Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

VEB blijft bezorgd over verdienmodel BAM

Lees over dit aandeel ook

  1. 09 apr Meldingen van DWS in bouwers BAM en Heijmans
  2. 15 feb BAM: sterk slotkwartaal opsteker voor nieuwe strategie

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

6 Posts
| Omlaag ↓
  1. Peak 4 september 2019 18:01
    Wat vindt VEB van Volker Wessels? Hoe het aan de man/vrouw werd gebracht een aantal maanden terug en hoe er nu door de directie mee om wordt gegaan? En hoe de holding wellicht alvast een exit aan het voorbereiden is? (blijkens het opbouwen van een groot belang in huisbank NIBC ?) Kan dat nou allemaal door de beugel ? Er is geen bouwvakker te bekennen in het "bestuur". Allemaal gladde bankiers, economen en gejeesde politici. Het hoofd staat daar echt totaal niet naar bouwvakken. Ik ben benieuwd naar de bevindingen... Zet u de summiere uitlatingen eens op een rijtje voor en na IPO. En de handelingen. Zijn er ooit aandelen gekocht door de directie ? Waarom doen zij zelf eerder negatief dan neutraal of positief ?. Er worden wat feitjes opgesomd bij de halfjaarcijfers maar daar wordt een directie toch niet voor betaald ??. Ze moeten de slimme oplossingen bedenken en liefst communiceren. Nu blijft de verdenking dat zij bewust de koers zitten te drukken tbv een voordelige exit en dat is moreel knap beroerd, sterker nog; comissarissen berg u maar vast als dit de uitkomst wordt...("management" buy out).
  2. Terechter 4 september 2019 18:06
    Als het inderdaad zo is dat niet alle wijzigingen volledig in rekening kunnen worden gebracht (wat heel vreemd overkomt) dan lijkt het me toch niet zo heel moeilijk om te bedenken dat in een offerte altijd een risico premie moet worden meegenomen om tegenvallers te kunnen opvangen. Als je dat als bouwbedrijf na tien jaar tegenvallers nog steeds niet kan berekenen, kun je het beste het hele bedrijf verkopen aan iemand die wel kan rekenen.
  3. opbouwend 5 september 2019 10:37
    Inderdaad, ik weet zelf bij verbouwing aan mijn huis, dat er ook altijd rekening gehouden moest worden met stelposten.
    Als je met grote projecten bezig bent en er worden veranderingen gevraagd, dan wijs je er toch op dat die inrekening worden gebracht, je vraagt om een handtekening eronder te zetten met een marge verplichting. Er ligt ook nog een claim van dat stadhuis , waar Bam te lang over gedaan zou hebben.
    Dat komt door veranderingen in het project zegt Bam , maar is dat ook doorgegeven staat dat op papier, anders hang je gewoon.
    Onbegrijpelijk.Onbegrijpelijk.
    Een filantropische instelling is er niks bij.
    Je neemt nu een last van ruim 90 miljoen, maar v .Wingerden houdt zich op de vlakte of er voor dat meerwerk echt betaald gaat worden.

6 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

BAM Groep Koninklijke

3,752 12:10
-0,042 -1,11%
Premium

BAM: sterk slotkwartaal opsteker voor nieuwe strategie

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Word Abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links