Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

QUANTUM GENOMICS

261 Posts
Pagina: «« 1 ... 9 10 11 12 13 14 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. indianrider 8 oktober 2019 13:12
    QUANTUM GENOMICS: Quantum Genomics gaat exclusieve onderhandelingen aan om een ??eerste partnerschap te ondertekenen
    Actusnieuws • 07/10/2019 om 07:30

    Het bedrijf ging exclusieve onderhandelingen aan met een toonaangevend laboratorium op het gebied van cardiologie in Zuid-Amerika om een ??eerste regionaal partnerschap te ondertekenen

    Quantum Genomics (Euronext Growth - FR0011648971 - ALQGC) , een biofarmaceutisch bedrijf dat gespecialiseerd is in de ontwikkeling van een nieuwe klasse geneesmiddelen die rechtstreeks in de hersenen werken om resistente hypertensie en hartfalen te behandelen, kondigt aan dat het exclusieve onderhandelingen is aangegaan met een Zuid-Amerikaanse laboratoriumleider op het gebied van cardiologie, vooral in het segment van hypertensie. Deze onderhandelingen moeten leiden tot de ondertekening van een partnerschap voor Latijns-Amerika, een eerste regionaal partnerschap voor Quantum Genomics.

    " Na besprekingen met laboratoria van elke omvang die betrokken zijn op het gebied van hoge bloeddruk, hebben we besloten dat de ondertekening van regionale partnerschappen de beste optie was, omdat de toekomst het meest waardevol was. Het maakt het mogelijk om de klinische ontwikkeling van ons medicijn veilig te stellen, door te vertrouwen op agile en ambitieuze laboratoria waarvoor het op de markt brengen van een nieuwe behandeling tegen arteriële hypertensie strategisch is ", legt Jean-Philippe Milon, General Manager uit van Quantum Genomics.

    Zo ging het bedrijf exclusieve onderhandelingen aan voor Latijns-Amerika met een toonaangevend laboratorium van de Zuid-Amerikaanse markt op het gebied van cardiologie, vooral in het segment van arteriële hypertensie. Dit bijzonder dynamische laboratorium, dat opereert in een markt met een hoog potentieel, is gebaseerd op een portfolio van meer dan 100 producten en beschikt over de handtekening van meer dan 50 internationale partnerschappen om patiënten de best beschikbare therapeutische innovaties te bieden.

    Dit laboratorium zal de volgende ontwikkelingsstadia van firibastat begeleiden en vervolgens zorgen voor de marketing van het geneesmiddel op de markt voor arteriële hypertensie in Latijns-Amerika.

    " Vandaag de dag is deze strategie de meest waardecreërende voor de aandeelhouders die ons ondersteunen, en de meest waarschijnlijke manier om hoopvolle behandelingen op de markt te brengen voor miljoenen patiënten over de hele wereld. We zijn erg enthousiast om vooruit te gaan met deze partner, wiens belangen perfect zijn afgestemd op die van Quantum Genomics. Sluit Jean-Philippe Milon af.
  2. indianrider 8 oktober 2019 13:13
    QUANTUM GENOMICS: Quantum Genomics publiceert haar halfjaarlijkse financiële resultaten en inventariseert de activiteit van de eerste negen maanden van het jaar
    Actusnieuws • 10/03/2019 om 18:00

    Hypertensie: voorbereiding van cruciale fase III-studie bij resistente hypertensie
    Hartfalen: eerste patiënten opgenomen in juni voor QUORUM, fase IIb-studie

    Quantum Genomics (Euronext Growth - FR0011648971 - ALQGC) , een biofarmaceutisch bedrijf dat gespecialiseerd is in de ontwikkeling van een nieuwe klasse geneesmiddelen die rechtstreeks in de hersenen werken om resistente hypertensie en hartfalen te behandelen, publiceert zijn halfjaarlijkse resultaten, goedgekeurd door de Raad van bestuur tijdens zijn vergadering van 2 oktober 2019.

    Het halfjaarlijks financieel verslag, inclusief de financiële staten op 30 juni 2019, hun toelichtingen en het beperkte verslag van de Commissaris is beschikbaar op de website van de onderneming: www.quantum-genomics.com.

    Jean-Philippe Milon, CEO van Quantum Genomics, zegt :

    "Gedurende het semester zijn we ons BAPAI Fast Growth strategisch plan blijven uitrollen. Na een beslissend jaar in 2018 hebben we de rest van onze klinische programma's voorbereid, zodat we aan het einde van het jaar met ons cruciale fase III-onderzoek op het gebied van hypertensie kunnen beginnen. Bij hartfalen rekruteerden we de eerste patiënten in het fase IIb-onderzoek, QUORUM. Ten slotte hebben we de formulering van firibastat verbeterd en een nieuwe tablet met verlengde afgifte geïdentificeerd met optimale farmacokinetische parameters na een enkele dagelijkse dosis, een belangrijke mijlpaal om de therapietrouw van de patiënt te optimaliseren.

    Tegelijkertijd zijn we in geavanceerde discussies met verschillende profielen van farmaceutische laboratoria om te onderhandelen over een wereldwijd partnerschap of verschillende regionale licenties. We houden de opties open om de beste oplossing te behouden, zowel voor onze aandeelhouders als voor patiënten bij wie het bieden van een nieuwe behandeling een grote hoop is. "

    Een totale kasstroom van € 17,4 miljoen per 30 juni 2019

    De rekeningen voor de eerste helft van 2019 tonen een bedrijfsresultaat van -5,3 M € tegen -6,8 M € een jaar eerder, vanwege de daling van de kosten in verband met het einde van de fase-studie IIb NIEUW-HOOP.

    Na de erkenning van het onderzoeksbelastingkrediet voor € 0,9 miljoen, bedraagt ??het nettoresultaat € 4,1 miljoen, vergeleken met -6,2 miljoen vorig jaar.

    De vrije kasstroom (bedrag van de netto-uitgaven gerelateerd aan activiteiten) bedroeg over de periode € -6,4 miljoen.

    Eind juni 2019 bedroeg het eigen vermogen € 11,1 miljoen, plus € 1,0 miljoen ander eigen vermogen (voorwaardelijke voorschotten van Bpifrance).

    Beschikbare contanten bereikten € 11,6 miljoen vergeleken met € 14,8 miljoen op 31 december 2018.

    Op 30 juni 2019 bedroeg het saldo van de financieringslijn afgesloten in maart 2018 met Kepler Cheuvreux € 5,8 miljoen, wat de totale kasstroom op € 17,4 miljoen bracht.

    Het bedrijf heeft geen financiële schulden en beschikt over de nodige middelen om zijn verplichtingen de komende 12 maanden na te komen.
261 Posts
Pagina: «« 1 ... 9 10 11 12 13 14 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Indices

AEX 865,16 -0,02%
EUR/USD 1,0675 +0,04%
FTSE 100 7.866,10 +0,23%
Germany40^ 17.764,50 -0,03%
Gold spot 2.379,78 +0,80%
NY-Nasdaq Composite 15.683,37 -1,15%

Stijgers

VIVORY...
+10,56%
Air Fr...
+3,88%
B&S Gr...
+1,87%
AZERION
+1,56%
Sligro
+1,32%

Dalers

Pharming
-6,87%
PostNL
-5,54%
ASMI
-2,96%
Accsys
-1,79%
BESI
-1,48%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links