grond te mogen verzetten (PFAS).

    Er zou gesproken worden over overheidsgeld dat kan worden gebruikt om garant te staan voor bouwbedrijven die door de recente ontwikkelingen rondom stikstof en PFAS geen liquide middelen meer hebben en failliet dreigen te gaan. Het noodgeld kan ook worden ingezet voor arbeidstijdverkorting voor werknemers in de bouw. De hoogte van het noodbedrag zou nog niet vaststaan.
    Premier Rutte en minister Koolmees hebben het overleg inmiddels verlaten. Schouten en Van Veldhoven nog niet en ook staatssecretaris Knops (Binnenlandse Zaken) is er volgens insiders bij betrokken vanwege de problematiek voor woningbouw.

    De PFAS-problematiek zorgt ervoor dat grond niet zomaar mag worden afgegraven, of verzet mag worden, omdat daar hier en daar te veel chemicaliën in zouden zitten. Het is een van de oorzaken dat de bouw op veel plekken plat ligt."

    Toch knap dat je als kabinet van alles in het land plat legt. Ik ben daar heel boos over, maar zal wel aan mij liggen. Wil geen grote werkloosheid onder bouwvakkers en wil helemaal niet halvering van de boerenstand .

    Politieke elite wil dat wel. Verzet ik me dus tegen.

    Groet, Jonas
  6. forum rang 6 jonas 30 oktober 2019 01:30

    Ze praten over noodplannen die nodig zijn om de stront op te ruimen van hun eigen rampzalige politiek!

    Lijkt me beter eens te beginnen bij het begin en zoiets als 160 natuurgebieden terug te brengen naar hooguit 6 en niet zo idioot te doen met allerlei normen waardoor wij dus Nederland ineens in grote problemen komen en de rest van Europa niet!

    Komt waarschijnlijk niet door die problemen, maar door wereld verbeterende politici die hier als gekken aan de gang zijn en in de rest van Europa duidelijk minder.

    Hoop dat de bouwvakkers morgen beseffen dat ze er niet eens staan voor hun baas, maar voor hun baan. De huidige politiek heeft ingezet op hen en hun gezinnen brodeloos te maken. Beetje overdreven, maar de bijstand wacht wel, want WWV-termijnen heeft dit kabinet ook ingekort.

    Groet, Jonas

    PS Als je mij zeg 2 jaar geleden had gevraagd: hoe zorg je voor werkloze bouwvakkers en boeren en zorg je voor flinke kortingen op het pensioen van minimaal 1 miljoen ouderen: ik had het niet geweten.

    Heel knap hoe die Rutten en zijn politieke maatjes het wel voor elkaar hebben weten te krijgen!!
  7. forum rang 6 jonas 30 oktober 2019 14:28

    Alsjeblief hier even ABN AMRO over maar een deel van de schade aangebracht door rampenkabinet Rutte.

    ""77.000 banen en miljarden schade in de bouw"

    Ondanks alle ellende zijn er een paar bedrijven die juist kansen hebben de stikstofcrisis, aldus ABN Amro. Buijs: „Er zijn ook sectoren die profiteren, zoals de producent elektrisch bouwmaterieel, bedrijven die in de modulaire bouw zitten.”

    ABN becijferde eerder dat de stikstofcrisis 77.000 banen in de bouw kan kosten. De totale schade wordt geraamd op €14 miljard."

    Wegwezen Rutte met dat stelletje lamzakministers die dit land in chaos brengen.

    Groet, Jonas

    PS Die rampentante Van Veldhoven van D'66 die stikstofellende niet genoeg vond onnodig een probleem bovenop gooide hield zich wijselijk erg stil bij de demonstratie.
  8. forum rang 6 jonas 30 oktober 2019 19:54

    NPO weer lekker Groen Linksig dom en eenzijdig bezig naar aanleiding van de Bouwdemonstratie. Ze zijn er eindelijk achter dat de Groene Dromen en uitvoerders in de regering het land heeft platgelegd en dat dat heel veel gezinnen in de problemen kan brengen.

    Dat zeker met zo een D'66 EU-minister als Stientje van Veldhoven die via PFAS zo een beetje elk grondtransport onmogelijk maakt. Gek dat ze in andere landen dat probleem niet hebben en de normen daar veel soepeler zijn. Mevrouw wenst nu weer meer studie. Nou dat had ze dan maar eerder moeten doen als ze niet goed weet wat ze aangericht heeft. Wegwezen met deze prutser en maatregelen NU.

