Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel Bever Holding AEX:BEVER.NL, NL0000285278

  • 2,460 17 apr 2024 16:30
  • 0,000 (0,00%) Dagrange 2,460 - 2,460
  • 598 Gem. (3M) 728

2018: Het jaar van de Bever

152 Posts
Pagina: «« 1 ... 3 4 5 6 7 8 | Laatste | Omlaag ↓
  1. Biobert 16 januari 2019 23:22

    @DZR, tsja het wordt toch wachten tot van der Putte komt te overlijden

    Welnee, Volker Wessels heeft per brief een verzoek bij de gemeente Noordwijk ingediend om toch positief te blijven over de ontwikkeling van de plannen. Op de ava van VW in april 2019 zal ik over de opstelling van VW vragen stellen aan de verantwoordelijke bestuurder Boers van VW.
  2. forum rang 4 shaai 17 januari 2019 13:34
    quote:

    hjs64 schreef op 16 januari 2019 17:33:

    @shaai, bedankt voor plaatsing, wel een beetje aan de late kant :). Maar ik snap ook wel dat je eerst je stukkies kwijt wou :).

    @DZR, tsja het wordt toch wachten tot van der Putte komt te overlijden.
    LOL, dat had gekund (het is nogal illiquide), maar ik was ze al eerder kwijt, ik kreeg al eerder (ook ruim voor die nov postings) een gevoel dat het allemaal maar duurde en duurde. En eerst dacht ik dat het vanuit Noordwijk was, maar nu weet ik het niet. Toch nog oud zeer tussen Bever en Noordwijk? Samenwerking leek na jaren echt verbeterd, maar echte vooruitgang valt toch weer tegen. Ik snap het niet.

    Maar ik heb er zolang ingezeten, ik volg het wel een beetje, en zoveel wordt er niet gepost en is er ook niet te vinden, dus deze las ik dus net en heb toch maar gepost.
  3. forum rang 4 shaai 17 januari 2019 13:35
    quote:

    Biobert schreef op 16 januari 2019 23:22:

    Welnee, Volker Wessels heeft per brief een verzoek bij de gemeente Noordwijk ingediend om toch positief te blijven over de ontwikkeling van de plannen. Op de ava van VW in april 2019 zal ik over de opstelling van VW vragen stellen aan de verantwoordelijke bestuurder Boers van VW.
    Ik ben benieuwd of en wat je hoort op de AvA, goed plan om te vragen!
  4. [verwijderd] 19 januari 2019 21:28
    Er worden er toch nog een paar wakker zie ik!

    Als je de moeite hebt genomen je in van der Putte en in de voorwaarden van de lening die KVW als een soort lender of last resort heeft verstrekt te verdiepen, is het niet zo moeilijk te raden hoe het waarschijnlijk af loopt; mijn best guess is dat KVW de binnenkort aflopende lening niet gaat verlengen en op goedkope wijze de mooiste lapjes grond (waar nu nog afgebrande manages, lege winkels en andersoortige asbesthokken op staan) op zal eisen.

    Als je graag met zogeheten korting in op dood geld lijkende projectontwikkeling wilt beleggen is het Belgische Banimmo wellicht een beter alternatief; na jaren van stilstand en een zieltogend bestaan is daar onlangs een grote belegger in gestapt. Wellicht dat daar dus binnenkort wat meer (operationele) actie te verwachten is. Bijkomend voordeel is dat de assets van Banimmo niet gewaardeerd staan alsof er spoedig woontorens van 20 hoog zullen worden gebouwd die tegen 10k per m2 moeten worden verkocht. Zoals ik al eerder zei, verwacht ik niet dat als dat al gebeurd de aandeelhouders van Bever daar veel aan zullen hebben.

    Anders dan hopen op het spoedige overlijden van van der Putte zou ik dus vooral de afloopdatum van de verschafte lening in de gaten houden;)
  5. [verwijderd] 20 januari 2019 09:33
    @hjs64

    Sluw is hij zeker, maar hij zou niet de eerste krottenkoning zijn die uiteindelijk struikelt over financiering. Rotterdam kent daarin bijvoorbeeld een uitgebreide geschiedenis. Alleen dhr. Engel is er in geslaagd de boel zo te verzieken dat hij door de gemeente met een grote zak geld is verjaagd (heeft dat trucje later nog eens herhaald met die leuke Brabantse camping Fort Oranje).

    De afloopdatum van die lening is overigens 30 september as. Ik zie drie opties:

    - verlenging onder nog slechtere voorwaarden
    - minnelijke oplossing waarbij Bever de beste assets inlevert in ruil voor kwijtschelding
    - opeisen onderpand door KVW

    Geen van de drie lijken met echt gunstig voor bijrijders (stemloze kleine aandeelhouders), maar even goed veel succes toegewenst!
  6. forum rang 4 shaai 16 september 2019 01:24
    quote:

    the Devil is in the Details schreef op 6 december 2018 14:03:

    [...]

    Wellicht is dat helemaal niet nodig om uiteindelijk de controle te krijgen over de gewenste projecten; middels de door Reggeborgh als een soort lender of last resort verstrekte hypothecaire lening (afloopdatum 30/9/19) heeft Volker Wessels Bever volgens mij aardig in de houtgreep, zie toelichting 14 en 18 in het meest recente jaarverslag.

    Rustig afwachten lijkt me voor VW in ieder geval de goedkoopste optie ;)
    Dit is trouwens 30 oktober, lees ik op blz 55. Niettemin moet er wel binnenkort nieuws komen.
152 Posts
Pagina: «« 1 ... 3 4 5 6 7 8 | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium drie voorbeelden van IEX Premium: de exclusieve content op de site, de app op een smartphone en IEX Magazine.

Benieuwd naar onze analyses en kooptips?

Word nu abonnee van IEX en krijg onbeperkt toegang tot onze (koop)tips en succesvolle modelportefeuilles. Nu 3 maanden voor slechts €19,95! Profiteer van 58% korting!

Word abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links