Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel Galapagos AEX:GLPG.NL, BE0003818359

  • 27,180 19 apr 2024 17:35
  • -0,200 (-0,73%) Dagrange 26,860 - 27,280
  • 62.640 Gem. (3M) 80,1K

Galapagos oktober 2019

6.126 Posts
Pagina: «« 1 ... 81 82 83 84 85 ... 307 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. Geneve 11 oktober 2019 02:28




    “Deze recente updates uit de FINCH 1- en 3-studies blijven een consistent bewijs leveren ter ondersteuning van het profiel van filgotinib bij reumapatiënten. In de tweede helft van de FINCH 1- en FINCH 3-studies vertoonde filgotinib hetzelfde gunstige veiligheidsprofiel als in de eerste 24 weken, inclusief een gelijkaardig aantal trombotische voorvallen en een aanhoudende werkzaamheid”, zei Dr. Walid Abi-Saab, Chief Medical Officer van Galapagos.

    Dus FDA: er is voor Filgotinib GEEN black box waarschuwing nodig!


  2. [verwijderd] 11 oktober 2019 06:55
    quote:

    Geneve schreef op 11 oktober 2019 02:28:



    “Deze recente updates uit de FINCH 1- en 3-studies blijven een consistent bewijs leveren ter ondersteuning van het profiel van filgotinib bij reumapatiënten. In de tweede helft van de FINCH 1- en FINCH 3-studies vertoonde filgotinib hetzelfde gunstige veiligheidsprofiel als in de eerste 24 weken, inclusief een gelijkaardig aantal trombotische voorvallen en een aanhoudende werkzaamheid”, zei Dr. Walid Abi-Saab, Chief Medical Officer van Galapagos.

    Dus FDA: er is voor Filgotinib GEEN black box waarschuwing nodig!


    Dat laatste zou een mega voordeel opleveren. Hoeveel € per aandeel extra durf ik niet te schatten.nog even geduld tot FDA approval.
  3. Noob nr1 11 oktober 2019 07:12
    (ABM FN-Dow Jones) Galapagos en partner Gilead hebben nieuwe vooruitgang geboekt met een studie met filgotinib. Dit maakte Galapagos vannacht bekend.

    Het betreft de resultaten na een behandelperiode van 52 weken van de voltooide Fase 3 FINCH 1- en 3-studies met filgotinib, een experimentele oraal toegediende selectieve JAK1-remmer voor de behandeling van gematigde tot ernstig actieve reuma. De resultaten zijn consistent met de werkzaamheid-, veiligheid en verdraagbaarheid die werden aangetoond bij een behandelperiode van 12 en 24 weken.

    "We zijn aangemoedigd door de duurzaamheid van de werkzaamheids- en veiligheidsprofielen van filgotinib, waargenomen in onze studies", zei Gilead in een toelichting. "Deze data geven aan dat filgotinib, indien goedgekeurd, mensen met reuma zou kunnen helpen met het bereiken van blijvende, klinisch betekenisvolle resultaten."

    Op dit moment evalueert de Europese toezichthouder EMA een vergunningsaanvraag voor filgotinib als behandeling van volwassenen met reuma.

    Daarnaast is een vergunningsaanvraag voor reuma bij het Japanse Ministerie van Gezondheid, Werk, en Welzijn ingediend.

    Gilead zal later dit jaar in de Verenigde Staten een zogeheten New Drug Application indienen voor filgotinib als behandeling tegen reuma waarbij de FINCH 1 en 3 resultaten na 52 weken behandeling worden gevoegd.

    Door: ABM Financial News.
  4. [verwijderd] 11 oktober 2019 07:26
    quote:

    lmr schreef op 10 oktober 2019 20:17:

    Vacature Gilead:
    Marketing Director - Inflammation

    Gilead are a research-based biopharmaceutical company based in California and committed to discover, develop and commercialise innovative therapeutics in the areas of unmet medical needs. This will improve patient care in the areas that matter the most. Inflammation is one of our 4 therapy areas of focus, and we are advancing a pipeline of novel investigational agents for inflammatory diseases. Over time these will address multiple targets with potential application across a broad range of disorders. Our most advanced agent is a highly selective JAK1 inhibitor. This innovative molecule has now reported 3 Phase III studies that have successfully met their primary and secondary endpoints in Rheumatoid Arthritis, and thus support regulatory application in the EMA region in the near future.

    Due to the anticipated regulatory authorisation of our JAK1 inhibitor in 2020, we are expanding our Team.

    ---------
    "Succesfully met their secondary endpoints"
    Toch vreemd dat de 52 weeks data nog niet gepubliceerd zijn maar Gilead al wel weet dat de secondary endpoints behaald zijn (waaronder 52 weeks metingen)
    Ik verwacht dat het persbericht alles te maken heeft met bovenstaande vacature tekst die gister online is gezet. Om te voldoen aan de regels van de ACM dient koersgevoelige informatie gedeelte te worden via een officieel kanaal. Dat ik gister dit bericht plaatste heeft er in mijn ogen voor gezorgd dat Galapagos verplicht was om gisteravond nog een bericht de deur uit te doen.
    Wat opvalt aan dit persbericht is dat het geen enkele extra informatie bevat t.o.v. de zin uit de vacature tekst, wat de indruk wekt dat dit bericht vrij snel in elkaar gezet is. Echte detail informatie wordt namelijk in latere prestaties pas bekend gemaakt. Daarnaast is het tijdstip waarop het persbericht de deur uit ging vrij uitzonderlijk. En het is wel heel toevallig dat het op dezelfde dag wordt gepubliceerd als het moment dat informatie uit een vacature tekst koersgevoelige blijkt te zijn.

    Die toont maar weer eens aan hoe nauw Galapagos betrokken is bij alle particuliere beleggers op dit forum.
  5. Borrowdale 11 oktober 2019 07:36
    De afgelopen weken waren sommigen de wanhoop nabij wegens acties van de shorters. Nu blijkt dat dezen voor een unieke kans hebben gezorgd gala bij te kopen met forse korting en voor een spotprijsje. Denk dat we nog steeds in dat "window of opportunity" zitten tot de koers zal zijn opgelopen tot zo'n 170 euro. Buy en hold is het devies...gala doet de rest. Warren Buffett zou het waarschijnlijk niet anders gedaan hebben! En vooral, uiteindelijk zullen miljoenen mensen geholpen worden. Wat een mooi en ethisch verantwoord aandeel !
6.126 Posts
Pagina: «« 1 ... 81 82 83 84 85 ... 307 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium

Weinig houvast voor beleggers in Galapagos

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Word Abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links