Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Vooruitblik: R komt terug in de maand

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Auteur: Arend Jan Kamp

Arend Jan Kamp is 24/7 van de vroege uurtjes voorbeurs tot de late uurtjes after hours uw gastheer op IEX, als hij in geheel eigen stijl (bondig, maar toch uitbundig) de beursdag met u doorneemt. Van aandelen en indices, via commodities, langs de rentemarkten, naar haute finance tot politiek en centrale banken. Arend Jan is ...

Meer over Arend Jan Kamp

Recente artikelen van Arend Jan Kamp

  1. 19 dec Het is een beetje anders dan anders voorbeurs 48
  2. 18 dec Voorbeurs houdt het niet over, maar er is nog genoeg te doen 2
  3. 15 dec Het ziet er aardig uit voorbeurs en wie weet wordt het heksenketel 3

Reacties

16 Posts
| Omlaag ↓
  1. mok 25 augustus 2019 17:10
    Ik heb geen reden om te gaan betalen voor dit gefilosofeer. Wat er in staat kan ik zelf ook nog bedenken. Ik weet ook zeker dat wanneer de beurs niet zakt, hij stijgt of gelijk blijft. En inderdaad, als ik denk denk dat het allemaal wel mee valt met die recessie, koop ik geen staatsobligaties, maar gewoon aandelen. En dat doe ik dan ook.
  2. [verwijderd] 25 augustus 2019 17:46
    quote:

    mok schreef op 25 augustus 2019 17:10:

    Ik heb geen reden om te gaan betalen voor dit gefilosofeer. Wat er in staat kan ik zelf ook nog bedenken. Ik weet ook zeker dat wanneer de beurs niet zakt, hij stijgt of gelijk blijft. En inderdaad, als ik denk denk dat het allemaal wel mee valt met die recessie, koop ik geen staatsobligaties, maar gewoon aandelen. En dat doe ik dan ook.
    Altijd makkelijk om kritiek op andermans werk te leveren. Overigens best bijzonder dat je het toch de moeite vindt om dit artikel helemaal te lezen en erop te reageren.
  3. forum rang 7 rene l 25 augustus 2019 18:10
    quote:

    Brievenbus schreef op 25 augustus 2019 16:31:

    Hoopvol naar de R in de maand kijken, altijd weer die hoop op sensatie....

    Het is nog nooit anders geweest, Augustus is altijd een lastige maand om geld op de beurs te verdienen, net als in September, Oktober, November, December, Januari, Februari, Maart, April, Mei, Juni en Juli.
  4. forum rang 5 tradersonly 25 augustus 2019 19:04
    Ook VolkerWessels neemt weer last op OpenIJ

    Gepubliceerd op 22 aug 2019 om 14:05 | Views: 0

    VolkerWessels 13:45
    18,16 -0,22 (-1,20%)

    AMERSFOORT (AFN) - Bouwbedrijf VolkerWessels heeft net als partner BAM een aanvullende last genomen op het sluisproject OpenIJ. De twee beursgenoteerde bouwers zitten elk voor 50 procent in het project. Daarom moeten ze allebei een even hoge last inboeken.

    Over het eerste halfjaar bedraagt de voorziening voor VolkerWessels 7,5 miljoen euro. Bij de publicatie van de cijfers over het eerste kwartaal ging VolkerWessels er nog vanuit dat het sluisproject 4 miljoen euro duurder zou uitvallen. Eerder zadelde OpenIJ de twee bouwers al met tientallen miljoenen euro's extra kosten op.

    BAM meldde donderdagochtend als eerste dat er in verband met het sluisproject meer geld apart gezet moest worden. VolkerWessels komt pas volgende week met resultaten. Omdat het bedrag van de voorziening niet heel hoog is heeft VolkerWessels donderdag geen eigen persverklaring naar buiten gebracht, stelt een woordvoerder van de bouwer na vragen van het ANP.
  5. [verwijderd] 26 augustus 2019 01:15
    quote:

    kwast-c schreef op 25 augustus 2019 17:52:

    Gaan we "Trumpje" spelen hier bij de iex met alles achter de knop?

    Jaren geleden ging alle sport ook achter de knop, men dacht de mens wel te kunnen dwingen. ( iedereen weet nog goed hoe dit afliep ).

    Dit achter de 'knop'is voor mij DE reden NOOIT lid te worden van 'premium'!!
    Bij de kranten van de Perscombinatie (Volkskrant, Trouw, ...) hadden ze voorkennis. Zij zien een gat in de markt en hebben de knop verwijderd.
    ?
    Voor mij in ieder geval wel!

    Die zullen dus wel een uitgebreide financiële afdeling opgetuigd hebben.
  6. forum rang 6 jonas 26 augustus 2019 22:39

    Een aantal reageerders kan blijkbaar niet eens zeg 2 tientjes per maand voor een abonnement ophoesten. Gaan ze katten op Arend Jan enzo. Werken ze zelf ergens voor niks?

    Soort nieuwe Patatgeneratie in beleggerswereld: alles moet gen zelf leveren ze niks!

    Komt bij als je niet een paar tientjes kan betalen per maand dan kan je ook maar beter niet beleggen. Los je huis maar af en zorg dat er fatsoenlijk eten op tafel staat enzo, Maar loop hier niet te klieren.

    Groet, Jonas
16 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links