Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel Ajax AEX:AJAX.NL, NL0000018034

  • 10,400 17 apr 2024 17:35
  • 0,000 (0,00%) Dagrange 10,000 - 10,450
  • 8.451 Gem. (3M) 2,1K

AJAX IN 2019

1.391 Posts
Pagina: «« 1 ... 61 62 63 64 65 ... 70 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. IEDER JAAR EEN STAPJE VERDER 8 oktober 2019 17:10
    quote:

    NickieToTheT schreef op 7 oktober 2019 20:55:

    Ronald Koeman onthult plan met Sergiño Dest
    www.youtube.com/watch?v=ECuzY6sKbJY
    Zou voor zijn ontwikkeling en waarde goed zijn
    Wie had dat kunnen denken!!
    Eerst als 1 van de laatste van zijn lichting een contract ontvangen van Ajax en nu toch de surprise van het jaar (tot nu toe) !!

    Mooi dat er iedere keer weer opnieuw jeugd doordringt ondanks dat het niveau van het 1ste team flink is gestegen.

    Wie is de volgende?
  2. IEDER JAAR EEN STAPJE VERDER 11 oktober 2019 15:52

    Naast de hierboven al eerder aangekondigde marketing deal met ESPN in Amerika kondigde Ajax ook nog een tweede deal aan met Bleacher Report in Amerika.

    Wat zijn ze daar aan het doen?

    Ajax-directeur ziet kansen: 'Na Nederland verkochten we meeste shirts in Amerika'
    Gepubliceerd: vrijdag 11 oktober 2019 om 15:15
    Laatste update: vrijdag 11 oktober 2019 om 15:21
    Kopieer link
    Deel op WhatsApp
    Deel op Facebook

    Ajax heeft een duidelijk doel voor ogen met de mediadeals met ESPN en Bleacher Report. De Amsterdammers willen een heel nieuwe schare fans aanboren in de Verenigde Staten, maar commercieel directeur Menno Geelen ziet meer voordelen.

    "Voor onze partners is het natuurlijk ook belangrijk dat we door deze deals meer zichtbaar worden. Denk aan Bud, Adidas, maar ook aan Mercedes-Benz of Hublot", zegt Geelen op de clubsite. Ajax hanteert bijna dezelfde strategie als in China, al was de start daar 'lastiger'. "Daar maakten en bekostigden wij de content volledig en de mediapartijen daar zorgden alleen dat de content zichtbaar was op de juiste platformen voor onze fans."
    "Dat is later veranderd naar het samen maken en bekostigen", vervolgt de Ajax-directeur, die benadrukt dat 'mondiale groei een must is om Europees aan te blijven haken'. "Nu is het voor ons een mooie inkomstenbron geworden, aangezien we onze content verkopen in de Chinese markt. Zo zien we dat in Amerika ook. Al zijn we hier meteen een stap verder dan het begin in China en maken we de content al gelijk samen."
    Geelen ziet dat de populariteit van Ajax nu al enorm stijgt in Amerika, mede door het succes in de Champions League. "Sinds januari is de verkoop van merchandise enorm toegenomen. Zo was Amerika na Nederland het land waar we het meeste shirts verkochten bij de introductie van het thuisshirt voor 19/20. En dat zonder dat er een compleet distributienetwerk is voor Ajax-merchandise in de VS." Dat laatste wil de Eredivisie-kampioen gaan uitbouwen.
    Ajax hoopt meer fans én partners te vinden in Amerika. "Tevens is er veel aandacht en vraag vanuit bonden en clubs naar onze kennis. Daar praten we ook met verschillende partijen over. Tot slot zijn we actief opzoek naar andere verdienmodellen, hiervoor biedt Amerika ook zeker kansen", besluit Geelen.
  3. forum rang 10 voda 17 oktober 2019 10:49
    Ajax haalt banden aan met Chinese club

    Gepubliceerd op 17 okt 2019 om 10:30 | Views: 195

    Ajax 10:25
    19,25 -0,05 (-0,26%)

    GUANGZHOU (AFN) - Ajax heeft de samenwerking met de Chinese voetbalclub Guangzhou R&F FC uitgebreid. Nog eens drie stafleden gaan naar China om te werken in de jeugdopleiding van Guangzhou R&F. Ajax heeft sinds eind 2017 een samenwerkingsovereenkomst met de Chinese club.

