Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

TA: Beperkte technische schade

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Analyse door: Royce Tostrams

Royce Tostrams werkt sinds eind jaren zeventig op de financiële markten, onder andere bij Rabobank, Robeco, IRIS en de ING Groep als hoofd van de afdeling Technische Analyse. Hij heeft eind negentiger jaren de Tostrams Groep opgericht. Dit bureau biedt onafhankelijke beleggingsadviezen op basis van technische analyse voor par...

Meer over Royce Tostrams

Recente analyses van Royce Tostrams

  1. 07:30 Olieprijs nog niet uitgebroken 22
  2. 17 apr Paniekbarometer springt op Alert-fase I 79
  3. 16 apr ASML oogt wispelturig 101

Reacties

171 Posts
Pagina: «« 1 ... 4 5 6 7 8 9 | Laatste | Omlaag ↓
  1. Optiefan 6 oktober 2019 22:46
    quote:

    shortie schreef op 6 oktober 2019 22:43:

    Tja... maar ff kijken of ik mijn 7.761 dadelijk meteen kan slijten op 7.711. Zijn de eerste 50 puntjes weer binnen.
    Mag van mij wel weer verder zakken na de renterally van afgelopen donderdag en vrijdag.
    Eerst maar zien om 00:01 en 10 minuten later.
    Hebben vaak genoeg gezien hoe ze een negatieve opening in 10 minuten weg poetsen OF een negatieve indicatie op de IG markets niet uitkwam en ze vrolijk in de plus openden....
    Haha precies, ik denk zelf het eerste scenario een grote dip tot -1,2% om 00:00 en dan 00:10 een groot gedeelte al weg of vanaf daar stijgen tot opening.

    Maar de winst uit de US op vrijdagavond mogen we niet hebben denk ik bij opening. Zou wel fijn zijn om mijn calls te slijten en weer puts op te pakken...
  2. forum rang 6 shortie 6 oktober 2019 23:11
    quote:

    RFK54 schreef op 6 oktober 2019 22:43:

    [...]

    Je bent niet de enige die dat denkt.
    edition.cnn.com/2019/10/06/media/reli...
    Zou mij zeer verbazen, gezien zijn narcistische karakter, wanneer hij zelf zou terugtreden. Alsof hij daarmee niet zelf zou aangeven dat hij fout gehandeld heeft.... zie dat scenario toch niet snel gebeuren. Zie hem eerder vechten tot het bittere einde waarbij hij in zijn eigen waarheid blijft geloven.
  3. RFK54 6 oktober 2019 23:47
    quote:

    shortie schreef op 6 oktober 2019 23:11:

    [...]

    Zou mij zeer verbazen, gezien zijn narcistische karakter, wanneer hij zelf zou terugtreden. Alsof hij daarmee niet zelf zou aangeven dat hij fout gehandeld heeft.... zie dat scenario toch niet snel gebeuren. Zie hem eerder vechten tot het bittere einde waarbij hij in zijn eigen waarheid blijft geloven.
    Weggestuurd worden is een nog veel grotere afgang voor hem, zou zomaar kunnen dat hij dat voor wil zijn en de eer aan zichzelf wil houden. Maar ja, met Trump weet je het nooit.
  4. forum rang 6 d' Aandelen ' 7 oktober 2019 01:38
    De 'Democraten' zeg maar de linksen kunnen het nog steeds niet verdragen dat ze door zo'n man als Donald Trump verslagen zijn.

    Alle middelen en meestal valse middelen en vele leugens worden uit de kast gehaald om te proberen Trump af te zetten.

    Ik ben geen aanhanger van Trump maar ook in Nederland worden wij door de linkse media eenzijdig geïnformeerd en wordt informatie in het voordeel van Trump verdraaid of zeer bewust niet gemeld.

    Natuurlijk vind ik Trump niet echt een politicus maar wel een vent die niet bang is om zaken aan te pakken op zijn eigen manier en dat de stemmers die op hem stemmen als populist worden bestempeld is een fenomeen dat wij in Europa ook kennen.

    Populist is zo'n woord om de meeste mensen die met eerlijk en hard werk hun geld verdienen onterecht aan te duiden en gaat ook nergens over.
  5. [verwijderd] 7 oktober 2019 07:34
    Het helekapitalistische systeem is gedoemd. Waarom dat continue hardwerken. Presteren. Economische groei. Er. Etc het leidt nergens toe. Alleen ellende. Mensen zijn. Niet op de wereld om alleen stompzinnig te werken en consumeren. Walchelijk idee en systeem. Ben meer voor Venus systeem. Of voor mij part communisme. Dit gaat geheel ergens meer over. Ik zou zeggen druk nog maar waf geld bij. Stel randdebielen. Dat is mijn idee.
171 Posts
Pagina: «« 1 ... 4 5 6 7 8 9 | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links