Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Johnson raakt meerderheid Lagerhuis kwijt

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

12 Posts
| Omlaag ↓
  1. chogogo 3 september 2019 17:31
    Ik vind het betreurenswaardig. De huidige politiek maakt mensen KAPOT. En niemand die er wat aan doet. Is er nou echt niemand die dit soort vuil gerechtelijk kan achtervolgen? We hebben toch een tribunaal in Den Haag? Hoe beter is Trump dan Bin Laden, hoe beter is Johnson dan Assad?
  2. Weert=No.1 3 september 2019 17:55
    In Godsnaam, houd op met het woord "Brexit". Word er fysiek onpasselijk van.
    Wat is: "Britania"rules the waves.Ze hebben met de hele wereld oorlog gehad;
    Met: Nederland, België, Frankrijk, Spanje, Portugal, Noord-Afrika, Duitsland, Rusland, Japan, China, de Verenigde Staten, Scandinavië, Italië en die andere 182 landen. Wat interesseert mij GB. Laat ze op hun eiland wegkwijnen.Daar gaat toch alles failliet. Wat overbleef van hun auto-industrie was Br. Leyland.gefuseerd met Daf. Hoogovens met British Steel. De hele rotzooi failliet. Daf maate een doorstart. Anders was dat bedrijf ook naar de ratsmoerdij gegaan.
  3. taurus86 3 september 2019 20:14
    Het oproer begint te kraaien in "megastal Europa". In het VK begint het en al snel zullen velen volgen. "Radeloos, Redeloos, Reddeloos" Het saldo van 70 jaar Europese samenwerking zal snel worden getrokken. Het direct resultaat(welvaart), zal het indirect resultaat (welzijn en vooruitgang) helaas niet overtreffen. De baby boomers zullen de doorslaggevende factor vormen. Zij hebben alles opgebouwd, niet de huidige studenten en zij voelen het politieke bedrog het sterkste.
    Nu de studenten "een nieuwe fiets beloven" is opportunisme 3.0. De studenten moeten eerst opkomen voor de ouderen, dan pas hun eigen "consumptie probleem" (een eigen huis kopen na de studie; wie bedenkt zoiets zolang er nog babyboomers mentaal gezond zijn?) etaleren.
12 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links