Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

TA: Verdeeld vastgoed

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Analyse door: Royce Tostrams

Royce Tostrams werkt sinds eind jaren zeventig op de financiële markten, onder andere bij Rabobank, Robeco, IRIS en de ING Groep als hoofd van de afdeling Technische Analyse. Hij heeft eind negentiger jaren de Tostrams Groep opgericht. Dit bureau biedt onafhankelijke beleggingsadviezen op basis van technische analyse voor par...

Meer over Royce Tostrams

Recente analyses van Royce Tostrams

  1. 18 apr Olieprijs nog niet uitgebroken 59
  2. 17 apr Paniekbarometer springt op Alert-fase I 79
  3. 16 apr ASML oogt wispelturig 101

Reacties

142 Posts
Pagina: «« 1 2 3 4 5 6 ... 8 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 10 oktober 2019 11:41
    quote:

    ONN schreef op 10 oktober 2019 10:01:

    Nou lekker dan, mijn vrouw heeft ook Philips aandelen. Bedankt jongens.
    Oo krijg jij vanavond een opdonder als jou vrouwtje van het werk komt, of toch een lief verzekeringtje ondergelegd :)

    Och Onno de koffie staat altijd warm hier, dat weet jij toch.

  2. forum rang 6 In Holland stond een Huis... 10 oktober 2019 12:26
    quote:

    ttroo schreef op 10 oktober 2019 11:55:

    De ochtend zit er op, wat een saaie ochtend was het. Net F1, het belooft wat, in dit geval 's nachts, maar dan slaap ik, vervolgens zijn de Europese beurzen maar wat heen en weer gesprongen. Mogelijk meer vuurwerk in de middag.
    Amai..~! een Saaie ochtend..?

    Het heeft gebeefd en gesinderd..

    Op de Aenix..;)
  3. [verwijderd] 10 oktober 2019 15:03
    Maar die angst uit Turkije wordt niet onderdrukt, die ..... maakt Europa met vluchtelingen en Is strijders en dat Koerden gebied totaal kapot.
    En houdt even dat brexit gedoe in je achterhoofd. en vergeet niet die ... in de USA.
    Wat een rotzooi op het moment in de wereld.
    Het zal mij niet verwonderen dat dit gedoe een voorbode van een mogelijke crisis is ,waar de beurzen misschien wel een grote reactie op geven .

  4. forum rang 6 ttroo 10 oktober 2019 15:21
    Nog geen extra Ups or Downs. The road to nowhere. De soep wordt weer wat heter gemaakt. Maar de juiste headline up of down is nog niet gekomen. Alleen de flippen zijn aardig geflipt. Het zegt natuurlijk wel iets. Maar de rest wil niet flippen. Wanneer komt het vuurwerk? Halve vuurpijlen tellen niet. En 's nacht vuurpijlen schieten hoor en zie ik al helemaal niet. Ik ben zo'n winter beer. Lekker lang slapen. In de zomer precies andersom. Nauwelijk slapen. Fugro die maakt steeds meer water. Ze blijven gewoon onder de zes hangen. Deutsche Bank doet een zes plus. En Arcelor doet een Fugro en een Deutsche Bank samen. Een 12 plus. Het zijn geen koersen die je verwacht bij een ATH beurs en zeker niet bij beurzen die al jaren in een bull market zitten. Galapagos is aardig teruggezakt. In de AEX wilt Unilever maar niet zakken, alhoewel vandaag zakken ze aardig. Nogmaals, kom op met wat vuurwerk. Want zelfs de katten zijn in slaap gevallen.
  5. forum rang 5 De verhapstukkende bekokstover 10 oktober 2019 15:32
    is de totale waarde van het financieel vermogen in de VS lager dan 2,5 keer het BBP, dan is er sprake van onderwaardering en is er vooral ruimte voor groei. De logische conclusie daaruit is dat, als de waarde boven 2,5 keer het BBP ligt (historisch neutraal is 2,5-3) dat er dan sprake kan zijn van (lichte) overschatting. Op dit moment is de waarde van al het kapitaal in de VS 5,5 keer het BBP BBP en dat betekent dus dat de beurzen, waar het grootste deel van dit rendement vandaan komt, waarschijnlijk stevig tot zeer zwaar overgewaardeerd zijn. Ook leidt dat nog tot een andere conclusie die ik in de volgende alinea bespreek …


    Langere- en lange termijn beleggers moeten steeds meer oppassen

    Als de Amerikaanse private financiële sector 5,5 keer zo groot is dan de gehele economie is er dus sprake van forse tot zeer grote overwaardering. En historisch gezien naderen we het niveau (ca. 6) waarop dit niet meer volgehouden kan worden en de weg naar beneden kan worden ingezet. Ik schrijf met opzet ‘kan’, want het kan morgen, maar ook pas over 2, 3 of misschien wel 5 jaar gebeuren; dit is geen voorspellende indicator maar een stevig teken aan de wand.

    Bron: wallstreetweb
142 Posts
Pagina: «« 1 2 3 4 5 6 ... 8 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links