Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel Flow Traders AEX:FLOW.NL, BMG3602E1084

  • 19,550 19 apr 2024 09:53
  • -0,040 (-0,20%) Dagrange 19,510 - 19,710
  • 50.969 Gem. (3M) 203K

Flow Traders 2019: Go with the Flow!

3.616 Posts
Pagina: «« 1 ... 155 156 157 158 159 ... 181 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. handelsboer 23 oktober 2019 10:56
    Het heeft alles met de lage vix te maken, een omzet prognose afgeven is dan ook onmogelijk, UBS weet ook niet wanneer het echt onrustig wordt, feit blijfd dat de beursen op all time high staan en met een teruglopende economy komt er een keer een omslag in het sentiment.Dat Flow winst maakt ook in rustige tijden laat zien dat het een gezond bedrijf is, waar ook wel eens wat mis gaat, maar waar is dat niet zo?Als het onrustig wordt en het aandeel schiet naar 35 wordt het koersdoel weer verhoogd, dan denk ik dit is mosterd na de maaltijd.Of moet het koersdoel omlaag om grote partijen voordelig te laten instappen,en piet particulier op het verkeerde been te zetten.Ik blijf rustig zitten in ieder geval.
  2. [verwijderd] 23 oktober 2019 17:19
    quote:

    MarkTwerking schreef op 23 oktober 2019 15:42:

    Ik denk dat er wel wat te zeggen valt over FT en de resultaten
    Beste MarkTwerking,

    De revenue capture (jij noemt het "ntm") is gewoon afhankelijk van volatiliteit.

    Flow Traders maakt enorme klappers als de VIX index op een bepaalde dag boven de 50 komt. Bij VIX indexen boven de 30 worden de verdiensten (NTI en NTM) wat verhoogd. En bij de VIX standen van dit jaar beweegt het in NTI ranges van € 45 tot € 65 miljoen per kwartaal.

    Dit mechanisme was zo in 2015. En dit mechanisme was nog steeds zo in 2018. En ook in 2019 is dit mechanisme nog steeds zo.

    Als de VIX dit jaar nog een keer standen boven de 50 gaat raken (zeer kleine kans) dan buitelt iedereen weer over elkaar heen over het fantastische Net Trading Income van Flow Traders.
  3. handelsboer 24 oktober 2019 16:15
    De huidige beurzen blijven eindeloos positief kwartaalcijfers geven een gemengt beeld, vooral de verwachtingen lopen terug, Drahi vertrekt, de ECB zal toch een wat ander beleid gaan voeren, Noord Europa is het lage rentebeleid beu,Het huidige positieve sentiment is onmogelijk lang houdbaar, maar ja dat zeggen we al een hele poos.Ballonnen worden nog steeds groter als het klapt zal de daling enorm zijn centrale banken staan dan met de handen in de lucht, help we kunnen de rente niet meer verlagen.Dit scenario maakt flow een heel nuttige investering.
  4. ValueChaser 24 oktober 2019 16:33
    Ik ben vandaag weer uitgestapt. Vind het maar een veeg teken dat er niet veel herstel heeft plaatsgevonden na de koersval van vorige week en denk nog steeds dat er meer triggers zijn voor verder stijgende beurskoersen dan dat er risico is op een crash. Uiteindelijk toch een paar procent kunnen pakken in een weekje.
  5. handelsboer 25 oktober 2019 10:29
    De huidige stijging komt vooral door de lage rente en het gebrek aan alternatieven, sombere vooruitzichten worden genegeerd, deze stijging heeft dus een hele dunne bodem, die gaat klappen, vroeg of laat, heus aan deze eindeloze rally komt een einde al mag je dat niet zeggen volgens vele annalisten, die worden pas negatief als het misgaat heel verradelijk!
  6. [verwijderd] 25 oktober 2019 14:53
    quote:

    ValueChaser schreef op 25 oktober 2019 11:37:

    De huidige stijging wordt ook gedragen door de fundamenten, in historisch opzicht zijn aandelen momenteel niet overdreven duur als je dit afzet tegen de winsten.

