Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Kabinet Rutte III, vertrouwen in de toekomst ???

53.714 Posts
Pagina: «« 1 ... 935 936 937 938 939 ... 2686 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 10 rationeel 3 september 2019 12:46
    quote:

    up en down schreef op 3 september 2019 10:14:

    [...] ach,,, vertel wat jij dan weet waar die klepel hangt.... Volgens jou is dit alles onzin en de krant en nieuwsberichten berusten niet op de juiste informatie Maar in de krant schreef een iemand nog dat dit schandalig was dat deze debiel die crimineel terug wil halen naar slapzakken beleid Nederland omdat deze criminele aso,, onder erbarmelijke omstandigheden in de gevangenis zat aldaar
    Dus ik weet niet of jij weet weet de klepel gebleven is!?????
    Er staat natuurlijk wel eens een bericht in dat wel waar is. Maar lees de opiniestukken. Hoeveel kranten lees je? En in welke richting bevooroordeeld?
    Maar het is niemand verboden te lezen wat hij lezen wil. Maar een waarschuwing is voor we horen wil wel op zijn plaats.
  2. down 3 september 2019 13:54
    quote:

    rationeel schreef op 3 september 2019 12:46:

    [...]

    Er staat natuurlijk wel eens een bericht in dat wel waar is. Maar lees de opiniestukken. Hoeveel kranten lees je? En in welke richting bevooroordeeld?
    Maar het is niemand verboden te lezen wat hij lezen wil. Maar een waarschuwing is voor we horen wil wel op zijn plaats.
    Ik lees de provinciale krant en de telegraaf en kijk op internet en daar stond dat Grappenh.
    die crimineel naar naar nederland wilde terughalen en is daar zelf naar toe/wil is gegaan vanwege de situatie waarin deze crimineel verkeert en probeert deze man vrij te pleiten en naar Nederland wil terug halen!!!!!!!!!!
    Jij doet nu zo dat dat niet waar is en dat die man ,,,,,onschuldig,,,,,,!? is en dat ze de hem zomaar in het gevang hebben gestopt......of is daar helemaal niets van waar??
    Dus als jij meer weet over deze zaak zeg het dan!!!!!!!!
  3. [verwijderd] 3 september 2019 14:16
    € 500,00 p/m basisbeurs lijkt me redelijk bij "op kamers" wonen, gratis OV-kaart als die nog bestaat afschaffen, nergens voor nodig. Collegegeld redelijk houden.

    Het kan zo redelijk zijn, zo verstandig en beschaafd.

    Toekomstige topinkomens voor allen is totale utopie en niet eens maatschappelijk gewenst. Bovendien heeft men 4-5 jaar studietijd in te halen en betaalt men bij hoog inkomen de hoofdprijs aan belastingen.
  4. forum rang 10 rationeel 3 september 2019 14:33
    quote:

    Opus135 schreef op 3 september 2019 14:16:

    € 500,00 p/m basisbeurs lijkt me redelijk bij "op kamers" wonen, gratis OV-kaart als die nog bestaat afschaffen, nergens voor nodig. Collegegeld redelijk houden.

    Het kan zo redelijk zijn, zo verstandig en beschaafd.

    Toekomstige topinkomens voor allen is totale utopie en niet eens maatschappelijk gewenst. Bovendien heeft men 4-5 jaar studietijd in te halen en betaalt men bij hoog inkomen de hoofdprijs aan belastingen.
    4...5 jaar studie tijd? Minimaal. Veel studies vergen heel wat meer tijd, of een extra studie in het buitenland. Tegenwoordig zijn de zgn afgeronde studies niet meer dan een begin.

    Hoog inkomen en de hoogste inkomens komen toe aan de top presteerders.

    Met nadruk op presteerders.

