Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel PB HOLDING AEX:PBH.NL, NL0000336303

  • 2,820 24 apr 2024 13:59
  • +0,060 (+2,17%) Dagrange 2,800 - 2,820
  • 78 Gem. (3M) 8,3K

Stern 2019

440 Posts
Pagina: «« 1 ... 13 14 15 16 17 ... 22 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 6 effegenoeg 28 oktober 2019 23:19
    quote:

    jonas schreef op 28 oktober 2019 21:36:

    Die ontslagzaak weet ik het fijne niet van, maar goed die is nu afgehandeld voor 2 ton. Wat nu aan de hand is met die koers waarschuwde Van de Kwast CEO al voor toen hij het had over minder waarde van beursnotering.

    Heel dom om nu bij een dag beweging afscheid te gaan nemen vanwege een tijdelijk dipje. Het recept om nooit echt te verdienen op de beurs. Meegaan met de golven en sentiment zonder echt inhoudelijk te kijken. Met minder dan 6 mln aandelen hoeft Stern in feite maar na reorganisatie weinig winst te maken om veel hoger te scoren dan die lousy koers van nu.

    Dat is dan bij stand alone scenario. Bij overname moet de prijs natuurlijk dik boven de 20 zijn en anders niet doen.

    Groet, Jonas
    Omdat als dom te betitelen is kortzichtig.
    En dat om te hebben gemeend vandaag na er vijf jaar in belegd te zijn geweest deze belegging van 1k te liquideren.
    En zoals jij het omschrijft als een recept om nooit te verdienen op de beurs zou jou het schaamrood om de kaken moeten geven.
    Ik gun ieder inclusief jou die twintig euro!
  2. bambricks 28 oktober 2019 23:33
    Van Mossel heeft het al gezegd. De milieu organisatie pleiten ervoor. Het KPMG rapport bewijst ook dat we moeten verjongen om de stikstof te verlagen. Verjongen van ons oude autopark in Nederland met een gemiddelde leeftijd van 11 jaar en een ouderdom van 18 jaar wanneer we afscheid nemen van onze heilige koe.

    Korom Nederland moet qua milieu impact en qua leeftijd meer nieuwere auto's gaan kopen. Uitstellen van de aankoop van een nieuwe auto omdat de electrisch auto nog verder ontwikkeld moet worden gaat steeds minder op. Conclusie: De omzet van nieuwe auto's gaat de komende jaren fors omhoog. buy de dip's !!
  3. bambricks 29 oktober 2019 00:29
    quote:

    bambricks schreef op 28 oktober 2019 23:33:

    Van Mossel heeft het al gezegd. De milieu organisatie pleiten ervoor. Het KPMG rapport bewijst ook dat we moeten verjongen om de stikstof te verlagen. Verjongen van ons oude autopark in Nederland met een gemiddelde leeftijd van 11 jaar en een ouderdom van 18 jaar wanneer we afscheid nemen van onze heilige koe.

    Kortom Nederland moet qua milieu impact en qua leeftijd meer nieuwere auto's gaan kopen. Uitstellen van de aankoop van een nieuwe auto omdat de electrisch auto nog verder ontwikkeld moet worden gaat steeds minder op. Conclusie: De omzet van nieuwe auto's gaat de komende jaren fors omhoog. buy de dip's !!
  4. bambricks 29 oktober 2019 09:25
    Wellicht de combinatie met de BPM belasting die 200 Miljoen hoger wordt op jaarbasis. Dit is gisteren veel in het nieuws geweest. Beperkt de verkoop. Echter het is nu aan de politiek om hier iets van te vinden.

    Een ander geluid is dat de Belgen met 11.000.000 inwoners bijna 1,4 zoveel nieuwe auto's kopen dan de Nederlanders met 18.000.000 inwoners.
    Gezien de ouderdom van het Nederlandse autopark is daar nog een inhaalslag te voorzien. Zeker als men de milieu maatregelen gaat doorvoeren. Dan zou er een versnelde omslag naar nieuwe elektrische auto's kunnen komen.

    Negatief zou kunnen zijn: De financieel directeur was falikant tegen de verkoop van de lease activiteiten omdat hij teweinig toekomst perspectief ziet in de rest van Stern.

    Welke visie heb je over de toekomstige markt (verdienmodel) die zou de koers moeten bepalen.
  5. forum rang 6 jonas 29 oktober 2019 19:27

    Effegenoeg, ik was mogelijk te kort door de bocht en je vat het verkeerd op. Was zo zeker niet bedoeld mijnerzijds. Wilde alleen maar zeggen dat meegaan met daggolven mogelijk meer iets is voor de TA-ers, maar mij is het slecht bevallen.