    Ed Engelkes, oud-trainer van de vrouwen van Ajax, is in China gestationeerd als coördinator van de samenwerking. Engelkes had hulp van vier stafleden van Ajax, maar daar komen er nu nog drie bij. "We zijn blij en trots op de uitbreiding van dit partnership", zegt directeur Edwin van der Sar van Ajax. "Het toont de tevredenheid en het vertrouwen van onze Chinese partner en het is duidelijk dat we ons werk op hoog niveau doen."

    Als blijk van dank en respect heeft Guangzhou R&F het stadion van het jeugdcomplex vernoemd naar Van der Sar. Op de gevel van het 'Edwin van der Sar Stadium' prijkt nu een grote foto van de oud-doelman in zijn actieve periode bij Ajax. De landskampioen heeft de afgelopen jaren ook internationale samenwerkingen gesloten in Japan, Australië en de Verenigde Staten.

    Het aandeel Ajax stond omstreeks 10.30 uur 0,3 procent lager op 19,25 euro.
  4. forum rang 10 voda 17 oktober 2019 19:00
    Ajax zonder supporters naar Chelsea

    Gepubliceerd op 17 okt 2019 om 18:50 | Views: 13

    Ajax 17:35
    19,25 -0,05 (-0,26%)

    AMSTERDAM (ANP) - Ajax moet het op 5 november in de uitwedstrijd tegen Chelsea voor de Champions League doen zonder eigen supporters. De tuchtcommissie van de UEFA heeft de Amsterdamse club verboden fans naar Londen mee te nemen vanwege de incidenten met aanhangers van Ajax tijdens de uitwedstrijd tegen Valencia begin deze maand.

    Ajax had nog een voorwaardelijke straf staan vanwege de ongeregeldheden tijdens het uitduel vorig seizoen met Benfica in Lissabon. Die voorwaardelijke straf is nu omgezet in een definitieve sanctie. Gaan de Amsterdammers binnen een jaar weer in de fout dan krijgen ze dezelfde straf.

    Ajax moet voor de gebeurtenissen in Valencia tevens een boete betalen van 50.000 euro. Ajax dient ook nog een bedrag van 18.000 euro te betalen wegens onbehoorlijk gedrag van het team. Die sanctie wordt opgelegd bij vijf of meer gele kaarten voor dezelfde ploeg.

    Ajax heeft om aanvullende informatie gevraagd bij de UEFA. Daarna wordt gekeken of er beroep wordt aangetekend.
  5. [verwijderd] 20 oktober 2019 13:19
    Heb mij geïrriteerd aan het voetbal van ajax.
    Heb mij nog meer geïrriteerd aan de supporters van Ajax met hun vuurwerkshow wat alles alleen maar erger maakt.

    Maar gelukkig kunnen genieten van Utrecht en hoe een speler ( Hendriks ) na een bewuste schandalige overtreding eerst nog doodleuk beweert dat er niks aan de hand was, wel snel zijn nummer laat zien want blij met slechts geel maar dan grijpt de VAR gelukkig terecht in.
    Die mag best een paar wedstrijden extra krijgen al wordt PSV daar eigenlijk alleen maar beter van als die niet meedoet.

    Met AZ wat ook nog eens verliest een belachelijk positief resultaat dit weekend met belachelijk slecht voetbal.

    Mag ook een keer.

    Woensdag tegen Chelsea maar weer de Europese variant met ook de bijbehorende instelling.

    Het is ook niet makkelijk met een CL wedstrijd op komst om je dan op te laden uit bij de nummer laatst maar RKC laat al vele wedstrijden heel aardig voetbal zien en wat Ajax liet zien was beneden elke ondergrens.

    Op naar woensdag.
  6. IEDER JAAR EEN STAPJE VERDER 20 oktober 2019 23:30

    Ja, als voetbalfan viel het niet mee!!
    'k snap wel dat het je wat humeurig heeft gemaakt.

    Ik begreep wel dat het zelfcorrigerend vermogen na de wedstrijd al heeft plaatsgevonden.

    Als aandeelhouder ben ik dan wel weer blij dat we 3 punten los zijn van PSV.
    Tijd geleden dat we zo vroeg alleen op nr 1 stonden.

    Ik ga ervoor zitten woensdag.

    Fijne week!

    Ieder jaar .......


