Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel Ajax AEX:AJAX.NL, NL0000018034

  • 10,350 23 apr 2024 17:35
  • +0,050 (+0,49%) Dagrange 10,250 - 10,400
  • 1.413 Gem. (3M) 2,1K

AJAX IN 2019

1.391 Posts
Pagina: «« 1 ... 54 55 56 57 58 ... 70 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 28 augustus 2019 17:09
    Zoals verwacht schreven spaanse voetbalbladen over de nieuwe Ajax ster Unuvar.
    Wil ik toch 1 correctie maken, voor de echte Ajax volgers is het niet nieuws dat hij een ster gaat worden.
    Als je zo makkelijk mee voetbalt in onder 19 met je net 16 jaar en nog geen 3 maanden.

    Maar Marc Overmars was ook aanwezig bij de opening van het stadion wat bedoeld is voor Barcelona B en het vrouwen elftal van Barcelona en daar werd hem de vraag gesteld of Donny van de Beek nog zou vertrekken bij Ajax en daarop zou hij stellig hebben geantwoord dat Donny nog een jaar bij Ajax blijft.
    Misschien dat de blessure er ook aan bijgedragen heeft dat een partij als die er al nog was net wel afziet, je weet het niet.

    Vanavond Ajax - APOEL, het gaat ergens om is een understatement, gezien de koers is de verwachting dat we gaan winnen, dat denken de bookies ook want to qualify betaald 6.5 keer uit als je zegt dat APOEL gaat kwalificeren.
    De spanning zit er bij mij in ieder geval goed in, meer zo van het zal toch niet......

    Dolberg zou volgens bronnen dicht bij het vuur zullen we maar zeggen morgen gepresenteerd worden bij NICE. 20mio + bonussen, zou toch fijn zijn dat als je van je club te horen hebt gekregen dat je weg mag en je bent zo dicht bij een transfer dat die ook door gaat want anders wordt het een nog moeilijker verhaal voor Dolberg.

    Als laatste zijn de prestaties van Martinez ook niet on opgevallen gebleven en wordt hij hier en daar al de hemel in geprezen en wordt verwacht dat dit financieel weer een klapper zal zijn.
    Aan de andere kant wordt van Marin niet veel heel gelaten terwijl ik toch zelf ook echt heb gezien dat die echt kan voetballen, wat het dan even is.... altijd lastig. We hebben wel vaker gezien dat een speler ergens anders lekker speelt en dat het dan er bij Ajax net niet uit komt en dan ziet het er ook meteen heel slecht uit want de rest tikt meestal lekker rond.

    Er wil iemand van een leuk aantal aandelen af op 18.40 zo nog net even voor de wedstrijd want dat offer wordt al meermaals bijgevuld.

    Over een maand de jaarcijfers van Ajax.

    Veel plezier vanavond.
  2. B...K 29 augustus 2019 10:07
    quote:

    Valencino schreef op 29 augustus 2019 09:44:

    koersstijging valt weer vies tegen! Aandeel is minimaal 25 waard momenteel.
    Ik wacht rustig af, onder de 30 gaat er niets uit dit jaar! Verwacht kampioenschap en zeker ook overwintering in CL. Wordt een gouden jaar!
    De koers zal zeker herstellen.Mooie halfjaarcijfers-vanmiddag loting CL-bij een nieuw landskampioenschap rechtsstreek geplaats voor de CL en ga zo maar door.
    Minimale koers voor Ajax 20 euro.
  3. [verwijderd] 29 augustus 2019 10:41
    quote:

    B...K schreef op 29 augustus 2019 10:07:

    [...]

    De koers zal zeker herstellen.Mooie halfjaarcijfers-vanmiddag loting CL-bij een nieuw landskampioenschap rechtsstreek geplaats voor de CL en ga zo maar door.
    Minimale koers voor Ajax 20 euro.
    Minimaal 20 is al veel te voorzichtig.