    Kom ik bij NPO die nu een oplossing suggereert in elektrisch bouwtransport zonder even nadere vragen. Waar komt die elektriciteit eigenlijk vandaan? Staat de uitlaatpijp van de auto dan niet in feite bij die geweldige biomassacentrales met meer uitstoot dan zelfs kolencentrales? Bouwwagens met zwaar materieel op elektriciteit? Volstrekt irreëel of moet de helft van die auto dan vervoer batterijen worden?

    Wederom een voorbeeld van de bevooroordeelde links aangestuurde zgn kwaliteits journalistiek van NPO.

    Als bouworganistaies snel resultaat willen dan niet gaan overleggen, maar resultaten willen zienen anders over 14 dagen weer een demostratie en nog harder om politiek Den Haag goed wakker te maken!

    Groet, Jonas
  9. forum rang 6 jonas 2 november 2019 17:38

    Hier precies wat ik al stelde. Nederland wilt weer het braafste jongetje in EU-klas zijn. Als iemand die in de Braxtijd daar op LNV werkte moet dat overbodig veel natuurgebieden aanwijzen na Brax en na mijn vertrek onder ene minister Brinkhorst zijn gebeurd. En verhip die vent was ook al van D'66 met de ballen verstand van landbouw en economie.

    "Nederland krijgt het idee opgedrongen dat forse verlaging van stikstofuitstoot en versneld natuurherstel de enige uitweg is. Maar minister Schouten redeneert de verkeerde kant op. Juist in onze vertaling van het Europese beleid ging het mis. Dáár ligt de bron voor deze crisis”, zegt Gerrits tijdens een gesprek in Portugal. „Nederland wees meer gebieden aan dan nodig was en een deel op oneigenlijke gronden. Vervolgens heeft LNV samen met Staatsbosbeheer en Natuurmonumenten de te beschermen flora en fauna per gebied enorm uitgebreid. Dat hoefde niet van Brussel, maar effect had het wel: nóg lagere stikstofeisen voor omliggende bedrijven.”

    Knulligheid

    Onterechte gebiedsselectie stoelde volgens Gerrits op knulligheid of erger. Zo werd het Drentse Norgerholt geselecteerd omwille van ’eikenbeuken bossen met hulst’. „Maar dat was er helemaal niet.” Het geval Noordse Woelmuis is nog gekker. „Een inventarisatie toonde dat de muis in veel gebieden amper aanwezig was. Toch is de knager misbruikt om onder meer het Krammer-Volkerak te selecteren. De status van de Woelmuis veranderde er ineens van slecht in ’goed’. Ook de Eilandspolder-oost en drie Friese gebieden verschenen met behulp van de muis op de Natura 2000 lijst zonder dat iets anders die selectie rechtvaardigen"' Bron de Telegraaf in interview met hersenwetenschapper en bioloog

    Moet je bedenken dat we met Brax al met de grootste omwenteling in de landbouw bezig waren met maatregelen Structuurnota Landboouw op het vlak van Duurzaamheid, Kwaliteitsbescherming etc etc

    Brax heeft wel 1 fout gemaakt en dat is die natuur geitenwollentypes met neerbeugende valse lach van ik ben beter mens binnen te halen en ze te laten aanklooien met hun zgn wetenschappelijk onderbouwd gedoe.

    Groet, Jonas
  10. forum rang 6 jonas 9 november 2019 20:20

    Oh ,oh wat ga ik gelijk krijgen.

    Nu weer D'66 wil maximumsnelheid naar 90 km. Komt er ook nog bij. Voor mij had 100 km gemogen vanwege veiligheid, maar dit kenmerkt met die 90 km wederom de wereldvreemdheid van D'66

    Maar al met al deze partij met van Veldhoven met haar feitelijk verbod van grondverplaatsing en een D'66 fractievoorzitter beetje hysterisch kijkende Jetten die de halve boerenstand weg wil hebben voor weidemos etc en een Ollogron dat als de dood is voor ook maar enige volksinvloed

    En dan die EU-ambtenaren en hun BZ pionnen in die partij die het EU-geloof door onze strot trachten te duwen. Met een minister Kaag die rustig miljoenen naar dat PLO van haar man toeschuift etc etc etc

    Als VVD en CDA nu nog 1 centimeter gaan schuiven richting dat soort D'66 en hun bijwagen van schijnheil linkse gristenen in de CU dan moeten ze dat vooral doen.

