Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel Pharming Group AEX:PHARM.NL, NL0010391025

  • 0,881 19 apr 2024 17:35
  • +0,013 (+1,50%) Dagrange 0,869 - 0,889
  • 8.926.686 Gem. (3M) 6,9M

Pharming oktober 2019

7.345 Posts
Pagina: «« 1 ... 144 145 146 147 148 ... 368 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. maarten1111 17 oktober 2019 00:32
    mocht het geen storm in een glas water zijn , begrijp ik niet dat we "slechts"14 cent gezakt zijn...want dan is zelfs 40 cent teveel...helaas....wat ik dan alleen niet begrijp is dat dhr de vries wiens levenswerk dit is , dit risico zou nemen...en dat is dus waar ik mij aan vasthoudt,,,,
  2. forum rang 6 Chiddix 17 oktober 2019 06:05
    quote:

    boll schreef op 16 oktober 2019 23:20:

    [...]
    Waarom zou Pharming moeten aantonen dat zij er niets van wisten.Zij hebben die gegevens toch niet "gejat"?

    CSL moet het zichzelf aanrekenen dat 1 persoon kan beschikken over zo gigantisch veel datagegevens en dat deze persoon na zijn ontslag komt te werken bij de concurrent,tja dat zal frustraties oproepen.

    Pharming kan er niets aan doen als men iemand in dienst neemt die bij zijn vorige werkgever gegevens meeneemt. Maandenlange gesprekken tussen Chiao en Pharming medewerkers, om Chiao over te halen naar Pharming te komen mag misschien gewoon?
    Je kaapt iemand weg bij de concurrent. Maar als persoon dan ook nog gegevens steelt, komt het in een ander licht te staan. Kom je als bedrijf Pharming ongewild in een bedrijfsspionagezaak terecht.
  3. forum rang 6 Chiddix 17 oktober 2019 07:00
    quote:

    TraceyH schreef op 17 oktober 2019 06:44:

    Jaloezie en concurrentie komt over de hele wereld voor.
    Doorgestoken kaart komt ook voor(in de val lokken). Maar daar moet je niet vanuit gaan. Als Pharming een bedreiging vormt voor CSL Behring , kan men Pharming ook overnemen. Sommige geplaatste berichten hier hebben het over een poot uitdraaien van Pharming door CSL. Een vooropzet diabolische plan met dr Chiao in de hoofdrol.
    Vooralsnog is daar geen sprake van. Dr Chiao is buiten medeweten van Pharming stout geweest. Als het anders zou zijn, zijn de rapen gaar.
  4. jurpsy 17 oktober 2019 07:16
    Het is de insinuatie van de auteur van het artikel wat de toon zet.

    Wie Dr A. Relan kent weet dat zoiets waarvan hij beticht wordt niet aan de orde is. Een zeer aimabele en integer persoon.
    Het moet zijn dat Dr. Chiao informeerde of de mogelijkheid bestond om de overstap te zetten.
    Dit blijkt besproken te zijn tijdens het jaarlijkse HAE event te Boedapest waar sinds jaar en dag alle HAE-farmaceuten aanwezig zijn.
    Het zijn tenslotte geen vreemden voor elkaar. Ze lopen elkaar maandelijks voor de voeten op allerlei events en kennen elkaar door en door.

    Dat de communicatie nadien verder verliep via sms lijkt me niet verkeerd en voor de hand liggend.
    Ze kunnen maar slecht via muurschilderingen of dergelijke communiceren. En het mag gezegd worden , een man ( Dr. Chiao ) met zoveel ‘skills’ laat je niet zomaar voorbij lopen.
    Maw, communicatie is er zeker geweest en dit wordt ook niet ontkend door Pharming.

    Dat CSL op deze wijze (gerechtszaak) reageert is zelfs voor S. de Vries logisch. Hij liet gisteren verstaan dit op dezelfde wijze aan te pakken moest het Pharming overkomen.
    Niet leuk de huidige situatie en tijd om de rug te rechten en er sterker dan ooit uit te komen. De top van Pharming heeft propere handen zo deelt ze mee.

    Waarom gisteren pas een reactie op 16/10 ?
    In eerste instantie is Dr. Ciao gedagvaard door CSL ( 1/10/2019) pennrecord.com/stories/514102880-case... , later, vermoedelijke op 7/10/2019, werd Pharming Healthcare erbij betrokken.
    GIsteren , op 16/10 heeft de AGM van CSL Berhinger plaatsgevonden . ( When will CSL hold their 2019 AGM? The CSL Annual General Meeting (AGM) is set to be held next Wednesday, on October 16. )
    Het is toen dat de journalistiek op de kar is gesprongen en het aan de grote klok heeft gehangen. Of hun beweringen terecht waren of niet. ( Ook zij moeten hun winkel draaiende houden.)
    Het mag gezegd worden dat geen enkel sms bericht weergeeft wat men poogt te beweren in het bewuste artikel.
    Het zijn eenzijdige en gekleurde insinuaties/vermoedens.

    Voorbarig of niet, wat als blijkt dat Pharming totaal geen schuld treft zoals het zelf beweert. Schadeclaim in andere richting ?

