Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel Pharming Group AEX:PHARM.NL, NL0010391025

  • 0,908 23 apr 2024 17:35
  • +0,008 (+0,89%) Dagrange 0,905 - 0,923
  • 4.300.077 Gem. (3M) 6,9M

Pharming oktober 2019

7.345 Posts
Pagina: «« 1 ... 106 107 108 109 110 ... 368 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. Gertho 16 oktober 2019 10:38
    quote:

    antop schreef op 16 oktober 2019 10:34:

    [...]

    ik heb je een Nok gegeven..heeft niets met SDV te maken....
    Gewoon daghandelaren die enorm profiteren van een flut berichtje..door angst te zaaien bij de belegger en volgend week voor Q3 ze voor het liefst €1,00 en lager willen hebben...en ondertussen doen de algoritmes met een paar milj hun werk goed!
    dit heeft alles met SDV te maken, hij is de eindverantwoordelijke voor Pharming
    als deze informatie al bekend was vanaf begin oktober (2 weken!!) moest hij dit zelf uitgebracht hebben
    of bent u daar niet mee akkoord Antop?
  2. Namcao 16 oktober 2019 10:39
    Pas op, de spionnen van China kunnen overal zijn.

    Op steeds hoger wordende toon en met toenemende geestdrift betoogde de directeur-generaal van een Chinees diplomatiek onderzoekscentrum afgelopen week in Abu Dhabi dat haar land een ‘win-winsituatie’ voor de mensheid wil en dat de Chinese filosofie dat mogelijk gaat maken.

    www.trouw.nl/opinie/pas-op-de-spionne...
  3. forum rang 4 antop 16 oktober 2019 10:39
    1,0745 -0,1835 -14,59 % wat wel grappig is dat iedereen die nu hoger ingestapt is ook bloed..ik zeg VASTHOUDEN iets wat zomaar omlaag gaat ..gaat weer UP.Anders zijn er alleen maar verliezers vandaag!
    Ik sta gelukkig nog ook WINST maar wie kan dat nog zeggen na vandaag...alle daghandelaren..ik denk het niet..algoritmes ..daar kunnen wij het nooit van winnen.
  4. pbr 16 oktober 2019 10:39
    quote:

    Dr. Oogkloot schreef op 16 oktober 2019 10:36:

    18000 stuks gekocht op 1,09. Redelijk overdreven voor een opvallende en nog niet bewezen kwestie.
    Dit is een weldoordachte actie van heren shorters

    Zou me niet verbazen als dit een paar dagen gaat duren en de koers ruim onder de euro gaat

    Daarna kon het wel eens snel herstellen

    Het blijft een gokaandeel en als particulier gevaarlijk
  5. forum rang 4 Guus_Geluk 16 oktober 2019 10:40
    quote:

    Gelano schreef op 16 oktober 2019 10:38:

    Ruim 28.000.000 stukken over de toonbank.
    Wat een populair aandeel!
    Op naar de 2 euro.
    Ik denk eerder onder de euro. Soortgelijke berichten zorgen meestal voor een daling van 20-30%. Even de storm laten uitrazen, duurt meestal 3 dagen.
  6. [verwijderd] 16 oktober 2019 10:40
    Als je zo dom bent 25 GB aan documenten, einde contract, te e-mailen dan ben je vast ook zo dom om diezelfde documenten per e-mail aan Pharming te verstrekken. Als er een onderzoek komt dan gaan die e-mails gevonden worden.

    Hoe groot is de kans dat hij "iets" gedeeld heeft? Ik denk groter dan de lieve mensen van Pharming nu laten blijken.
  7. Gelano 16 oktober 2019 10:41
    Niet meegaan in de mineur stemming.
    Er is feitelijk gezien niks veranderd. Men moet eerst maar bewijzen of het niet deugt bij Pharming. Dhr. de Vries is in ieder geval stellig.
    Stop a.u.b. met al die emotionele posts.
    Sentiment, cijfers, nieuws. Houdt dat eens bij. Pharming heeft een mooie toekomst in petto!
  8. [verwijderd] 16 oktober 2019 10:43
    quote:

    Phill schreef op 16 oktober 2019 10:27:

    Biotechnology company Pharming is accused by Australian counterpart CSL of inciting corporate espionage. A senior researcher from CSL took 25 gigabytes of Australian data to Pharming, where he now holds a high position, write the Australian newspaper The Sydney Morning Herald. CSL also announced the theft to its shareholders on Wednesday.