    Gevolg: ECONOMIE NAAR DE KLOTEN.

    Ander gevolg: AFREKENING EN FORSE KLAP VOOR AL DIE PARTIJEN DIE DIT RAMPZALIGE BELEID VOLGEN.

    Let maar op.

    Groet, Jonas

  11. forum rang 6 jonas 10 november 2019 14:52

    Komende donderdag of vrijdag komt Rutte met zijn rampenkabinet met maatregelen om het stilleggen van de bouw en agrarische activiteiten op te lossen.

    Ieder met enigszins gezond verstand verwacht nu en direct een noodwet met

    1. Meneer Rutte gaat direct naar Brussel en zegt dat we niet meewerken aan het naar de kloten helpen van onze economie. We willen dus per direct van meer dan 150 naturagebieden naar zeg 5.

    2. Gaat Brussel niet direct akkoord dan direct stopzetten Nederlandse geld naar Brussel.Wij gaan onze eigenzaakjes wel regelen. Was er nu die EU vanwege natuurbeleid of gewoon vrije onderlinge handel?

    3. PFAS idiote norm van Veldhoven (ex voorzitster EU ambtenaren D'66 in Brussel)
    gaat onmiddellijk naar de meest tolerante aangezien we ons roomser dan de paus hebben betoond. En Van Veldhoven gaat van meer taken naar 0 taak met een schop onder haar onbekwame kont naar de uitgang.

    4. Subsidies richting natuurorganisaties worden nog eens heroverwogen en er moet eens goed worden bekeken wat voor soort natuur zij in dit op de natuur veroverde landje wensen en of het volk dat ook wel zo wil.

    5. Hoop ellende komt door kolen-en biomassaverstoking en is geïmporteerd uit het buitenland. Gaat te lang duren daar wat aan te doen en daarom paar miljardencontracten er tegenaan voor ervaren bouwers van kerncentrales en volop meedoen met Thorium centrale-onderzoek en ontwikkeling.

    Komt meneer Rutte met slappe thee? Direct massale staking en gezamenlijk protest van bouwers, boeren, onderwijzers, zorgmedewerkers op korte termijn en de politiek iets laten meemaken dat ze nog nooit hebben meegemaakt. Met de staart tussen de benen afdruipen met dat stelletje eigen landhaters!

    Groet, Jonas

    eens goed worden

    3
  12. forum rang 6 jonas 12 november 2019 21:55

    Ik blijf bij mij zaak en dat is alleen opruiming in de politiek met vooral D'66 eruit donderen geeft nog enig uitzicht op enig gezond verstand in de politiek.

    Er komt een tijdelijke schijnoplossing van niveau we rijden wat minder hard en we MOGEN weer huizen bouwen enzo.

    Wat een kul van wie zouden we dat MOGEN ? Bepalen we zelf niet wat wij doen in dit land? Tja die, 160 natuurgebieden aangemeld bij EU en daar worden we dus nu via EU-procedures voor afgestraft.

    Denk eens na mensen! Wat je kunt aanmelden kan je ook afmelden! Komt bij : wat is eigenlijk een natuurgebied?

    Het halve land ligt onder zeepijl dus consequent natuurbeleid zou zijn DE DIJKEN DOORSTEKEN! Dan krijg je echte natuur. Probleem is dan: half Nederland weg.

    Mogelijk heeft GroenLinks en al die oorspronkelijke natuurclubjes ook een oplossing voor het probleem van hoe houd je Nederland in stand met echte natuur en dan dus half onder water.

    Groet, Jonas

  13. forum rang 6 jonas 13 november 2019 21:24

    Kabinet in paniek. Schrikt van zelf aangerichte rotzooi met extra werkloos loosheid in de bouw vanwege hun volkomen wereldvreemde dromen. En ach de meest morderne boerenstand die werkt onder meest gereguleerd toezicht moet er ook al aan.

    En dan nog de ex voorzitster van de EU-afdeling in Brussel met dus EU -ambtenaren die veruit boven haar capaciteiten ineens door Pechtholt bewind lid werd gemaakt Van Veldhoven met volslagen idiote regelgeving aan gaande PFAS.

