Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel PostNL Koninklijke AEX:PNL.NL, NL0009739416

  • 1,241 23 apr 2024 17:35
  • +0,016 (+1,31%) Dagrange 1,226 - 1,248
  • 949.579 Gem. (3M) 2,2M

PostNL sept 2019 : Is de ACM nu eindelijk eens uitgeziekt?

2.704 Posts
Pagina: «« 1 ... 11 12 13 14 15 ... 136 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 5 september 2019 07:46
    Eerste politieke reactie op Twitter al binnen:

    William Moorlag PVDA:
    Besluit @AutoriteitCM om fusie @PostNL en Sandd af te keuren is slecht voor postbezorging en positie postbodes. Door afnemende poststroom is er geen ruimte voor 2 grote postbedrijven in NL.

    twitter.com/wmoorlag/status/116948587...
  2. forum rang 4 Yes we can 5 september 2019 07:48
    quote:

    Beursspeculant schreef op 5 september 2019 06:42:

    Meerdere bronnen bevestigen het deze keer bij de telegraaf dus nu zal het wel kloppen. Blij dat er eindelijk nieuws is, we kunnen verder met de politiek.

    Het forum laat ik verder voor wat het is vandaag want het zal volstromen met bashers en betweters die nooit eerder iets over postnl hebben gelezen of geschreven.

    Voor wie het wil weten, ik zit aan de koopkant vanmorgen mocht er een koersdaling zijn. Ik ben opgelucht dat het geen JA met vervelende voorwaarden is geworden, waar ikzelf rekening mee hield. Wat de rest van jullie ervan vinden zie ik om 9 uur wel aan de koers ;=)
    Helemaal mee eens. Ikzelf had een ja verwacht mét heel erg vervelende voorwaarden, dat is niet gebeurd en vind ik positief: de ACM heeft nu het initiatief uit handen gegeven. Nadien met die heel vervelende voorwaarden komen wordt hierdoor moeilijker... dus ook positief.
    Tenslotte als de politiek nu nog lang genoeg treuzelt, krijgen we toch nog slotdividend en dat is dan ook positief. Ik heb in ieder geval vanmorgen vroeg op verschillende (lagere) koersen koopordertjes klaargezet. Hehe ben benieuwd :)
  3. Wolfie67 5 september 2019 07:51
    Na zorgvuldige afweging van de voor- en nadelen van de overname zijn wij daarom tot de conclusie gekomen dat we geen vergunning kunnen verlenen.” Haha , dat is nog eens zorgvuldig na 6 maanden, weet je toch gelijk als men de vraag stelt...
    Maar goed, dit wist idd iedereen al, maar wel onnodig dat proces zo is vertraagd. Nu de politiek, die weet dit ook al 6 maanden, dus kunnen snel besluit nemen lijkt me... maar ja t is en blijft Europese politiek....
  4. forum rang 6 gpjf 5 september 2019 07:51
    Eindelijk bericht van de ACM, alles zit al in de koers verwerkt of het nu een ja of een nee zou zijn, dat maakte helemaal niks meer uit . Ik moet zeggen dat ik een meer constructieve houding van de ACM had verwacht maar nu ik de toelichting heb gelezen en me van het grote belang van de zakelijke post voor bedrijven bewust werd, begrijp ik de druk van de bedrijven kant wel. Echter het algemeen belang en de het veiligstellen van de UPD voor de komende jaren, lijkt mij voorop staan want wie gaat het anders doen ? Ik hoop dat de overheid het terug wil nemen.Koers kan niet anders dan verder stijgen de komende tijd want de politiek regelt het nu en mijn inschatting is sneller dan we denken want Mona wil scoren !
  5. forum rang 4 Yes we can 5 september 2019 07:56
    ACM is wel absurde organisatie: langs de ene kant mag de postzegelprijs met 16% stijgen vanwege krimpende markt. De toegestane stijging is zo groot dat postNL deze niet eens durft door te rekenen, aangezien de markt dan nóg sneller gaat krimpen.
    Maar langs de andere kant mag de fusie niet doorgaan omdat de prijzen dan misschien zouden stijgen.
    Shizofrene bende als je het mij vraagt.
  6. [verwijderd] 5 september 2019 07:57
    quote:

    Wolfie67 schreef op 5 september 2019 07:51:

    Na zorgvuldige afweging van de voor- en nadelen van de overname zijn wij daarom tot de conclusie gekomen dat we geen vergunning kunnen verlenen.” Haha , dat is nog eens zorgvuldig na 6 maanden, weet je toch gelijk als men de vraag stelt...
    Maar goed, dit wist idd iedereen al, maar wel onnodig dat proces zo is vertraagd. Nu de politiek, die weet dit ook al 6 maanden, dus kunnen snel besluit nemen lijkt me... maar ja t is en blijft Europese politiek....
    Zeg dat wel Wol, hoe kan dit vermogend kostende graai clubje het 6 maanden rekken, alleen in dit land mogelijk...
  7. forum rang 6 gpjf 5 september 2019 08:05
    De overname gaat gewoon door, dat weten we allemaal heel goed maar stel nou eens dat dat dat niet gebeurt . wat dan ? Post.nl hoeft dus geen 130 miljoen plus te betalen, etc,, dient claim in bij ACM, stoot UPD af en wordt daarna voor een mooie prijs overgenomen door UPS ( wat ik nog altijd zie gebeuren ) Kom op mensen de koers kan toch niet anders dan stijgen wat men je hier ook probeert wijs te maken.
2.704 Posts
Pagina: «« 1 ... 11 12 13 14 15 ... 136 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium

Het is water naar de zee dragen: prognose PostNL valt vies tegen

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Word Abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links