    We krijgen dadelijk met de jaarcijfers natuurlijk de nieuwe stand per 30 juni.
    Dat zal er erg goed uitzien en dan zien we ook de impact van het afgelopen jaar, vooral ook op het nog minder goed in te schatten merchandise gedeelte bijvoorbeeld. De grote deals zijn natuurlijk wel duidelijk en dat de inkomsten uit CL veel hoger liggen en de kosten daarvoor ook en de salarissen liggen natuurlijk duidelijk hoger ook door wedstrijdpremies.
    Maar wat er dan allemaal al staat.
    Daar komt dan de verkoop van De Ligt waar Ajax 100% (voor kosten en belasting) van opstrijkt, bij De Jong moest natuurlijk nog een aardig deel afgegeven worden.
    Dan is er nog de nieuwe sponsordeal met Budweiser bijgekomen.
    We hebben ons dus gisteravond geplaatst voor de CL na opnieuw 2 voorrondes wat natuurlijk extra positief is op een budget gebaseerd op kwalificatie voor de EL.
    De weloverwogen taktiek om enkele spelers nog een jaar bij te laten tekenen tegen wel een hoger salaris heeft zich nu alweer dubbel terug betaald en al die spelers staan voor een mogelijk verkoop volgend jaar.
    Maar zoals je zelf ook al zegt plaatst de kampioen van dit jaar zich rechtstreeks voor de CL wat natuurlijk helemaal mooi zou zijn in de onderhandelingen op de transfermarkt zomer 2020 en dat werkt beide kanten uit want je weet al dat je de CL inkomsten gaat krijgen als je kampioen bent geworden, je hebt niet die vervelend vroege voorrondes alleen de Johan Cruijf Schaal wedstrijd waarvan ik nog steeds vind dat ze die later moeten doen, en nieuwe spelers willen natuurlijk nog liever naar Ajax komen in de wetenschap dat CL gaan spelen al gehaald is.

    En vanavond maar hopen dat, naast Feyenoord en PSV door naar de EL, ook AZ weet door te gaan tegen Antwerp want dan gaan er 4 ploegen door voor de Uefa lijst tegen 3 voor Oostenrijk maar ook met oog op komende jaren waar Nederland meer punten verliest tov Oostenrijk maar weer inloopt op Oekraine en Turkije, in ieder geval die 11 plaats minimaal weten te houden tot het europees rampjaar met 2.9 punten wegvalt, dan sta je ineens 8ste als je alle komende jaren een beetje normaal presteert en zal de kampioen van Nederland zich elk jaar plaatsen voor de CL wat toch meestal Ajax zou moeten gaan worden en anders via voorrondes voor de nr 2, mogelijk slechts 2 of 1.

    Ajax moet EL blijven budgetteren maar alle overige inkomsten gaan door het afgelopen jaar en de nog steeds booming voetbal markt alleen maar verder omhoog.

    Het is dat het aandeel zo illiquide is maar er zou nu alweer minimaal 25 euro moeten staan.

    ====
    Wat betreft Dani de Wit, een typisch voorbeeld van dat de winkel van Ajax eigenlijk te klein is en dan bedoel ik natuurlijk de selectie van het eerste elftal en dan vooral natuurlijk de basis en regelmatige invallers.

    Als je daar in staat dan ben je automatisch een veelvoud waard natuurlijk van waar Dani de Wit voor vertrekt en die keren dat hij in heeft gevallen heeft hij het helemaal niet slecht gedaan maar omdat er op zijn plek nu eenmaal een koning staat (Donny) en die is niet vertrokken en het alternatief in de opstelling ook niet Dani de Wit is snap ik dat hij verder kijkt en gun ik hem al het beste in de toekomst.

    Maar zo hoog is het niveau nu eenmaal bij Ajax tegenwoordig en dat betaald zich uit.

    Hoop wel dat ze Noa Lang dit jaar een paar goede kansen kunnen geven in het eerste, dat daar dus de ruimte voor is qua resultaten ook dat je zo iemand in de basis zelfs kan laten beginnen of in ieder geval regelmatig kan laten invallen en iemand anders dus rust geeft.
  4. [verwijderd] 29 augustus 2019 10:47
    quote:

    NickieToTheT schreef op 29 augustus 2019 10:30:

    Ik heb het gevoel dat deze persoon nog aan het afbouwen is en daardoor de koers niet echt wil vlotten.

    www.afm.nl/nl-nl/professionals/regist...
    Ja dat idee hangt ook boven de markt, daar komt natuurlijk ook niet 1 2 3 duidelijkheid over, net als Invesco wat qua belang ergens moet zitten tussen de 3 en 5 maar bij zijn laatste melding in 2017 net onder de 5% daalde naar 4.99%.