    Blijkbaar is het de bedoeling van dit kabinet Rutte onnodige allerlei maatregelen te nemen met zoveel mogelijk extra werkloosheid als gevolg en dat terwijl ze zelf het prima voor elkaar hebben.

    Meer werkloosheid gewenst? Stem D'66 en Rutte VVD! Komt dasn prima in orde met meeloophondjes CDA en CU.

    Groet, Jonas
  14. forum rang 6 jonas 13 november 2019 21:48
    Dit hoorde bij bovenstaande reactie of andersom. De telegraaf over de Stilstof en PFAS waanzin. Nu gemekker over het is allemaal zo ingewikkeld. Nou dat hadden ze aantoonbaar dus niet het toestemmen in deze overspannen wetgeving!

    Rutte moet niet mekkeren over complex, maar zaken herstellen en excuus aanbieden voor aannemen onverantwoorde wetgeving!

    "De geest is uit de fles. Het onbegrip over het handelen van politiek Den Haag in de stikstofcrisis en PFAS-malaise lijkt alleen maar toe te nemen. De vraag is hoe en óf de geest weer in de fles komt. De VVD zet alle zeilen bij; premier Rutte en fractieleider Dijkhoff proberen uit alle macht ontevredenheid in de eigen VVD te sussen, door uitgebreid in de media te verschijnen en de achterban in het land op te zoeken.

    Medeplichtig

    Door de richting die het kabinet heeft gekozen worden steeds meer mensen medeplichtig gemaakt om een juridisch probleem bij het verlenen van vergunningen op te lossen. Een probleem dat door de overheid is veroorzaakt, door zichzelf opgelegde natuur- en milieudoelen. Een oplossing voor de totale problematiek is nog lang niet in beeld. De komende maanden gaat het kabinet nog broeden op veel meer maatregelen en komen er adviezen met mogelijk consequenties voor de scheepvaart en het luchtverkeer.

    Een half jaar na de uitspraak van de Raad van State lijkt de coalitie er vooral in geslaagd om elke week steeds meer mensen tegen zich in het harnas te jagen. De boeren protesteren al weken, bouwers zijn in verzet gekomen en nu worden natuurliefhebbers en automobilisten zwaar teleurgesteld door Rutte III.

    Serieuze crisis

    Het lijkt nu pas te zijn doorgedrongen dat de stikstofcrisis écht een serieuze crisis is. Rutte noemde het tijdens een amateuristisch georganiseerde persconferentie ineens de grootste en meest complexe crisis die hij heeft meegemaakt in zijn loopbaan als minister-president.

    Ondanks deze grote woorden had het kabinet een half jaar nodig om met een ’spoedspoor’ te komen voor de korte termijn. Naar verwachting maakt de oppositie in de Tweede Kamer donderdag in een debat gehakt van het getreuzel. GroenLinks-voorman Jesse Klaver hekelt de langzame stap-voor-stap-inzet en PVV-leider Geert Wilders slaat het kabinet om de oren met teksten die een jaar geleden net zo goed van de VVD hadden kunnen komen. Zelfs de normaal zo gezagsgetrouwe SGP lijkt niet te geloven in het maatregelenpakket.

    Losse eindjes

    Het bestaat dan ook weer uit tal van losse eindjes en politieke compromissen. Zo kan VVD-verkeersminister Cora van Nieuwenhuizen (Infrastructuur) nog niet aangeven of en hoe de politie de nieuwe snelheidslimiet stevig gaat handhaven. Of mensen zich er aan gaan houden is zodoende zeer de vraag, terwijl de minister wel veronderstelt dat de nieuwe limiet een vermindering van de stikstofuitstoot oplevert. Ook is niet duidelijk wanneer het startschot voor langzaam rijden zal worden gelost.

    Het pakket oogt als een resultaat van onderhandelingen onder hoge druk, door een coalitie die daadkracht wil acteren waar ze het eerst verzuimde. Er zitten tal van politieke compromissen in waarmee de noodzaak van 0,07 procent minder stikstofneerslag door een verlaging van de maximumsnelheid misschien wel had kunnen worden voorkomen of wat meer van tijdelijke aard had kunnen zijn.

    Compensatie

    Zo is door de coalitie besloten dat 30 procent van de behaalde milieuwinst door het maatregelenpakket niet mag worden gebruikt voor bouwvergunningen. Compensatie voor de natuur is het idee. Er is geen rechter geweest die heeft gezegd dat het 30 procent moet zijn: het had net zo goed 10 of 60 procent kunnen zijn. Bij tien procent was er alleen negentig procent beschikbaar gekomen voor bouwvergunningen.