    In the United States, CSL has already applied for a ban on the use of the stolen data by Pharming and his former employee through the courts. The Australians also want compensation and a fine for both the researcher and Pharming.

    Joe Chiao, an expert in the field of rare blood disease, suddenly resigned from CSL at the end of September. The company then decided to look at its communication prior to departure and found that he had been in contact with senior figures at Pharming for several months. The weekend before his departure, he downloaded and e-mailed internal documents, says CSL.

    Pharming was not immediately available for comment.

    Dus hij is pas sinds eind September in dienst van pharming, lijkt me eerder een maartregel van CSL om deze man zijn kennis niet te laten gebruiken t.o.v hun concurrent pharming. Wat wel moet blijken wat er juist besproken is met pharming toen hij nog in dienst was bij CSL maar meestal bij sollicitaties ligt je niet onmiddelijk je werkgever in. Ik denk enkel dat Joe de fout heeft gemaakt bepaalde data te willen meenemen en waarschijnlijk lijkt me de enige oplossing voor pharming deze man te ontslaan. Er is op dit moment geen duidelijkheid/ bewijs dat hij pharming data heeft doorgestuurd terwijl hij nog bij CSL werkte.
    "
    "Joe Chiao, an expert in the field of rare blood disease, suddenly resigned from CSL at the end of September. The company then decided to look at its communication prior to departure and found that he had been in contact with senior figures at Pharming for several months. The weekend before his departure, he downloaded and e-mailed internal documents, says CSL."

    Meerdere maanden voor vertrek dus al in contact met Pharming en in het weekend voor zijn vertrek gegevens en documenten downladen en e-mailen. Oef...
    Naar wie trouwens? Naar Pharming?
    Wel een oliebol zeg, om zijn contacten met Pharming op een bedrijfscomputer te onderhouden.
  9. Namcao 16 oktober 2019 10:43
    Twintig jaar cel voor spionage in VS voor China

    Volgens het Amerikaanse ministerie van Justitie neemt het aantal Amerikaanse spionnen voor China in de Verenigde Staten alarmerend toe.
    Een ex-medewerker van de Amerikaanse inlichtingendienst CIA is veroordeeld tot twintig jaar celstraf wegens spionageactiviteiten in de Verenigde Staten voor China. Dat meldt de Amerikaanse krant The New York Times.

    Eerder dit jaar oordeelde een jury al dat Kevin Patrick Mallory tegen een vergoeding van 25.000 dollar defensiegeheimen van de VS aan China heeft doorgespeeld. Hij kon daarvoor levenslang krijgen, maar dat ging de rechter te ver. Wel meende die dat een hoge straf van twintig jaar cel op zijn plaats was, omdat Mallory niet alleen de veiligheid van de VS in gevaar heeft gebracht met zijn spionage, maar ook “de levens van specifieke personen.”

    China wist de ex-CIA’er te verleiden tot spionage, doordat Mallory op het moment van het aanbod in de schulden zat. Op een telefoon, die hij tijdens een bezoek aan China had gekregen, werden meerdere documenten met vertrouwelijke Amerikaanse informatie gevonden. In het geval van twee bestanden was duidelijk dat hij die met succes naar China had verstuurd.

    ‘Aantal Amerikaanse spionnen voor China neemt alarmerend toe’

    De veroordeling van Mallory is de eerste in een serie rechtszaken tegen Amerikanen die voor China spioneerden in de VS. Volgens het Amerikaanse ministerie van Justitie neemt het aantal Amerikaanse spionnen voor China in het land alarmerend toe.

