Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel Gaussin PSE:ALGAU.FR, FR0013495298

  • 0,246 16 apr 2024 15:08
  • -0,004 (-1,41%) Dagrange 0,241 - 0,258
  • 65.763 Gem. (3M) 145,3K

Gaussin 2019

1.238 Posts
Pagina: «« 1 ... 46 47 48 49 50 ... 62 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 23 oktober 2019 17:28
    Gaussin heeft de ondertekening aangekondigd van een exclusieve, verlengbare 2-jarige licentie bij Qatar Railways Company (QRC), het FMP Fleet Management Program. Het contract omvat initiële "vertrouwelijke bedragen" instapkosten die van toepassing zijn op een exclusiviteit op het grondgebied van Qatar. Qatar Rail is het nationale bedrijf van Qatar ....
  2. forum rang 7 Succes 23 oktober 2019 19:14
    quote:

    La Reina schreef op 23 oktober 2019 17:28:

    Gaussin heeft de ondertekening aangekondigd van een exclusieve, verlengbare 2-jarige licentie bij Qatar Railways Company (QRC), het FMP Fleet Management Program. Het contract omvat initiële "vertrouwelijke bedragen" instapkosten die van toepassing zijn op een exclusiviteit op het grondgebied van Qatar. Qatar Rail is het nationale bedrijf van Qatar ....
    @ La Reina, bedankt voor het plaatsen.
    Hierbij het gehele verhaal ...

    GAUSSIN Manugistique kondigt de ondertekening aan van een exclusieve en hernieuwbare 2-jarige licentie met het QATAR RAILWAYS COMPANY (QRC), het FMP fleet management programma. Het contract omvat initiële instapkosten, van een vertrouwelijk bedrag, van toepassing op een exclusiviteit op het grondgebied van Qatar.

    Handtekening van een exclusieve en hernieuwbare licentie van 2 jaar bij het QATAR RAILWAYS COMPANY: Khalifa Hassan Al Jehani (links) en Christophe Gaussin (rechts)

    Qatar Rail, hoofdaannemer voor Smart City-projecten in Qatar

    Qatar Rail is het nationale bedrijf van Qatar dat toezicht houdt op de bouw, de exploitatie en het onderhoud van het multi-miljard dollar geïntegreerde en ultramoderne spoorwegnetwerk van Qatar, inclusief de eerste lijn (de rode lijn). al in gebruik genomen.

    Qatar Rail heeft ook de leiding over projecten voor de Lusail Smart City en langeafstandsvervoer per spoor, dat aansluit op het regionale spoorwegnet.

    Parallel aan het verlenen van deze licentie aan Qatar Rail, zal Gaussin studies uitvoeren naar de simulatie van verkeer en het toezicht op het wagenpark, voor de eerste en laatste kilometers van autonoom en elektrisch vervoer. De nadruk zal worden gelegd op toepassingen in de semi-private sector, zoals:

    * het Smart City Lusail-project
    * de FIFA Wereldbeker 2022,
    * vervoer tussen metrostations en stadions
    * Universiteit van Doha.
  3. [verwijderd] 23 oktober 2019 22:18
    toch nog iets van 2 dagen geleden....

    'Similarly, French small and medium-sized enterprises (SMEs) are also participating in Qitcom 2019, the ambassador said. They are H4D, a fully-connected and interactive medical cabin system; Flowbird, a world leading company for urban mobility; Onepoint, one of the major players in business and digital transformation; Fime, a Fintech specialist; and Gaussin, which offers a range of electric driverless transporters.
    “France is witnessing strong growth in its technological space as a result of investments by domestic players but also with the high interest foreign investors show towards one’s ecosystem,” Gellet said'.

    www.gulf-times.com/story/645121/Frenc...
1.238 Posts
Pagina: «« 1 ... 46 47 48 49 50 ... 62 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium drie voorbeelden van IEX Premium: de exclusieve content op de site, de app op een smartphone en IEX Magazine.

Benieuwd naar onze analyses en kooptips?

Word nu abonnee van IEX en krijg onbeperkt toegang tot onze (koop)tips en succesvolle modelportefeuilles. Nu 3 maanden voor slechts €19,95! Profiteer van 58% korting!

Word abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links