    Reusachtige onderbouwingen ontbreken überhaupt nog. Deskundigen bij het RIVM hebben moeten overwerken om in sneltreinvaart de nieuwste politieke wensen uit te rekenen. De resultaten zijn in PowerPoint-presentaties gedeeld met de betrokken ministers en de coalitiepartijen.

    Aangepast dieet

    Uit die berekeningen blijkt dat een aangepast dieet voor koeien en varkens veel meer stikstofreductie oplevert dan de verlaging van de snelheid op alle autosnelwegen. Ook blijkt dat er relatief weinig nodig is om komend jaar 75.000 woningen te kunnen bouwen.

    Veel andere maatregelen roepen de vraag op: waarom nu pas? In de laatste dagen is er bijvoorbeeld een noodwet in het pakket gefietst om te voorkomen dat waterveiligheidsprojecten nog langer moeten wachten op duidelijkheid.

    Opknapbeurten van bruggen

    Die noodwet ligt er nu overigens nog niet. De inhoud kan nog wel eens verder gaan dan kustverdediging en dijkversterking. Als het aan minister Van Nieuwenhuizen (Infrastructuur) ligt vallen ook opknapbeurten van bruggen eronder.

    Van noodwetten voor andere sectoren ontbreekt vooralsnog ieder spoor. Daarmee zou volgens kritische ogen rond het kabinet tijd kunnen worden gekocht om terug te gaan naar de kern: de lappendeken van ruim 160 natuurgebieden.

    Beschermde plantjes

    Minister Schouten gaat nu pas kijken of we niet kunnen leven in een land met minder Natura2000 en de bijbehorende strenge stikstofregels. In de persconferentie gaf de CU-bewindsvrouw toe dat sommige beschermde plantjes het door veranderende klimaatomstandigheden misschien ook wel niet redden in Nederland. Of sterker nog: misschien staan de beschermde plantjes al helemaal niet meer in de gebieden waar het nu allemaal om draait. Maar dat moet nu eerst nog allemaal uitgezocht worden…

    Groet, Jonas
  15. forum rang 6 jonas 13 november 2019 22:12

    Rutte en zijn kabinet gedragen zich erg ratachtig. En daar mogen ze op worden afgerekend.

    Rutte en co hebben zelf gezorgd voor wetgeving die is ingegeven door natuurfanaten met aanwijzen 160 natuurgebieden.

    En nu doet die hufter alsof het hem allemaal allemaal overkomt. Het was niet complex om die wetgeving aan te nemen maar nu wel om ze af te schaffen. Hypocratie ten top! Weg met die draaikont!

    Dat is de werkelijkheid.

    Groet, Jonas

    PS Het is Rutte met accoord gaan met door hemzelf gesteunde totaal onnodige maatregelingen die nu zogenaamd moeite ermee heeft. Beetje schijnheilig moeilijk kijken en doen. Het is gewoon een VVD clown!!

  16. [verwijderd] 13 november 2019 22:31
    Wat is het alternatief? een Trumpachtig beleid zoals FvD of PVV voorstaat?

    De volgende stemronde zal laten zien hoe de meerderheid er over denkt.

    Ik verwacht een VVD/CDA/PvdA coalitie. Liever VVD/PvdA zodat de euthanasie wetgeving verruimd kan worden. christelijk georiënteerde partijen hebben als minderheid lang genoeg ons land onderdrukt.

    D66 en Groenlinks helpen ons land naar de knoppen.Dat is nu wel duidelijk.
54 Posts
Pagina: «« 1 2 3 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Indices

AEX 860,01 -0,62%
EUR/USD 1,0655 +0,11%
FTSE 100 7.895,85 +0,24%
Germany40^ 17.714,20 -0,69%
Gold spot 2.392,50 0,00%
NY-Nasdaq Composite 15.282,01 -2,05%

Stijgers

WDP
+3,12%
Kendrion
+2,92%
EBUSCO...
+2,67%
Vopak
+2,61%
NX FIL...
+2,17%

Dalers

JUST E...
-5,11%
TomTom
-4,68%
Fugro
-4,30%
ASMI
-4,00%
BESI
-3,64%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links