  7. IEDER JAAR EEN STAPJE VERDER 21 oktober 2019 11:21
    quote:

    NadalAFCA schreef op 21 oktober 2019 09:41:

    Altijd zo contrair dat kans op plaatsing voor CL, en daarmee pakweg € 50,00 miljoen aan extra inkomsten, na dit weekend aanzienlijk vergroot is, en de koers daar negatief op reageert.
    Ja, ik begrijp wat je bedoelt. "Soms" is het even wachten op het moment dat het aandeel reageert op wijzigingen. Maar goed, ons geduld zal beloond worden en het geeft toch ook extra kansen als de beurs nog niet gereageerd heeft op nieuwe realiteit? Althans zo "kijk" ik ernaar en koop rustig op gezette tijden bij.

    Overigens:
    Regelmatig lijkt het ook of een grote verkoper een duit in het zakje doet. Daar is hier ook al veel over geschreven. Hij past zijn limieten echter aan.

    Toch geeft dat natuurlijk een remmend effect op de stijging. Prima wat mij betreft, als je op de langere termijn kijkt. Wat in het vat zit verzuurd niet.
    Overigens zien we dan (als het klopt dat er een grotere partij regelmatig wat plukjes verkoopt) dat de verhandelbaarheid van het aandeel in ieder geval toeneemt. Lijkt mij positief!!


  8. [verwijderd] 21 oktober 2019 14:14
    Vandaag
    Ajax opent kantoor in regio Azië-Pacific
    Ajax heeft vrijdag een kantoor geopend in Guangzhou, China. Vanuit hier gaat Ajax zijn activiteiten in de regio Azië-Pacific leiden. Het kantoor is gevestigd op het complex van partnerclub Guangzhou R&F FC.

    Naast Amsterdam en New York City is Guangzhou de 3e stad waar Ajax een eigen kantoor heeft. Eerder deze week kondigden Ajax en Guangzhou R&F een uitbreiding van hun partnership aan. Het Ajax-team bij R&F wordt met 3 extra leden versterkt.

    “Dit gebied is al een decennium heel belangrijk voor ons,” legt Ajax-directeur Edwin van der Sar uit, “Het is belangrijk om een lokaal punt in de regio te hebben. Op die manier komen we dichter bij onze partners en doen we meer kennis op, om beter werk te kunnen leveren. Bovendien is de markt in alle opzichten booming en vol met potentieel. Met een nadrukkelijkere aanwezigheid geloven wij in de toekomst van Ajax’ ontwikkeling in deze regio.”

    Ajax sluit partnership met Bloomberg Businessweek China
    Ajax heeft in het nieuwe kantoor in Guangzhou een overeenkomst getekend met Bloomberg Businessweek China. Het mediabedrijf (afgeleide van de Amerikaanse Bloomberg Businessweek) wordt in China de Official Business Media Partner van Ajax. Ajax geeft toegang tot exclusieve content, die verspreid wordt via de magazines en online platformen van Bloomberg. Het gaat vooral om verhalen over de zakelijke/professionele kant van het voetbal.

    Edwin van der Sar: “Bloomberg Businessweek is het meest invloedrijke zakenmagazine van China. Wij hopen via deze overeenkomst het merk Ajax en onze filosofie onder de aandacht te brengen van de zakelijke markt van China.”

    Patrick Li, Publisher Bloomberg Businessweek China: “We volgen Ajax al jaren. De filosofie van de club spreekt ons aan. Niet alleen op het gebied van voetbal, maar ook qua business. Wij weten zeker dat dit partnership van toegevoegde waarde is voor onze lezers.”

    Azië-Pacific
    Azië-Pacific (een groot gedeelte van Azië en Oceanië) en is een regio met een groot potentieel die zich razendsnel ontwikkelt en is altijd een sleutelmarkt geweest voor Ajax. Verschillende voetbal-, media- en commerciële partijen uit de regio zijn in de afgelopen jaren partners van Ajax geworden. De 3 overzeese voetbalpartners van Ajax - Guangzhou R&F FC (China), Sagan Tosu (Japan) en Sydney FC (Australië) – komen allemaal uit deze regio. Ajax 1 toerde de afgelopen jaren door Indonesië (2014) en China (2016).

    Ajax lanceerde zijn officiële Chinese website in 2010 en ging sindsdien samenwerkingen aan met verschillende mediapartners in China. Momenteel is Ajax actief op het Chinese WeiBo en WeChat. Van de huidige commerciële partners hebben CST, Iconix, Hikvision, BBIN en Makita hun oorsprong in de regio Azië-Pacific.

