Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel Accell Group AEX:ACCEL, NL0009767532

  • 57,550 19 aug 2022 17:35
  • 0,000 (0,00%) Dagrange 0,000 - 0,000
  • 0

Accell in 2019

358 Posts
Pagina: «« 1 ... 13 14 15 16 17 18 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 5 The Third Way... 9 september 2019 16:29
    www.tweewieler.nl/ondernemen/artikel/...

    Derde premiummerk weg bij Fietsenwinkel.nl

    Met PON dochter Gazelle verliest Fietsenwinkel.nl wederom een grote leverancier. Vorig jaar stopte ook al de samenwerking met Accell. Toen waren ook de voorwaarden rond de samenwerking de bottleneck. Eind vorige week werd bekend dat IBG via Fietsenwinkel.nl gaat samenwerken met LeasePlan. Klanten van Nederlands grootste leasemaatschappij kunnen in elk geval niet meer kiezen voor premium-merken Gazelle, Batavus en Sparta.
  2. forum rang 6 Nuchtere Kijk Op 9 september 2019 16:34
    Al die nieuwtjes ook ! Merknamen, fietsen uit China/Taiwan enz. Overal loopt alles door elkaar en vinden fietsen hun eigen (fiets)pad wel. Duiken zelfs al bij de drogisterijen op ;-) Zie linkje, en jaja zal geen Accell fiets zoals Gazelle zijn hihi >

    www.kruidvat.nl/e-bike
  3. Paulon 14 september 2019 16:25
    heerenveensecourant.nl/artikel/104582...

    Wiertsema en Partners reikt in Heerenveen in totaal 107 e-bikes uit aan haar werknemers
    Gisteren om 13:53 uur
    HEERENVEEN/TOLBERT - Het ingenieursbureau Wiertsema en Partners heeft vandaag in Heerenveen in totaal 107 e-bikes uitgereikt.

    De fietsen zijn bij de producent Accell Group overhandigd aan alle werknemers van het bedrijf uit Tolbert, dat veertig jaar bestaat en sinds kort fietsambassadeur is. Vervolgens ging de stoet in kolonne naar Hotel Tjaarda in Oranjewoud voor een lucnh en een groepsfoto.

    Met het gebaar zeggen de directeur Kees-Jan van der Made en Duco Kriele van Wiertsema en Partners te willen aansluiten bij maatschappelijke omstandigheden zoals het milieu en de huidige stikstofproblematiek. ,,Je kunt vanwege het 40-jarig bestaan of met zijn allen een vliegreis maken of kijken wat er speelt. Wij kijken in dat geval liever naar de toekomst van de wereld.”

    Door de werknemers een e-bike ter beschikking te stellen wil Wiertsema en Partners stimuleren dat er meer gebruik wordt gemaakt van de fiets bij woon-werkverkeer.

    Als fietsambassadeur sluit het ingenieursbureau aan bij andere bedrijven en wordt samen met hen gepromoot dat werknemers meer gaan fietsen en minder snel de auto pakken.

    Vervolgactie
    Om het gebruik van de e-bikes, die belastingtechnisch eerst van Wiertsema en Partners blijven en daarna officieel van de werknemers zelf worden, te promoten komt er komend jaar een vervolgactie.

    Bij de ingang van het bedrijf komt dan een digitaal bord te staan waarop onder andere valt af te lezen wie in een maand de meeste kilometers heeft gemaakt, wie de e-bike bijvoorbeeld mee heeft genomen op vakantie inclusief het aantal afgelegde fietskilometers en wie onder andere in totaal het meeste heeft gefietst.

    Mocht er overigens wat met de fietsen aan de hand zijn, dan worden ze bij de lokale dealer in Tolbert nagekeken en indien nodig gerepareerd. Van der Made: ,,Uiteraard gebeurt dat op onze kosten.”
  4. Rikky007 15 september 2019 00:12
    Het was mij niet helemaal duidelijk hoe het zat met Beeline bij de verkoop van de activiteiten in Amerika. Nu is me dat wel duidelijk:

    Regent did not acquire Beeline, the retail software company (formerly a mobile service franchers) that ANA purchased in March 2018.

    Pizzi said Beeline's future is still under negotiation.

    "Our belief is that Beeline will continue to operate as an entity unto itself and continue working with us in the same way they have. ... But there are still some conversations to be had around what will ultimately happen," Pizzi said. He said ANA, still on the books as a corporate entity, continues to own Beeline.

    www.bicycleretailer.com/industry-news...

    Alleen zijn de activiteiten van Beeline gewijzigd? Is dit ergens anders ooit geschreven?

    Beeline, the retail software company (formerly a mobile service franchers)

    Afgelopen week niets aan de hand, relatief lage omzet en ongeveer hetzelfde als waar de koers mee omlaag is gegaan daarvoor. Weinig aanbod, wel vraag dus koers stijgt relatief veel. Geen extremen in de optie omzet dus alles vrij rustig.

    Gr. Rikky
  5. Rikky007 20 september 2019 18:03
    Dit is prima te volgen hoor. Zijn geen hoge volumes. Gewoon een beetje spelen icm met aflopende optie series september. Door de relatief lage omzet van Accell kun je de koers de kant indrukken die je wil. Geschreven calls september die ik had zijn mooi waardeloos afgelopen. Nu verder kijken naar geschreven puts en eventueel doorrollen. Ik wacht op de december serie.

    Wie handelt er op dit forum nog meer in optie Accell?

    Gr. Rikky
  6. forum rang 4 Erny 20 september 2019 23:29
    quote:

    Drogestof schreef op 20 september 2019 19:17:

    Optie-expiratie dag, inderdaad niks aan de hand.
    Omzet is hierdoor te verklaren, maar waarom gaan bij expiratie de koersen dan omlaag ? Ik heb wel eens iets gelezen over het zgn. expiratie-effect, maar de uitleg hiervan nooit begrepen.
  7. Rikky007 21 september 2019 01:36
    Koers kan ook omhoog gaan. Om dit te begrijpen zul je zelf in opties moeten handelen, niet zomaar even uit te leggen. Soms koop ik de opties en een andere keer schrijf ik de opties afhankelijk van prijs en verwachte koersrichting. Handelaren met diepere zakken kunnen hierin sturen. Graag rationeel blijven denken mbt PON. Komt als een dief in de nacht.

    Gr. Rikky
  8. Paulon 24 september 2019 21:58
    ANWB introduceert: ANWB Fiets Lease

    Elektrische fietslease mogelijk alternatief voor auto
    23 september 2019 Ruim een kwart (27%) van de ANWB-leden overweegt komend jaar een e-bike aan te schaffen. Met name leden onder de 40 jaar zien de aanschaf van de elektrische fiets als alternatief voor de auto in het woon-werkverkeer. Alleen schrikt 37% van de aanschafkosten. Ook geeft één op de tien leden files in het woon-werkverkeer als grootste ergernis op. Dat blijkt uit een onderzoek dat de ANWB heeft laten doen onder 1100 ANWB-leden. In die gevallen kan een elektrische leasefiets een oplossing zijn.
358 Posts
Pagina: «« 1 ... 13 14 15 16 17 18 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium drie voorbeelden van IEX Premium: de exclusieve content op de site, de app op een smartphone en IEX Magazine.

Benieuwd naar onze analyses en kooptips?

Word nu abonnee van IEX en krijg onbeperkt toegang tot onze (koop)tips en succesvolle modelportefeuilles. Nu 3 maanden voor slechts €19,95! Profiteer van 58% korting!

Word abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links