    Als de Brexit eenmaal rond is en er een handelsdeal met China komt gaat het nog wel verder omhoog.
    Dat is een zeer discutabele stelling

    De meest betrouwbare meting is de Shiller PE Ratio. En die zit historisch gezien "in de gevarenzone"

    www.multpl.com/shiller-pe

    Heb jij een objectieve bron die iets anders laat zien ?

  7. forum rang 6 RJ 80 25 oktober 2019 15:10
    Ik betwijfel of puur PE ratio een relevante factor is historisch gezien? Tegenwoordig heb je (fin)tech bedrijven, en grote ook, die een torenhoog PE hebben. Amazon zit bijvoorbeeld op 90 en dat is gelijk een hele grote. Apple/Alphabet/FB/albibaba zitten zowat 'structureel' tegen de 30 aan, ietsje lager of er boven. Dat zijn zwaargewichten ook nog eens. Dat soort bedrijven had je vroeger niet of in veel mindere mate bij mijn weten. Als groei uit digitalisatie waar heel veel schaalvoordeel te halen is wat volwassener karakter gaat krijgen, dan zal de gemiddelde PE vanzelf wel weer wat zakken.

    Afijn, ik vind PE persoonlijk geen goede graadmeter om een gevarenzone te duiden als je geen rekening houdt met mate van groeiontwikkeling van zwaargewichten.

    Buiten (fin(tech) zijn er veel segmenten waar de waandeelwaardering acceptabel lijkt en soms zelfs erg lag lijken. Financiële sector, bouw, REITS en aardig wat (grote) farmaceuten om er maar een paar te noemen. Is maar hoe en waar je kijkt... Ik denk juist dat door Brexit, handelsspanningen en (geo)poitieke polarisatie de beurzen wellicht nog wel wat getemperd zijn afgelopen anderhalf jaar. We hadden anders mogelijk al op ATH gestaan. Ik sta er een beetje 50/50 in. Kan best al een keer klappen, maar voor hetzelfde geldt gaan we nog een keer flink door als er bijvoorbeeld een deal komt tussen VS en China. Wat mij betreft begint het na zo'n rally dan wel een keer oppassen geblazen.
  8. TW82 25 oktober 2019 17:18
    Volgens mij zie ik al enkele dagen achter elkaar bij FT dat de koers ergens midden op de dag een korte periode redelijk wat stijgt, een cent of 30 to 40 of zo, om daarna gewoon weer terug te zakken naar de openingskoers (of net eronder). Vraag me af of dit toeval is en er rond de 21.65 tot 21.7 gewoon veel verkopers zijn of dat iemand/een partij hier wat kleine, laag volume, pump en dump acties probeert te realiseren. Iemand enig idee?
  9. handelsboer 26 oktober 2019 10:48
    Het is opvallend, Ik kwam een bijdrage van Willem Middelkoop tegen bij BNR, de crisis is al begonnen als dit klopt staat ons een hoop onrust te wachten, Het financiele systeem is door zijn hoeven aan het zakken, en een crash lijkt onafwendbaar. als je dan massaal goepkoop kan instappen is dat mooi dit verklaard misschien deze koers die deze week gevangenzit.We zullen het zien
  10. forum rang 10 DeZwarteRidder 26 oktober 2019 15:03
    quote:

    handelsboer schreef op 26 oktober 2019 10:48:

    Het is opvallend, Ik kwam een bijdrage van Willem Middelkoop tegen bij BNR, de crisis is al begonnen als dit klopt staat ons een hoop onrust te wachten, Het financiele systeem is door zijn hoeven aan het zakken, en een crash lijkt onafwendbaar. als je dan massaal goepkoop kan instappen is dat mooi dit verklaard misschien deze koers die deze week gevangenzit.We zullen het zien
    Middelkoop heeft nog nooit gelijk gekregen, dus als hij een nieuwe crash voorspeldt dan weten we zeker dat het niet gebeurt.
3.616 Posts
Pagina: «« 1 ... 155 156 157 158 159 ... 181 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium

Oplopende VIX uitstekend nieuws voor Flow Traders

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Word Abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links