    Succes ,

    Jurps.
  5. forum rang 6 Theo3 17 oktober 2019 07:34
    Voorlopig lijkt de storm uitgeraasd te zijn kleine daling en misschien herstel in de ochtend uren. Zoniet dan kan het weer hard gaan vandaag. We gaan het zien ga mijn kantoor open gooien dat heet koffie krant rolluiken omhoog ook al is het donker nog radio aan en wachten op de bel van negen uur. Zou Sijmen hem weer slaan vandaag??? Ik dacht het toch van niet.
  6. kwekkel 17 oktober 2019 07:59
    quote:

    twopence schreef op 16 oktober 2019 14:45:

    Dr. Chiao, een specialist in een zeldzame bloedziekte, nam op 23 september ontslag en leidde tot een intern onderzoek naar zijn plotselinge vertrek dat e-mails, sms-berichten en een clandestiene bijeenkomst in een hotel in Boedapest aan het licht bracht, volgens de gerechtelijke documenten.
    Uit het interne onderzoek bleek dat Chiao in de maanden voor zijn aftreden gesprekken had gevoerd met senior executives bij Pharming en bood aan informatie van CSL te nemen.
    Hij verzekerde later een senior positie bij de Nederlandse groep. De geheimen die naar verluidt het doelwit waren, hadden aanvankelijk te maken met slechts één van de producten van CSL, een behandeling voor het zeldzame erfelijke angio-oedeem, dat het expertisegebied van Dr. Chiao was.
    Dr. Chiao wordt echter ook beschuldigd van het geheim houden van een groot aantal producten van CSL, waaronder onderzoek naar en ontwikkeling van behandelingen voor veelvoorkomende bloedaandoeningen - de ruggengraat van het bedrijf van CSL.

    Volgens de gerechtelijke documenten ingediend door CSL, ontmoette Dr. Chiao in mei van dit jaar Pharming vice-president van klinisch onderzoek en medische zaken Anurag Relan in een hotel in Boedapest, dicht bij waar een grote medische conferentie plaatsvond, "vermoedelijk om te voorkomen dat hij gezien werd samen".
    Na die ontmoeting bleven dr. Chiao en de heer Relan communiceren via sms, beweren de rechtbankdocumenten.
    Deze berichten omvatten Dr. Chiao die de heer Relan vertelde: "Ik hoop dat je je baas kunt overtuigen hoe we ons zouden afstemmen om een ??groot verschil te maken met de resultaten van Pharming."
    De heer Relan antwoordde: "Joe, ik heb een gesprek gehad met onze COO en hij ondersteunt ... Bedankt en enthousiast over de mogelijkheden."


    Een ander bericht toont naar verluidt Dr. Chiao die de heer Relan vertelde over een nieuw product dat CSL ontwikkelde: "Ik kan dit concept naar Pharming brengen. Er is nog niets getekend ..."
    Andere berichten tonen naar verluidt Dr. Chiao gedeelde delen van het geheime manuscript, opgesteld door een vereniging CSL is lid van over belangrijke geneesmiddelenontwikkelingen.
    "Ik deel het manuscript niet eens intern op CSL," zei Chiao in een in de documenten geciteerd sms-bericht.
    CSL beweert dat Dr. Chiao vervolgens delen van het manuscript met de heer Relan deelde. Het beweert ook dat de heer Relan dr. Chiao heeft aangemoedigd informatie door te sturen die Pharming zou helpen. In september van dit jaar bood Pharming Dr. Chiao een pruimenbaan aan.

    "Na maandenlang ideeën en informatie met Pharming te hebben uitgewisseld, kreeg Chiao medio september 2019 eindelijk werk aangeboden als uitvoerend medisch directeur van Pharming", beweert CSL in haar klacht.
    CSL beweert dat dr. Chiao op 23 september zijn ontslag had gegeven met een opzeggingstermijn van twee weken, maar dat hij op 30 september zou zijn begonnen bij Pharming, "wat betekent dat hij vermoedelijk voor een week voor zowel CSL Behring als Pharming wilde werken."
    "Dit is vooral verontrustend, gezien het feit dat Chiao het weekend doorbracht met e-mailen en downloaden van documenten van de computersystemen van CSL Behring voordat hij iemand bij CSL Behring op de hoogte bracht dat hij vertrok," zei CSL in haar rechtszaken.
    Er is contact opgenomen met Pharming voor commentaar en Dr. Chiao heeft niet gereageerd op de aantijgingen. CSL heeft vandaag een verklaring afgelegd die later gedeeltelijk werd gelezen door zijn CEO tijdens zijn AVA.

    Ik quote een deel van jou bericht, als dat bewezen kan worden heeft Pharming een vet probleem. Een hoop mensen doen er heel luchtig over, maar door dit te negeren hou je jezelf goed voor de gek.
    Heel goed gevonden trouwens
  7. forum rang 6 Theo3 17 oktober 2019 08:13
    Zolang ze beide zwijgen is er niets aan de hand deze mensen zijn toch ook niet gek, wie gaat er nu op zijn werk email berichten sturen naar zijn nieuwe werkgever. Dat doet geen mens. Hoe komen ze aan zijn email gegevens over het treffen in het hotel dat zal hij echt niet via een pc van zijn oude werkgever gedaan hebben, want dan kon hij beter meteen een bord om zijn nek gehangen hebben met het opschrift: Vanaf 23 september weg, op weg Naar Pharming 30 sept. En daaronder moet alleen nog wat data kopiëren voor pharming. Ze hebben toch geen betonnen muur voor hun hoofd.
7.345 Posts
Pagina: «« 1 ... 144 145 146 147 148 ... 368 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links