    Eerder deze maand bekende Jerry Chun Shing Lee bijvoorbeeld nog dat hij in het verleden heeft geprobeerd geheime informatie te verkopen aan China. Daarvoor zou hij tussen 2010 en 2013 meerdere betalingen op zijn rekening gestort hebben gekregen.

    Lee wordt verdacht van spionage en verraad. Na zijn schuldbekentenis werden twee aanklachten geschrapt. Maar voor zijn schuld aan de samenzwering met de Chinese inlichtingendiensten, kan Lee nog altijd worden veroordeeld tot een gevangenisstraf van 17 tot 27 jaar. De uitspraak is op 23 augustus.

    In weer een andere zaak zal Ron Rockwell Hansen waarschijnlijk zo’n vijftien jaar de cel in gaan. Ook hij werkte voor de CIA en ontving volgens The New York Times honderdduizenden dollars voor zijn spionagewerkzaamheden voor China. De uitspraak in zijn zaak staat gepland voor september.

    Spionageactiviteiten van China nemen ook toe in Nederland

    Ook in Nederland lijkt China steeds actiever te spioneren, bleek in april uit het jaarverslag van de MIVD over 2018. In dat jaar ontdekte de MIVD onder meer diverse digitale spionagepogingen bij Nederlandse (defensie-)bedrijven, door China en Rusland.

    Het kabinet kondigde in de weken voorafgaand aan dat rapport al maatregelen aan tegen de zogeheten statelijke dreigingen, waarbij andere landen proberen in Nederland besluitvorming te beïnvloeden, vitale infrastructuur te saboteren of technologie te stelen. Zo komt er een toets op nationale veiligheidsrisico’s bij overnames en aanbestedingen en wordt het toezicht op studenten en onderzoekers uit risicolanden uitgebreid.

    De spionage-activiteiten van China maken deel uit van een veelomvattende strategie, schreef de MIVD: „China’s Belt and Road Initiative, waarbij wereldwijd fysieke infrastructuur zoals havens en spoorwegen worden opgekocht of aangelegd door Chinese (staats)ondernemingen, gaat steeds meer gepaard met de uitrol van een digitale equivalent, de Digital Belt and Road.” Economische, politieke, militaire, cyber-, veiligheids- en inlichtingenactiviteiten zijn daarbij nauw met elkaar verweven.

  10. forum rang 7 A3aan 16 oktober 2019 10:43
    Velen hier denken er wel heel gemakkelijk over. Dhr. de Vies zegt nergens vanaf te weten. Nee, natuurlijk weet hij er niets van, zou ik ook zeggen als CEO. Maar hij wist wel van de aantijging en daar heeft hij weer zijn mond over gehouden, terwijl je op je vingers kan natellen dat zo'n aantijging eens openbaar wordt. Met andere woorden, hoe betrouwbaar is Hr. de Vries als je niet communiceert met je aandeelhouders.
    Hoe het ook afloopt. Een hogere koers kan men voorlopig voor maanden in de prullenmand gooien. Dit wordt een koers ruim onder de euro. Reken er maar op dat de shorters er dik op in zullen springen. Pharming is nu aangeschoten wild.
  11. forum rang 4 antop 16 oktober 2019 10:43
    quote:

    Alalalonglong schreef op 16 oktober 2019 10:40:

    Als je zo dom bent 25 GB aan documenten, einde contract, te e-mailen dan ben je vast ook zo dom om diezelfde documenten per e-mail aan Pharming te verstrekken. Als er een onderzoek komt dan gaan die e-mails gevonden worden.

    Hoe groot is de kans dat hij "iets" gedeeld heeft? Ik denk groter dan de lieve mensen van Pharming nu laten blijken.
    Ja en jij denk dat de CEO die heel goed bezig is dit risico neemt...een ding weet ik zeker NOT!
    Belachelijke reactie voor een groeiend en bloeiend bedrijf op eigen kracht!
7.345 Posts
Pagina: «« 1 ... 106 107 108 109 110 ... 368 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium

Logische herfinanciering Pharming

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Word Abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links