    Was dat 1 van de verkopers tijdens de grote volumes tijdens de stijging op het CL verhaal van afgelopen seizoen?, maar dan is ook niet meer verkocht dan 2% want een melding onder de 3% is niet geweest.

    Dit soort onwetendheid kan maar op 1 manier opgelost worden en dat is groot volume en een nieuwe melding van een belang, maja, dat hebben we ook nog niet gehad ondanks de hoge volumes tijdens de stijging.

    Dus het is afwachten maar uiteindelijk doen de fundamenten hun werk wel zolang de voetballers dat op het veld doen en iedereen er omheen natuurlijk ook, die mogen we niet vergeten en Marc zeker niet.

    Binnen een maand weten we weer meer en kunnen we zelf weer alle zaken na 30 juni er bij plakken en kijken wat er dan als fair uit rolt.

    Veel verder kijken dan komend jaar wil ik ook niet doen want anders komt je bijvoorbeeld bij de TV rechten update van de eredivisie terecht die voor alle ploegen natuurlijk een leuke stijging van de inkomsten zal zijn en waarmee je je budgetten op kan schroeven, goed voor het Nederlandse voetbal.
  5. Peter2meter 29 augustus 2019 11:08
    quote:

    Valencino schreef op 29 augustus 2019 09:44:

    koersstijging valt weer vies tegen! Aandeel is minimaal 25 waard momenteel.
    Ik wacht rustig af, onder de 30 gaat er niets uit dit jaar! Verwacht kampioenschap en zeker ook overwintering in CL. Wordt een gouden jaar!
    Heb me daar in het verleden ook over verbaasd maar omdat er dagelijks weinig volume is en er mensen zijn die gewoon van hun 10.000 aandelen af willen die hebben op deze dagen eindelijk de kans om ze kwijt te raken door de hogere vraag.
    In de komende weken rook je deze uit en zal je zien dat de oers gestaag naar de 20-21 gaat.
    rustig blijven zitten, het gevaar ( geen CL ) is weg en voorlopig alleen maar kans op nog meer positieve berichten.
    Spelers houden nu hun marktwaarde, waarde van Dest en Martinez stijgt en elke punt straks levert weer cash op.
    In Ajax moet je long zitten
  6. forum rang 10 voda 29 augustus 2019 13:06
    Ajax verkoopt Dolberg aan OGC Nice

    FONDS KOERS VERSCHIL VERSCHIL % BEURS
    AFC Ajax
    18,80 0,40 2,17 % Euronext Amsterdam

    (ABM FN-Dow Jones) Spits Kasper Dolberg vertrekt van Ajax naar de Franse voetbalclub OGC Nice. Dit maakte de Amsterdamse voetbalclub donderdag bekend.

    Met de overgang van de speler is 20,5 miljoen euro gemoeid. De aanvaller stond bij Ajax nog tot en met 30 juni 2022 onder contract in Amsterdam.

    In totaal speelde Dolberg 119 officiële wedstrijden voor Ajax 1 en scoorde daarin 45 keer.

    Door: ABM Financial News.
    info@abmfn.nl
    Redactie: +31(0)20 26 28 999

    © Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
  7. B...K 29 augustus 2019 13:08
    Ajax verkoopt Dolberg aan OGC Nice
    (ABM FN-Dow Jones) Spits Kasper Dolberg vertrekt van Ajax naar de Franse voetbalclub OGC Nice. Dit maakte de Amsterdamse voetbalclub donderdag bekend.

    Met de overgang van de speler is 20,5 miljoen euro gemoeid. De aanvaller stond bij Ajax nog tot en met 30 juni 2022 onder contract in Amsterdam.

    In totaal speelde Dolberg 119 officiële wedstrijden voor Ajax 1 en scoorde daarin 45 keer.

    Door: ABM Financial News.
1.391 Posts
Pagina: «« 1 ... 54 55 56 57 58 ... 70 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium drie voorbeelden van IEX Premium: de exclusieve content op de site, de app op een smartphone en IEX Magazine.

Benieuwd naar onze analyses en kooptips?

Word nu abonnee van IEX en krijg onbeperkt toegang tot onze (koop)tips en succesvolle modelportefeuilles. Nu 3 maanden voor slechts €19,95! Profiteer van 58% korting!

Word abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links