    We zijn afgedaald naar een haast communistisch systeem, waar de NORM gesteld wordt door wan presteerders, die toch vinden dat zij wel een topinkomen waard zijn, en de totale nitwits die vinden dat de belastingbetaler ze wel kan onderhouden. Die niet vinden dat voor het handje ophouden
    wel de een of andere arbeid mag worden verwacht.

    Het is allemaal het vissen in de vijver van de middelmaat, omdat we nu eenmaal een zgn democratie hebben. Een mensjes tellen met blinde ogen.
  5. forum rang 10 rationeel 3 september 2019 14:36
    Onderwijs gericht op het bijbrengen van kennis. Getrapt omdat de vaardigheden van individuen nu eenmaal getrapt zijn.
    Iedereen mag meedingen naar waar zijn ambitie naar uitgaat...GRATIS wat mij betreft.

    Maar iedereen heeft als eindstadium...meedoen en bijdragen aan het geheel.
  6. forum rang 10 rationeel 3 september 2019 15:30
    De PvdA wil het leenstelsel voor studenten afschaffen en weer terug naar de basisbeurs. De prestatiedruk voor studenten ligt te hoog, vertelt partijleider Lodewijk Asscher aan het Algemeen Dagblad.

    Maar wat zijn studenten?

    Iedereen wordt tegenwoordig student genoemd.

    Mij lijkt dat kinderen best tot hun achttiende door ouders onderhouden mogen worden. Als je een kind op de wereld zet betekent dat niet een onderhoud tot je er geen zin meer in hebt.

    18 jaar lijkt mij wel een minimum.

    Afschaffen van alle kinderonderhoud door anderen dan de ouders. Alleen onderwijs gratis, maar dan ook goed. Met alle opvoeding die ouders nalaten, uit onwetendheid of geen bereidheid, door de belastingbetalers bekostigd. Muziek onderwijs, leren zwemmen, schaatsenrijden of andere sport. Bijbrengen van voedselbereiding en kennis van voedsel, op school aangeboden tussen de middag samen klaargemaakt? tafelmanieren enz.

    Dan krijgen alle kinderen kansen in onze huidige maatschappij. Vraagt om beter opgeleide leerkrachten.

    Graag met liefde voor kinderen en kennis van hun ontwikkeling.
  7. forum rang 5 DurianCS 3 september 2019 16:42
    quote:

    hirshi schreef op 3 september 2019 16:39:

    [...]

    Dus een gemakkelijke inkopper voor Asscher.
    Met electorale sluwheid gescoord natuurlijk.
    D66 en VVD gaan ook wel om.
    Anders hebben ze een groot probleem.
    Laat die studentjes maar gratis studeren.
    Komt ons alleen maar ten goede.
    Gratis? De beurs voor thuiswonenden was 100/maand en uitwonend 300. Met meer dan 2000 collegegeld blijft er niet veel over.
  8. forum rang 7 hirshi 3 september 2019 16:51
    quote:

    DurianCS schreef op 3 september 2019 16:42:

    [...]
    Gratis? De beurs voor thuiswonenden was 100/maand en uitwonend 300. Met meer dan 2000 collegegeld blijft er niet veel over.
    Dan maar een beetje bijklussen in de HORECA.
    Daar ligt het geld voor het oprapen.
    Op mijn fooi mogen ze rekenen als ze ten minste niet te brutaal worden.
  9. [verwijderd] 3 september 2019 17:42
    Architect Binnenhof-renovatie moet vertrekken en krijgt miljoenen mee
    03 september 2019 15:41
    Laatste update: 23 minuten geleden
    www.nu.nl/politiek/5987331/architect-...
    Toparchitect Ellen van Loon is niet meer betrokken bij de renovatie van het Binnenhof in Den Haag en wordt hoogstwaarschijnlijk vervangen door collega Pi de Bruijn. Van Loon krijgt 2,7 miljoen euro mee om het veld te ruimen, schrijft het Rijksvastgoedbedrijf van staatssecretaris Raymond Knops dinsdag in een Kamerbrief.

