Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Amerikaans bedrijfsleven verwerpt oproep Trump

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

37 Posts
Pagina: «« 1 2 | Laatste | Omlaag ↓
  1. papier 23 augustus 2019 21:45
    trump is met iedereen At War. noord korea, china ,japan,pakistan afganistan, turky,rusland, duitsland ,denemarken, groenland, venezuela, iran, iraq, jemen ,afrika, noord afrikaanse landen, er is geen land dat niet met Trump overhoop ligt.
    En nog steeds gokken we op de VS.
    We kunnen beter zaken doen met China rusland india oceanie australie new zeeland. en laat de VS maar vechten met de molens.
    Dan wordt het een stuk rustiger.
  2. [verwijderd] 23 augustus 2019 21:49
    Die groep van de bedrijven kan Trump wel verwijten van schadelijk handelen naar China, maar al die bedrijven hebben de laatste decennia hun arbeid van het westen naar China verplaatst en geven helemaal geen zak om de gemiddelde Amerikaan of Europeaan, ze gaan alleen maar voor de winst voor de aandeelhouders. Het is toch niet gek dat 15% van de Amerikanen meer dan 1 job heeft om genoeg inkomen te genereren.

    Ieder weldenkend mens weet ook als China nog een decennia doorgaat met die smerige trucjes van technologie en patenten jatten, geen westerse bedrijven en banken toe laten, en andere regulering heeft voor import dan voor intern geproduceerde producten, en het saboteren van complete industriële projecten, ze dan de grootste worden en dan helemaal schijt hebben aan het westen.
  3. Anton78 23 augustus 2019 21:51
    quote:

    Kaviaar schreef op 23 augustus 2019 21:05:

    Hup, alle Amerikaanse bedrijven NL uit.
    Dan kan trump zelf de hamburgers opeten.
    Heb jij enig idee hoeveel Amerikaanse bedrijven in Nederland hun headquarters en distributiecentra voor de EMEA regio hebben zitten? Heb jij enig idee hoeveel Nederlanders dan hun baan kwijt zijn? Ik zie een hoop stupide opmerkingen hier, maar die van jou slaat alles...
  4. [verwijderd] 23 augustus 2019 23:40
    quote:

    Frisekea schreef op 23 augustus 2019 22:04:

    [...]

    Vaak wel een rebounche op de volgende dag.
    Niet leuk; maar behalve european financials waar ik helaas iets te zwaar in zit, valt het me nog reuze mee qua correctie.

    PM verwacht dat dit nog maar het begin van de correctie is. Er gaat nog wel wat meer af. Brexit, Italie, handelsoorlog, inverse yield curve, mogelijke recessie. Trump.....ec etc
    Better short than long!
  5. forum rang 4 Go Go Go ! 23 augustus 2019 23:42
    "De uitlatingen van president Donald Trump over China zijn bij het Amerikaanse bedrijfsleven in het verkeerde keelgat geschoten. De zogeheten US Chamber of Commerce verwierp de opmerking van de president dat Amerikaanse bedrijven maar beter op zoek kunnen gaan naar alternatieven voor productie in China."

    Sinds wanneer heb die volgzame Trumpslaven wat te vinden. Eerst Trump op zijn stoel zetten en 'm nu durven tegenspreken ? Fake News ! Benieuwd wanneer hij dat laatste gaat twitteren :-)

    Zonder dollen ... blijft natuurlijk in en in triest dat mensen met stemrecht deze kwakdoos op zo'n positie hebben neergezet. Levensgevaarlijk !

  6. [verwijderd] 24 augustus 2019 10:24
    quote:

    Bertussie schreef op 23 augustus 2019 21:21:

    1 tweet van trump dat hij op korte termijn gaat praten met china, en we staan zo op 550. Te bizar de impact van deze "president"
    Hij zal dan wel met iets anders moeten komen (belastingverlaging, iets dat de USD koers laat dalen, ontslag Powell, iets positiefs bij de G7 gesprekken dit weekend, etc). Hij kondigde gisteren verdere verhogingen aan op importen uit China, dus het is goed mogelijk dat ook China daar weer op reageert (op zijn minst verbaal). Echte dialoog ligt vermoedelijk stil.
  7. [verwijderd] 24 augustus 2019 21:04
    quote:

    papier schreef op 23 augustus 2019 21:45:

    trump is met iedereen At War. noord korea, china ,japan,pakistan afganistan, turky,rusland, duitsland ,denemarken, groenland, venezuela, iran, iraq, jemen ,afrika, noord afrikaanse landen, er is geen land dat niet met Trump overhoop ligt.
    En nog steeds gokken we op de VS.
    We kunnen beter zaken doen met China rusland india oceanie australie new zeeland. en laat de VS maar vechten met de molens.
    Dan wordt het een stuk rustiger.

    Idd....

    Trump / Amerika heeft zich jarenlang verrijkt via oorlog en handel.

    Nu worden de rollen omgedraaid... en gaat ie janken.

    Tijd voor EU om Amerika links te laten liggen.

    Tijd dat wij ons focusen op China en rijk worden.
    Dat moet lukken met 700 mio inwoners.

37 Posts
Pagina: «« 1 2 | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links