Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel Pharming Group AEX:PHARM.NL, NL0010391025

  • 0,881 19 apr 2024 17:35
  • +0,013 (+1,50%) Dagrange 0,869 - 0,889
  • 8.926.686 Gem. (3M) 6,9M

Pharming oktober 2019

7.345 Posts
Pagina: «« 1 ... 18 19 20 21 22 ... 368 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 3 oktober 2019 18:09
    www.marketexpert24.com/2019/10/03/isc...

    Top Key Vendors:

    Angion Biomedica, Catalyst Biosciences, Ischemix Inc, Opsona Therapeutics, Pharming, TheraSource, Bolder Biotechnology, Corline Biomedical, Mifcortx, Balmes Transplantation, NovelMed Therapeutics, Hope Pharmaceuticals, Omeros Corp, Prothix, SBI Pharmaceuticals
  2. [verwijderd] 3 oktober 2019 18:12

    aerospaceindustry24.com/2019/10/03/c1...

    Major players leading the global C1 inhibitors market include Shire, Â CSL Behring, Lev Pharmaceuticals, Pharming Group, Salix Pharmaceuticals, Viropharma Biologics, Inc., Ionis Pharmaceuticals, Inc., iBio, Inc., Sanquin, and BioCryst Pharmaceuticals, Inc.

    Let op de titel....
  3. pollekepol 3 oktober 2019 18:57
    quote:

    De amateur schreef op 3 oktober 2019 18:40:

    La reina dat zijn artikelen gemaakt om zoveel mogelijk clicks te genereren. Beide links zijn bijna hetzelfde. Zijn werkelijk 100en sites van en staat geen enkele relevante info op.
    Oh ja joh? Er worden ook zulke populaire termen / onderwerpen in gebezigd. Not.
  4. forum rang 4 Beursgoeroe 3 oktober 2019 19:36
    zie weer allerlei onbekende randfiguren opduiken met hun suggestieve opmerkingjes ……… gelukkig geef ik alleen weer wat de Vries in de updates en persberichten het hele jaar vermeld ……….. namelijk "wette zwarte" cijfers en een "nog betere sublieme outlook" ………. nu nog een prijskaartje van de markt …….. helaas afhankelijk van het gajes van Wallstreet en de maffia met veel geld in rest van de wereld …….. fingers crossed …...
  5. NickieToTheT 3 oktober 2019 19:59
    quote:

    BassieNL schreef op 3 oktober 2019 19:09:

    [...]
    In het jaarverslag (Annual Report) staat een 100% belang in Broekman Instituut BV.
    Zoek maar eens op.
    Broekman Instituut B.V. is gevestigd in SOMEREN en is actief in de branche Speur- en ontwikkelingswerk op het gebied van gezondheid en voeding (niet biotechnologisch). Pharming Group N.V. is de 100% eigenaar van Broekman Instituut B.V.. Bij Broekman Instituut B.V. zijn ongeveer 23 personen werkzaam. Broekman Instituut B.V. heeft zich gevestigd op 18-9-1978 en bestaat daarmee al ruim 41 jaar. De rechtsvorm van deze onderneming is een Besloten vennootschap met gewone structuur.

    Op het vestigingsadres van Broekman Instituut B.V. zijn geen andere bedrijven gevestigd. In de directe omgeving van dit bedrijf zijn in totaal 921 bedrijven gevestigd.

    En staat idd 1x in de gehele annual 2018 vermeldt.
  6. NickieToTheT 3 oktober 2019 20:07
    Functieomschrijving:
    Onderdeel van Pharming B.V. is Broekman instituut B.V., deze afdeling is verantwoordelijk voor
    productie van melk van transgene dieren. Broekman instituut B.V. bestaat uit 2 locaties en beiden zijn
    gevestigd in Noord-Brabant. Op beide locaties wordt onder GMP en BQS gewerkt. Op dit moment
    werken er in totaal 30 FTE.
    De Teamleader draagt zorg voor een breed scala aan werkzaamheden binnen het Broekman Instituut
    BV, waarin biotechnische handelingen en sturing geven aan de teams centraal staat.
    Taken en verantwoordelijkheden:
    • Directe aansturing van de teams
    • Plannen en coördineren van de uitvoering van fok, melken en skimmen voor productie
    • Personele bezetting: bewaken van goede verdeling en inzet
    • Controle op adequate uitvoering van de kwaliteitschecks, registraties, gebruik equipment en
    systemen (conform basis kwaliteitssysteem c.q. GMP)
    • Verantwoordelijk voor aansturing van schoonmakers
    • Verrichten van routine werkzaamheden zoals verzorgen, melken, skimmen, fokken,
    rapportage, controle en revisie procedures, schrijven deviaties, logistiek, eigen speciale taken
    en administratie.
    • Uitvoeren van de werkzaamheden conform veiligheids-, basis kwaliteitssysteem en GMP-
    voorschriften.
    • Sollicitanten screenen
    • Sollicitatiegesprekken voeren
  7. forum rang 8 Sharen 3 oktober 2019 22:31
    Short-term Use of Ruconest Can Prevent HAE Attacks Triggered by Medical or Dental Work, Study Reports

