Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel Pharming Group AEX:PHARM.NL, NL0010391025

  • 0,881 19 apr 2024 17:35
  • +0,013 (+1,50%) Dagrange 0,869 - 0,889
  • 8.926.686 Gem. (3M) 6,9M

Pharming september 2019

4.907 Posts
Pagina: «« 1 ... 33 34 35 36 37 ... 246 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 4 september 2019 16:43
    quote:

    Beur schreef op 4 september 2019 16:14:

    Toch nog wat bijzonders vandaag. Er is een Pharmingclub opgericht enkel en alleen voor LT-ers in dit aandeel..... In Harteloos Beleggersland. Het is en blijft een heerlijk aandeel.

    Het object van lust en liefde in kwestie zelf, Pharming, zal aanwezig zijn op de club-bijeenkomst. Waarmee het geheel het karakter krijgt van een fanclub waar de leden in een conflictloze, genoeglijke ambiance elkaar vinden in elkanders goede smaak en als apotheose kunnen zwelgen in de fantastische zangkwaliteiten van het lijfelijk aanwezige Idool. Dat uiteraard goed weet dat zijn bestaan nog steeds in grote mate afhankelijk is van de trouw van zijn individuele fan. En desgevraagd graag voor de kosten van de bitterballen zal opdraaien.

    Jaja, ik weet het: natuurlijk is het plan dit bedrijf van alle kanten te belichten en zal men het management vast "fair doch kritisch" benaderen. Maar realiseren de waarde oprichters zich dat dit fenomeen toch wel een beetje overkomt als symbool staand voor een latent aanwezige angst? Waarbij men zich terugtrekt in een clubje dat, strak overtuigd van de glorieuze toekomst van het bedrijf, zich veilig omringt weet door gelijkgestemden en gelijkroependen?

    Dat broodnodige evenwicht tussen enthousiasme en zakelijkheid wanneer het om Piet Particulier zijn spaarcentjes gaat .... Hoe krijg je dat nou bij mensen die zo ver gaan in hun liefde voor en zekerheid van hun belegging dat ze er een speciale club voor alleen LT-ers voor oprichten?
    Misschien ook maar eens een keertje op zo'n clubavond bijvoorbeeld een paar mensen van (toekomstig) concurrerende farmaceuten hun zegje laten doen?
    Ok,ok, dat is natuurlijk wel een beetje vloeken in de konijnenkerk. Wat onafhankelijke deskundigen uitnodigen op het terrein van de biotechnologie of gentherapie?
    Maar ik denk al weer te veel voor de mensen die dit initiatief ontplooid hebben. Er is immers dat "grote goed" van de eigen verantwoordelijkheid. Veel plezier daar In Gilze en proost vast! :)
    Nou.......Beur, ik zat es te denken....nee, deed geen pijn, dank je ;-), maarre....Jules gaat er naar toe, dus weet ik niet of die benadering wel compleet fair doch kritisch zal zijn. Ik neem aan dat hij zijn twijfels en negatieve uitlatingen ook dáár zal uiten. Voor 50 euro krijg je trouwens wél een hoop bitterballen, neem ik aan.
  2. forum rang 10 voda 4 september 2019 16:55
    quote:

    De amateur schreef op 4 september 2019 16:31:

    [...]

    Dure merchandise. I love Sijmen sticker voor 5 eu per stuk. Sleutelhangers met een konijn voor een 10tje.

    Ik denk dat ik me baan ga opzeggen! Wil iemand me 1 miljoen lenen om alles op te zetten?
    :-)

    www.google.com/search?q=konijnen+merc...
  3. [verwijderd] 4 september 2019 17:02
    quote:

    Bellafleur schreef op 4 september 2019 16:43:

    [...]

    Nou.......Beur, ik zat es te denken....nee, deed geen pijn, dank je ;-), maarre....Jules gaat er naar toe, dus weet ik niet of die benadering wel compleet fair doch kritisch zal zijn. Ik neem aan dat hij zijn twijfels en negatieve uitlatingen ook dáár zal uiten. Voor 50 euro krijg je trouwens wél een hoop bitterballen, neem ik aan.
    Tot de 26ste schoonheid
4.907 Posts
Pagina: «« 1 ... 33 34 35 36 37 ... 246 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium

Logische herfinanciering Pharming

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Word Abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links