    Van Loon krijgt op deze manier geld voor haar al geleverde diensten én het geld dat zij in de toekomst nog tegoed zou hebben. Knops waarschuwde partijen begin deze zomer al dat een ontbinding van het contract geld zou gaan kosten.

    De staatssecretaris schrijft in de Kamerbrief dat hij er in hoofdlijnen uit is met De Bruijn, maar de handtekeningen moeten nog onder het uiteindelijke contract worden gezet.

    Onvrede over rigoureuze verbouwingsplannen
    In de Tweede Kamer heerste al langer onvrede over de weggestuurde architect. Zo zou er kritiek zijn op verbouwingsplannen die te rigoureus zouden zijn.

    Plannen om een tropische kantoortuinen in de Tweede Kamer aan te leggen en de vergaderzalen te verplaatsen zouden niet passen bij de afgesproken "soberheid en doelmatigheid" waar Tweede Kamerleden op hopen.

    Op voorspraak van de Kamer is De Bruijn, de architect die verantwoordelijk is voor het ontwerp van de Binnenhofverbouwing van 1992, al voor de zomer bij de verbouwing betrokken.

    De parlementsgebouwen worden opgeknapt omdat ze niet meer brandveilig zijn en diverse technische gebreken vertonen. Van Loon, onderdeel van het gerenommeerde Rotterdamse architectenbureau OMA, kreeg in 2017 al de opdracht om een ontwerp te maken.

    ================================

    Hoeveel geld kwamen we ook al weer tekort in de zorg, bij politie, brandweer, onderwijs ...... ?????

    Ach Rutte, geld moet rollen .... ook al is het een ZWART GAT IN :-(
  10. forum rang 10 rationeel 3 september 2019 17:52
    Naar aanleiding van de Schoo lezing:

    Benikgek?:

    Die rede van Hoekstra is dezelfde als die van Buma ( 2 jaar geleden oid...? ), waarna we nooit meer iets gehoord hebben over aanpakken van de genoemde problemen...

    Het is eigenlijk de hele Nederlandse politiek in een notendop !

    Stoer doen voor de bühne om de blanke slaven het idee te geven dat "er toch echt iets gebeurt" en vervolgens overgaan tot de orde van de dag ( en de domme blanke slaven trappen er in en pikken alles dus geef ze eens ongelijk... )
  11. forum rang 10 rationeel 3 september 2019 17:54
    r.m. Swanenburg:

    De vergelijking met Rutte dringt zich op,want als je dan weet hoe het eigenlijk beter zou kunnen,waarom merken we daar dan niets van,nu je in de macht zit. Je werkt mee aan een krankzinnig energieplan,als kabinetslid steun je het ondertekenen van de Marrakesh verklaring/verdrag,heb je voor lastenverzwaringen gestaan,draaf je achter Brussel aan, en kom je nu een löllepotje houden over de kwetsbaarheid van de middenklasse,die je chef ijverig al jaren kapot aan het maken is. Ik ruik een opportunist en CDA-er hier en ik weet zeker dat er met jou niets zal veranderen aan het gestumper en het verkwanselen van NL door het Partijkartel,waarvan je partij een van de trouwst dragende delen is..
53.714 Posts
Pagina: «« 1 ... 935 936 937 938 939 ... 2686 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Indices

AEX 870,27 -0,43%
EUR/USD 1,0718 +0,19%
FTSE 100 8.075,71 +0,44%
Germany40^ 17.893,50 -1,08%
Gold spot 2.329,37 +0,57%
NY-Nasdaq Composite 15.712,75 +0,10%

Stijgers

UNILEV...
+5,63%
RENEWI
+3,93%
Flow T...
+2,26%
B&S Gr...
+2,11%
Fugro
+2,01%

Dalers

ADYEN NV
-18,10%
VIVORY...
-8,49%
WDP
-5,24%
Alfen ...
-5,18%
HEIJMA...
-3,53%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links