    OCTOBER 3, 2019

    Kortetermijngebruik van Ruconest (recombinante humane C1-remmer) als preventieve behandeling vermindert het risico op erfelijke angio-oedeem (HAE) aanvallen veroorzaakt door medische en tandheelkundige procedures of door stress, een casusreeks.

    De studie, "Recombinante humane C1-esteraseremmer als kortetermijnprofylaxe bij patiënten met erfelijk angio-oedeem," werd gepubliceerd in The Journal of Allergy and Clinical Immunology: In Practice.

    Erfelijk angio-oedeem (HAE) is een zeldzame genetische ziekte die wordt veroorzaakt door een tekort aan (type 1) of de productie van een minder effectieve (type 2) C1-esteraseremmer (C1-INH) of C1-remmer. Het ontbreken van dit eiwit activeert een kettingreactie in het bloed die de permeabiliteit van bloedvaten verhoogt.

    Mensen met HAE ervaren vaak plotselinge episodes van zwelling in de diepere lagen van de huid, meestal niet gepaard met netelroos of uitslag, die vaak pijnlijk zijn.

    Dergelijke acute aanvallen zijn over het algemeen onvoorspelbaar, maar sommige triggers zijn bekend, zoals tandheelkundige of medische procedures, andere oorzaken van trauma en stress.

    Om dergelijke opvlammingen te voorkomen, wordt een preventieve behandeling op korte termijn (profylaxe) met C1-INH-concentraten aanbevolen vóór chirurgie of tandheelkundige procedures.

    Ruconest is een recombinant humaan C1-INH, of rhC1-INH, op de markt gebracht door Pharming Group. Het wordt toegediend als infusies in de ader en goedgekeurd in de VS en de Europese Unie om HAE-aanvallen bij volwassenen en adolescenten te behandelen.

    Het is ook bekend dat de behandeling effectief is en goed wordt verdragen voor langdurige profylaxe bij mensen met frequente aanvallen. Maar tot op heden is er weinig bekend over de voordelen ervan als preventieve therapie op kortere termijn.

    Een internationaal team van onderzoekers, gesponsord door Pharming Group, verzamelde en analyseerde gegevens van 51 HAE-patiënten die op korte termijn profylaxe kregen met Ruconest.

    Deze 51 patiënten, uit de VS en Europa (mediane leeftijd van 44), werden kort voor een medische (chirurgie, endoscopie) of tandheelkundige procedure (bijv. Tandextractie, kaakchirurgie en het snijden van zachte weefsels) of een zachte weefsels met Ruconest behandeld. stressvolle levensgebeurtenis.

    Gegevens van 70 procedures en de aanvallen waargenomen gedurende een week na elke procedure of gebeurtenis werden geanalyseerd. Een 16-persoons subset van deze zelfde patiënten diende als een controlegroep; 26 procedures die ze bij een andere gelegenheid hebben ondergaan, zijn zonder profylactische behandeling (op lange of korte termijn) uitgevoerd. De meeste patiënten hadden type 1 HAE (92,2%) en de hele groep had een mediaan van 14 aanvallen per jaar.

    In de meeste gevallen werd Ruconest (68,6%) 10 tot 65 minuten voorafgaand aan elke procedure gegeven. De doses varieerden van 2.100 tot 4.200 IE.

    Binnen de eerste zeven dagen was 88,6% van degenen die kortdurende profylaxe ontvingen vrij van aanvallen, vergeleken met 19,2% in de controlegroep.

