Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel SEQUANA MEDICAL BRU:SEQUA.BL, BE0974340722

  • 1,440 19 apr 2024 16:17
  • -0,035 (-2,37%) Dagrange 1,440 - 1,470
  • 13.450 Gem. (3M) 100,8K

Sequana Medical

183 Posts
Pagina: 1 2 3 4 5 6 ... 10 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 8 Leefloon 8 februari 2019 18:02
    Maandag zou de eerste handelsdag moeten worden...

    www.beursduivel.be/beursnieuws/377991...

    Euronext: "Sequana Medical is een onderneming die zich in de commerciële fase bevindt en die gespecialiseerd is in de ontwikkeling van medische hulpmiddelen bestemd voor de behandeling van leveraandoeningen, hartfalen, maligne ascites en andere vochtbalansproblemen. Het concern biedt met name de alfapump®, een volledig implanteerbaar, programmeerbaar systeem met CE-markering voor de behandeling van refractaire ascites (chronische vochtophoping in de buik) als gevolg van levercirrose, en kwaadaardige ascites (met een levensverwachting van zes maanden of minder).Sequana Medical is ook bezig met de ontwikkeling van alfapump® DSR, een vernieuwende en gepatenteerde aanpak voor de behandeling van volumeoverbelasting bij hartfalen.".

    www.euronext.com/ipo-detail/784655/BE...
    www.euronext.com/sites/www.euronext.c...
  2. forum rang 8 Leefloon 21 februari 2019 15:06
    quote:

    Aquila84 schreef op 12 februari 2019 18:10:

    Vermits de huidige daling van 10 %, aandeel te hoog op de beurs gezet?
    Ook dat, ja. En op de beurs is wel meer concurrentie van medische bedrijven met een tastbaar product, die ook de schijnbaar verplichte miljoenenverliezen produceren maar minder slechte uitgangspunten kunnen hebben. Beleggers zullen hier weinig aantrekkelijks in kunnen ontdekken. Het merendeel van de kleinere bedrijven in dezelfde ICB-subsector, Medical Equipment, is bij heel Euronext structureel verlieslatend. Een IBA, met kans op een winstje, reken ik niet tot de kleinere. Op subsectorniveau is Philips op de beurs een concurrent voor deze nieuwkomer, voor wie wil beleggen in medische apparatuur en niet wil hopen op meevallende verliezen of meevallende verwateringen.

    Belangstelling gaat de koers niet volledig steunen, maar het is inderdaad wel zo dat bijv. de dagelijkse koersuitslagen kleine handelaars langzamerhand zullen opvallen. Wie mee wil spelen, zal meestal eerst moeten kopen. Ook vandaag zit er weeral iets meer dan 5% ruimte tussen de hoogste en laagste, dalende koers.

    Voor beleggers wat mij betreft nog afblijven; een handelsmotief is minder onbegrijpelijk.
  3. Tuut 10 januari 2020 16:44

    Sequana Medical publiceert in medisch toptijdschrift

    Het medtechbedrijf Sequana Medical SEQUA6,35% heeft een publicatie gedaan in Circulation, een belangrijk vaktijdschrift. In de publicatie toont Sequana de resultaten van een pre-klinische studie naar de werking van de alfapomp DSR, een apparaat dat bij hartpatiënten overtollig vocht uit het lichaam moet pompen.

    Uit de studie blijkt dat patiënten de DSR-therapie goed verdragen en dat de methode veilig is. Daarnaast was er sprake een klinisch relevante verwijdering in natrium. Natrium speelt een belangrijke rol bij het blijvend verwijderen van vocht uit het lichaam.

    Meer dan 90 procent van de miljoen ziekenhuisopnames voor hartfalen in de VS is het gevolg van vochtvolume-overbelasting.

    CEO Ian Crosbie reageert enthousiast. 'De publicatie van deze positieve data in Circulation is een verdere validatie van het potentieel van onze DSR-therapie.'

    Het aandeel wint 1,3 procent.
    De tijd.be
  4. Vaak wel 17 januari 2020 09:54
    Goedemorgen allemaal. Heb me deels ingelezen in dit bedrijf. Ik zou zeker investeren als het product binnen 1.5 jaar op de markt zou komen. Maar het is preklinisch. Dus nog 5 jaar wachten!?! Dan heeft een ander bedrijf het vochtprobleem allang opgelost waarschijnlijk.

