Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Amerikaanse industrie groeit weer

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

7 Posts
| Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 23 september 2019 16:41
    Het ziet er naar uit dat DE in een vroege recessie duikt. Zou de USA dan toch een klein voordeel hebben met de import tarieven, dus dat fabrikanten werk terug halen van China naar de USA? De laatste high tech manufacturing stond op het punt naar China te verdwijnen, zo het tij keren?
  2. thesheepofwallstreet 23 september 2019 18:18
    Waarom moet de rente van de VS omhoog?
    Het zou het laagst van de wereld moet zijn. Weet je waarom? Omdat het de beste economie heeft by far. Als europese landen geld kunnen lenen voor heel goedkoop, of zelfs geld erbij krijgen, dan zou het voor de VS nog goedkoper moeten zijn, omdat bedrijven uit de VS een beter rendement hebben dan andere landen.
  3. forum rang 8 het zwaard 23 september 2019 19:57
    De rente omhoog in de VS. Omdat de VS de grootste Staatsschuld heeft op aarde, door de rente nog verder te verlagen loopt deze nog meer op. Dat heeft de FED dan ook goed begrepen vermits ze de rente met" maar" 25 punten optrok.
    Een land met veel schulden verdiend dan ook geen lage rente. Als Duitsland en Nederland goedkoper kunnen lenen dan de VS heeft dan ook zijn reden. Tenslotte zijn het de ratingbureaus die de hoogte van de rente per land bepalen.(en gelukkig niet de politiek) Als je weet dat de VS vorige week bijna alle dagen miljarden Dollars bij moesten pompen in het systeem om deze te ondersteunen ,zegt dat ook genoeg over hoe dat land er voor staat.
7 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links