    Guangzhou
    Guangzhou is de 3e stad van China en is de thuisbasis voor Ajax-partner Guangzhou R&F FC. Als hoofdstad van de Guangdong Provincie en de Greater Bay Area is Guangzhou zowel het economische als culturele middelpunt van de regio. Naast het belang voor de Chinese markt is Guangzhou ook een handig aansluitingspunt voor alle bestemmingen in de regio Azië-Pacific, zoals Japan, Singapore en Australië.
  9. IEDER JAAR EEN STAPJE VERDER 21 oktober 2019 16:39
    quote:

    R0ME0 schreef op 21 oktober 2019 14:14:

    Vandaag
    Ajax opent kantoor in regio Azië-Pacific
    Ajax heeft vrijdag een kantoor geopend in Guangzhou, China. Vanuit hier gaat Ajax zijn activiteiten in de regio Azië-Pacific leiden. Het kantoor is gevestigd op het complex van partnerclub Guangzhou R&F FC.

    Naast Amsterdam en New York City is Guangzhou de 3e stad waar Ajax een eigen kantoor heeft. Eerder deze week kondigden Ajax en Guangzhou R&F een uitbreiding van hun partnership aan. Het Ajax-team bij R&F wordt met 3 extra leden versterkt.

    “Dit gebied is al een decennium heel belangrijk voor ons,” legt Ajax-directeur Edwin van der Sar uit, “Het is belangrijk om een lokaal punt in de regio te hebben. Op die manier komen we dichter bij onze partners en doen we meer kennis op, om beter werk te kunnen leveren. Bovendien is de markt in alle opzichten booming en vol met potentieel. Met een nadrukkelijkere aanwezigheid geloven wij in de toekomst van Ajax’ ontwikkeling in deze regio.”

    Ajax sluit partnership met Bloomberg Businessweek China
    Ajax heeft in het nieuwe kantoor in Guangzhou een overeenkomst getekend met Bloomberg Businessweek China. Het mediabedrijf (afgeleide van de Amerikaanse Bloomberg Businessweek) wordt in China de Official Business Media Partner van Ajax. Ajax geeft toegang tot exclusieve content, die verspreid wordt via de magazines en online platformen van Bloomberg. Het gaat vooral om verhalen over de zakelijke/professionele kant van het voetbal.

    Edwin van der Sar: “Bloomberg Businessweek is het meest invloedrijke zakenmagazine van China. Wij hopen via deze overeenkomst het merk Ajax en onze filosofie onder de aandacht te brengen van de zakelijke markt van China.”

    Patrick Li, Publisher Bloomberg Businessweek China: “We volgen Ajax al jaren. De filosofie van de club spreekt ons aan. Niet alleen op het gebied van voetbal, maar ook qua business. Wij weten zeker dat dit partnership van toegevoegde waarde is voor onze lezers.”

    Azië-Pacific
    Azië-Pacific (een groot gedeelte van Azië en Oceanië) en is een regio met een groot potentieel die zich razendsnel ontwikkelt en is altijd een sleutelmarkt geweest voor Ajax. Verschillende voetbal-, media- en commerciële partijen uit de regio zijn in de afgelopen jaren partners van Ajax geworden. De 3 overzeese voetbalpartners van Ajax - Guangzhou R&F FC (China), Sagan Tosu (Japan) en Sydney FC (Australië) – komen allemaal uit deze regio. Ajax 1 toerde de afgelopen jaren door Indonesië (2014) en China (2016).

    Ajax lanceerde zijn officiële Chinese website in 2010 en ging sindsdien samenwerkingen aan met verschillende mediapartners in China. Momenteel is Ajax actief op het Chinese WeiBo en WeChat. Van de huidige commerciële partners hebben CST, Iconix, Hikvision, BBIN en Makita hun oorsprong in de regio Azië-Pacific.

    Guangzhou
    Guangzhou is de 3e stad van China en is de thuisbasis voor Ajax-partner Guangzhou R&F FC. Als hoofdstad van de Guangdong Provincie en de Greater Bay Area is Guangzhou zowel het economische als culturele middelpunt van de regio. Naast het belang voor de Chinese markt is Guangzhou ook een handig aansluitingspunt voor alle bestemmingen in de regio Azië-Pacific, zoals Japan, Singapore en Australië.


    @romeo: Bedankt.

    Kijk dat zijn mooie lange termijn investeringen.
    Goed dat er hier of daar nog wat geld op de plank ligt om ook op deze manier verder te investeren voor verdere uitbouw van de formule!!
    Complimenten!!