    Ik weet dat een universiteit al jaren onderzoek doet naar Ruconest als vervanger van de huidige ( te zoute) contrastvloeistoffen. Dit gaat een groot deel van het hartfalen verhelpen. En Philips, hierboven in een mooie forumbijdrage beschreven, zal hier ook aan werken.
  5. Diedelie 28 februari 2020 22:53
    Bod gedaan op 6,3 dus zal wel doorgegaan zijn voor 500 ex. Mooie toekomst, maar nu niet !! GROTE PANIEK, voor wat.... een griepje waar zij geen vaccin voor hebben !! Man, man... so what !!! Er sterven per jaar 50.000 mensen aan de gewone griep in de wereld en daar is wel een vaccin voor !!! Hier zit meer achter.... read my lips !!!
  6. Djazz 15 april 2020 14:39
    Zonet aan 6 euro ingestapt: koers blijft al een tijd stabiel en richting 5 euro zie ik dit aandeel niet meer gaan. Bodem lijkt gevormd en dit soort biotech met een uniek profiel en grote groeimogelijkheden is niet alleen een buitenkans, maar door de betrouwbaarheid ook perfect voor LT Het geeft extra vertrouwen dat PMV en iemand als Marc Nolet (de Brauwere van Steeland) er in geloofd.
  7. Djazz 29 april 2020 10:16
    We dobberen rustig verder op een soort bodemkoers. Veel nieuws is er direct nog niet te verwachten, testresultaten schuiven op wegens de huidige corona-crisis. Pas in de tweede jaarhelft? De in januari opgehaalde 19 mln zorgen voor voldoende cash tot midden 2021. Kans dat de koers lager gaat gaan is klein, wel kan je hopen op een langzame stijging in de aanloop naar nieuws toe of door insiders die meer weten.
  8. Diedelie 30 april 2020 22:13
    Geduld is een schone deugd.... Maar zoals bij elk biotechaandeel, wachten op goed nieuws. De enige uitzondering is Mithra (goed nieuw betekent daling van het aandeel, altijd :-):-)). Ik heb Biocartis, Bone, Mithra :-(, Sequana en Acacia, wat biotech betreft. Allemaal is het zelfde bedje ziek. Geduld is een schone deugd.....:-).
  9. Djazz 6 mei 2020 12:57
    Het nieuws is twee dagen oud, maar post het hier toch maar even om dit forum up-to-date te houden. Bron: www.sequanamedical.com/nl/press-relea...

    Gent, BELGIË – 4 Mei 2020 – Sequana Medical NV (Euronext Brussels: SEQUA), een vernieuwer in de behandeling van vochtophoping in leveraandoeningen, maligne ascites en hartfalen, kondigt vandaag de benoeming aan van Oliver Gödje, MD, PhD, als Chief Medical Officer, en dit met onmiddellijke ingang. Dr Gödje vervangt Gijs Klarenbeek, MD, die aan boord blijft bij Sequana Medical als Senior Medical Advisor.

    Dr. Gödje is een zeer ervaren clinicus en medtech executive met 18 jaar internationale ervaring in medische en commerciële functies. Vóór hij bij Sequana Medical aan de slag ging, was Dr Gödje Chief Medical Officer bij Humedics GmbH, Medical Director en VP Sales & Marketing bij Hepa Wash GmbH, en Medical & Marketing Director van PULSION Medical Systems AG, allemaal medtech-bedrijven actief in lever- of hartziekten. Dr Gödje heeft een doctoraat en een hoogleraarschap in de menselijke geneeskunde en heeft tijdens zijn loopbaan als hartchirurg aan vooraanstaande Duitse universiteiten een uitgebreide kennis opgebouwd in cardiologie. Hij was tot 2002 consultant en vice-voorzitter van de afdeling hartchirurgie aan het Universitair Ziekenhuis van Ulm.

    Ian Crosbie, CEO van Sequana Medical: “Ik ben zeer verheugd Dr Gödje te mogen verwelkomen bij Sequana Medical. Zijn uitgebreide klinische ervaring, specifiek op gebied van hart- en leveraandoeningen en zijn internationale bedrijfsexpertise zullen van onschatbare waarde zijn nu we dichterbij een aantal belangrijke mijlpalen komen in de ontwikkeling van onze alfapump® U.S. NASH- en alfapump DSR-hartfalen programma’s. Ik ben blij dat hij zal kunnen samenwerken met Gijs Klarenbeek, die intensief actief blijft binnen Sequana Medical, gebruik makend van de enorme ervaring die we hebben opgebouwd in deze grote potentiële markten.”

    Dr Oliver Gödje, CMO van Sequana Medical: “Ik ben erg blij en vereerd om deze belangrijke rol bij Sequana Medical op mij te kunnen nemen tijdens deze boeiende fase van het bedrijf. Door mijn uitgebreide kennis van zowel hart- als leverziekten die ik in de loop der jaren heb opgebouwd, zie ik het enorme potentieel voor het alfapump-platform om vochtoverbelasting bij leverziekten en hartfalen te behandelen, evenals andere mogelijke opportuniteiten. Er is een duidelijke onvervulde klinische behoefte binnen die grote patiëntenpopulaties voor wie diuretica niet langer effectief zijn.”
183 Posts
Pagina: 1 2 3 4 5 6 ... 10 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium drie voorbeelden van IEX Premium: de exclusieve content op de site, de app op een smartphone en IEX Magazine.

Benieuwd naar onze analyses en kooptips?

Word nu abonnee van IEX en krijg onbeperkt toegang tot onze (koop)tips en succesvolle modelportefeuilles. Nu 3 maanden voor slechts €19,95! Profiteer van 58% korting!

Word abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links