    Voor de zes gevallen waarin een aanval plaatsvond tussen dag 2 en dag 7, kreeg Ruconest 60 minuten of minder (drie gevallen), 120 minuten (één geval) en 280 minuten (één geval) voorafgaand aan de procedure; in één geval werd het tijdstip van behandeling niet gerapporteerd.
    Wanneer patiënten met langdurige profylaxe van de analyse werden uitgesloten (19 procedures), resulteerde 96,1% van de met Ruconest behandelde gevallen niet in een aanval binnen de eerste twee dagen na de procedure en en 88,2% binnen zeven dagen.
    Deze gegevens ondersteunen "een hoge mate van succes met rhC1-INH [Ruconest] als profylaxe, ongeacht gelijktijdig gebruik van profylaxe op lange termijn," schreven de onderzoekers.
    In alle gevallen was preventief gebruik Ruconest veilig en goed verdragen, zonder dat bijwerkingen werden gemeld.
    De bevindingen suggereren dat profylaxe op korte termijn met het geneesmiddel het risico op angio-oedeemaanvallen vermindert, na blootstelling aan mogelijk triggerende gebeurtenissen.
    Onderzoekers merkten ook op dat de voordelen van Ruconest vergelijkbaar zijn met de voordelen die worden gemeld bij profylaxe op korte termijn met van plasma afgeleide C1-INH-concentraten (op de markt gebracht als Berinert, Cinryze en Haegarda).
    “Zoals gesuggereerd door een internationale richtlijn, moet C1-INH-concentraat zo dicht mogelijk bij het tijdstip van de start van de procedure worden toegediend. On-demand behandeling moet ook beschikbaar zijn om doorbraak HAE-aanvallen te beheren ”voegde ze eraan toe.
    Hoewel kinderen en adolescenten niet in de huidige studie waren opgenomen, bevelen onderzoekers nog steeds profylaxe op korte termijn aan voor jonge patiënten die op het punt staan ??potentieel bedreigende procedures uit te voeren.

    Ana Pena, PhD
  8. [verwijderd] 4 oktober 2019 00:31
    quote:

    Sharen schreef op 3 oktober 2019 14:53:

    [...]
    Dank voor deze berekening,

    Dus dat betekent in deze berekening dat we eind dit jaar een nettowinst per aandeel hebben van 28/630 = 4,4 ct

    Bij de huidige koers van 1,20 zou dat een KW- verhouding van 27 inhouden

    Maar dat is voor een biotech in dit gevorderderde stadium aan de lage kant (dus té goed), rond de 30 zou meer passen.
    Dan kom je op een koers terug omhoog van minimaal 1,32.
    En dat is puur berekend op basis van een winst die dan in h2 hetzélfde zou zijn als in h1.

    Is de winst echter nog wat beter, dan stijgen we nóg wat verder door.

    Bij een winst van bijvoorbeeld 18 mlj in h2 kom je al op een wpa van 5 ct.
    Met dan dus een koers van 30*5 = 1,50

    En al het bovenstaande nog los van welke pijplijn-update, partnership of overname dan ook.

    Precies, en laat laatstgenoemde net net het belangrijkste zijn
  9. forum rang 7 Winst gevend 4 oktober 2019 00:40

    Ik begin zo stilaan te denken dat Pharming het zwijgen is opgelegd onder
    het mom van RECLAME om zo toenmalig Shire een voorsprong te geven en hiermee
    indirect (door uitstel FDA) de verkoop van Shire aan Takeda te bevorderen.

    Maar nu steeds meer blijkt dat het vergif van Takeda 60% terugval blijkt te hebben
    wordt nu duidelijk wat de reden is dat de omzetten van Pharming ineens zo toenemen.

    Als je de bovenstaande resultaten goed leest dan had Profilaxe nooit uitstel
    mogen krijgen van de FDA

    - gezien minder bijwerkingen
    - gezien betere resultaten
    - gezien uitgesloten plasma risico's
    - gezien dat Ruconest al jaren zich heeft bewezen

    En al helemaal van de zotten:
    Ruconest heeft van de FDA zelf, ALS ENIGE veiligheids-label B gekregen
    en alle andere HAE medicijnen label C

    Op zijn minst een contradictie vanuit de FDA zelf voordat uitstel werd gegeven.

    Kwaliteit en de tijd zelf schuiven nu in het voordeel naar Pharming.
7.345 Posts
Pagina: «« 1 ... 18 19 20 21 22 ... 368 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium

Logische herfinanciering Pharming

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Word Abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links