  10. [verwijderd] 23 oktober 2019 16:12
    Youth League

    Ajax O19 vs Chelsea O19 0-1

    Meestal is het zo dat de uitslag van de jeugdwedstrijd zich vertaald in het zelfde resultaat savonds maar dan met minder doelpunten maar dat wordt met zo een uitslag lastig natuurlijk.

    Er valt nog van alles op te merken over deze wedstrijd maar het belangrijkste is wel dat een half basis elftal in Brazilië is met oranje voor een jeugd WK.

    Devyne Rensch, Unuvar, Sontje Hanssen, Kenneth Taylor, Calvin Raatsie, Steven van der Sloot en Youri Regeer.
    Zo waren 6 van de 8 door Ajax gemaakte goals tegen Lille en Valencia er niet bij. 1 doelpunt was een eigen goal daarom staat het totaal op 9 goals voor voor Ajax voor als iemand dat opvalt :)

    Vanavond staat er wel een volledig Ajax en als Kante en ook Barkley niet meedoen dat is dat mooi meegenomen want dat zijn niet de minste.
    Maar Chelsea heeft natuurlijk zoals altijd wel meer dan 11 goede spelers en dus zitten daar op de bank ook geen pannenkoeken.

    Ik hoop natuurlijk op een overwinning maar ik denk dat het een gelijkspel gaat worden, mede ingegeven door de horror generale van afgelopen zaterdag.

    Maar met de Europese variant vanavond, het thuis publiek er achter en de wetenschap dat er uit bij Chelsea geen uit supporters bij mogen zijn moet het eigenlijk nu thuis wel gebeuren.

    Mogelijk dat dit nog voldoende los kan maken vanaf de aftrap.

    Hoop doet leven, het zit er zeker in alleen het moet er ook uit komen.
  11. [verwijderd] 23 oktober 2019 20:52
    Helaas heeft de youth league toch weer voorspellende waarde op het verloop van de wedstrijd van Ajax 1.

    Die afgekeurde var goal was gewoon wel een goal maar ze nemen voor de lijn als bewijs foto een later moment dan het moment dat de bal de voet verlaat, goed te zien aan de stand van het been van promes op de foto dat de bal de voet van ziyech verlaat.

    Gewoon bestolen door de var.

    En dan zo verliezen nadat chelsea al in de eerste helft tijd stond te trekken.

    Daar kon chelsea O19 overigens ook al wat van en ze hadden het nodig tegen dit door afwezigen vanwege jeugd wk zwaar gehavende ajax O19.

    Beslist helemaal niks nog dit resultaat vanavond maar zuur is het wel.

    Weet niet wie motm is geworden bij Ajax maar ik vond Veltman wel een keer in aanmerking komen, die stond echt goed vanavond.
  12. forum rang 10 voda 23 oktober 2019 21:05
    Ajax verliest van Chelsea: 0-1

    Gepubliceerd op 23 okt 2019 om 21:00 | Views: 0

    Ajax 17:35
    19,40 -0,10 (-0,51%)

    AMSTERDAM (AFN) - Ajax heeft de thuiswedstrijd in de Champions League tegen Chelsea met 1-0 verloren. Invaller Michy Batshuayi tekende in de 86e minuut voor het doelpunt.

    In een gelijkwaardige wedstrijd was Ajax lang het dichtst bij de openingstreffer. Quincy Promes dacht zijn ploeg in de 36e minuut op voorsprong te schieten, maar de videoscheidsrechter zag dat de aanvaller een paar centimeters buitenspel stond. Edson Álvarez kopte in de tweede helft op de paal.

    Ajax en Chelsea hebben halverwege de groepsfase zes punten. Valencia (3 punten) en Lille OSC (0 punten) spelen woensdagavond nog tegen elkaar.

    Ajax vervolgt het avontuur in de Champions League op 5 november met een uitwedstrijd tegen Chelsea. De club gaat op 27 november op bezoek bij Lille OSC en sluit de groepsfase op 10 december af met een optreden tegen Valencia in de Johan Cruijff ArenA.
1.391 Posts
Pagina: «« 1 ... 61 62 63 64 65 ... 70 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium drie voorbeelden van IEX Premium: de exclusieve content op de site, de app op een smartphone en IEX Magazine.

Benieuwd naar onze analyses en kooptips?

Word nu abonnee van IEX en krijg onbeperkt toegang tot onze (koop)tips en succesvolle modelportefeuilles. Nu 3 maanden voor slechts €19,95! Profiteer van 58% korting!

Word abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links