    Integendeel ik score dan juist na enig wachten juist het beste. Had niet over stom enzo moeten reppen en dus excuus.

    "Omdat als dom te betitelen is kortzichtig.
    En dat om te hebben gemeend vandaag na er vijf jaar in belegd te zijn geweest deze belegging van 1k te liquideren.
    En zoals jij het omschrijft als een recept om nooit te verdienen op de beurs zou jou het schaamrood om de kaken moeten geven.
    Ik gun ieder inclusief jou die twintig euro!"

    Bij Stern is het nu zaken maar wat aanzien. Ze mogen zelf ook weleens meer naar buiten brengen. Als je een beursbedrijf leidt mag je wel eens de aandeelhouders wat meer informeren over zaken!

    Groet, Jonas

  6. [verwijderd] 30 oktober 2019 13:39
    Wat een lulverhaal van Zuijdendorp, niet hij is de klokkenluider van de subsidie fraude maar ik, al in 2014 ,sterker nog, hij is één van de kopstukken die eraan heeft meegewerkt. Hij probeert op deze trieste manier zelf buiten schot te blijven. Benieuwd naar het hele en ware manier van de Stern werkwijze? Mail mij op callantsoog@hotmail.com
  7. bambricks 31 oktober 2019 16:01
    Raar fenomeen. Afgelopen weken werd het aandeel telkens door 1 aandeel te kopen naar de laatprijs gebracht.Hierdoor steeg de koers naar de laatprijs. Dit gebeurde meerdere malen per dag.

    Nu in een dalende trend precies het omgekeerde telkens wordt er 1 aandeel verkocht op de biedprijs waardoor koers zakt.

    Waarom? Als de koers hoger lijkt kan je aanbod uitlokken.
    Koers gefoceerd laten dalen kan een stop los triggeren.

    Ook is het vreemd zodra er aanbod komt dat er dan ineens zomaar 10000-20000 aandelen, zelfs 36000 stuks, uit de markt worden genomen. Er zijn dan plotseling ook grotere kopers tevinden. Terwijl er anders soms maar een paar honderd stukken per dag worden verhandeld.

    Wordt de koers ergens naartoe gedirigeerd? Of zie ik iets wat er niet is?
  8. forum rang 6 jonas 31 oktober 2019 16:17

    Bambricks. Wat zou je doen als je Stern wilt overnemen met zo weinig handel? Dan ga de prijs met een paar aandelen naar beneden jagen! Dat is mijn inschatting.

    Wat mij eigenlijk niet bevalt, is dat Stern de hoogte van dit overnamebod niet naar buiten mocht brengen.Komt bij automarkt nu even niet in glorietijd.

    Dat moddergevecht met oud medewerker is gelukkig voorbij. Werknemer sleept Europese subsidies erbij bij gebrek aan argumenten blijkbaar. Weet ik een en ander van af en gezien het gedrag bij binnenhalen Europees geld mag je volgens mij best wel binnen zekere grenzen wat creatief zijn met ook wat geld deze kant uit te krijgen. Met al te heilige boontjes op financiën kom je ook niet vooruit.

    Groet, Jonas
  9. bambricks 31 oktober 2019 17:36
    Jonas: heb ik ook aangedacht. Ik ven er eerst van uit gegaan dat er prijs voor Stern betaald zou gaan worden op basis van een gemiddelde koers voor het aandeel over een bepaalde periode met een opslag van ...%.
    Maar daar past het lagere spel met het verkopen op de bied niet bij.
  10. bambricks 1 november 2019 10:33
    Blijft apart om te zien:

    Openingkoers 13.00 euro omzet 1 stuks aandeel tijd 09.00
    12.85 euro omzet 1 stuks aandeel tijd 09.05
    13.05 euro omzet 40 stuks aandeel tijd 09.16
    12.85 euro omzet 1 stuks aandeel tijd 09.26

    Koers drukken telkens met 1 aandeel. Opening die is altijd me 1 aandeel tussen bied en laat. Daarna wordt de koers telkens naar de bied gebracht met 1 aandeel.

440 Posts
Pagina: «« 1 ... 13 14 15 16 17 ... 22 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium drie voorbeelden van IEX Premium: de exclusieve content op de site, de app op een smartphone en IEX Magazine.

Benieuwd naar onze analyses en kooptips?

Word nu abonnee van IEX en krijg onbeperkt toegang tot onze (koop)tips en succesvolle modelportefeuilles. Nu 3 maanden voor slechts €19,95! Profiteer van 58% korting!

Word abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links