Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel Pharming Group AEX:PHARM.NL, NL0010391025

  • 0,881 25 apr 2024 17:35
  • -0,024 (-2,60%) Dagrange 0,875 - 0,910
  • 4.203.859 Gem. (3M) 6,9M

Pharming Augustus 2019

7.459 Posts
Pagina: «« 1 ... 289 290 291 292 293 ... 373 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 4 BioBio 23 augustus 2019 08:18
    quote:

    De Monitor schreef op 22 augustus 2019 23:43:

    [...]

    Niet mee eens. Pharming zat destijds bijna tegen een goedkeuring aan. Nu zitten ze zelfs verder weg omdat de goedkeuring profylaxe niet is verkregen en de rest van de pijplijn nog jaren duurt voor één daarvan in eenzelfde fase zit.
    met alle doorbraakaanvallen geen profylaxe goedkeuring meer nodig, alle seinen staan op groen om door te stijgen naar meer realistische koers
  2. Am@eurBelegger 23 augustus 2019 08:22
    quote:

    husa schreef op 23 augustus 2019 08:16:

    zoals ge weet heb ik na jaren in pharming voor de lange termijn belegd te hebben afscheid genomen met voor mij een mooie winst. ik wens iedereen toch te waarschuwen die alleen belegge in pharming zonder het aandeel goed te kennen dat er toch grote gevaren zijn. het aandeel kan zelfs al is de basis goed toch enorme dalingen en stijgingen kennen. de koers is gemakkelijk te manipuleren. het is vooral belangrijk dat ge het geld dat ge erin stopt voor lange termijn kunt missen. ik zat er voor een groot bedrag in en heb op bepaalde momenten in die jaren op 70000 euro verlies gestaan dus meer dan 50%. ik wil niemand de les spellen maar gewoon waarschuwen. als ik al die commentaren op het forum las wordt er veel teveel gegokt op korte termijn.
    Jammer dat je mij dit niet 10 jaar geleden hebt gezegd... want zo lang zit ik in pharming... reverse split meegemaakt onder de 20 cent gezeten met 80% verlies.... maar altijd blijven bijkopen en elke keer weer spijt spijt spijt... tot opeens eind 2017.... 341% in de plus! Ja aanhouder wint wel maar je moet inderdaad geduld hebben en geen geld erin stoppen wat je op korte termijn nodig hebt. Dat is inderdaad een gouden tip, ik ken mensen die met verlies hebben MOETEN verkopen omdat ze geld nodig hadden....
  3. forum rang 4 BioBio 23 augustus 2019 08:26
    wanneer kunnen we de goedkeur voor toepassing kinderen verwachten ?

    onlinelibrary.wiley.com/doi/full/10.1...

    Key Message
    This study demonstrates that weight-based dosing of recombinant human C1 esterase inhibitor (rhC1-INH) 50 IU/kg (maximum, 4200 IU) is efficacious, safe, and well tolerated for treating hereditary angio-oedema (HAE) attacks in children as young as 5 years of age. More than 95% of HAE attacks required only a single dose of rhC1-INH. This study adds to the overall evidence that rhC1-INH is efficacious and well tolerated for HAE attacks across various age groups and attack locations.
  4. Am@eurBelegger 23 augustus 2019 08:28
    quote:

    3 € Pharming schreef op 23 augustus 2019 08:26:

    wanneer kunnen we de goedkeur voor toepassing kinderen verwachten ?

    onlinelibrary.wiley.com/doi/full/10.1...

    Key Message
    This study demonstrates that weight-based dosing of recombinant human C1 esterase inhibitor (rhC1-INH) 50 IU/kg (maximum, 4200 IU) is efficacious, safe, and well tolerated for treating hereditary angio-oedema (HAE) attacks in children as young as 5 years of age. More than 95% of HAE attacks required only a single dose of rhC1-INH. This study adds to the overall evidence that rhC1-INH is efficacious and well tolerated for HAE attacks across various age groups and attack locations.

    Hoe groot is de markt voor kinderen?
  5. [verwijderd] 23 augustus 2019 08:44
    quote:

    G. Hendriks schreef op 22 augustus 2019 18:21:

    Vanmiddag heb ik de tijd genomen om de berichten op dit forum weer eens te lezen. Aangezien er vanuit en over Pharming geen enkel nieuws was te melden, heb ik dus geen informatie gemist concludeer ik. En toch staan er vele pagina’s vol met posts over van alles en nog wat. Zelden over actueel relevante zaken, maar vooral met uitspraken en beweringen die niet op feitelijke informatie of grondige analyse stoelen. Dat mag hoor, ieder zijn/haar eigen manier van denken en doen. Ik hecht er echter nul-en-generlei waarde aan. En als iemand vooral hard om zichzelf kan lachen bij de inhoud die hij of zij post, gun ik dat die persoon van harte. En degenen die meelachen natuurlijk ook. Lachen is immers gezond.

    Waar ik wel waarde aan hecht, is het hebben van respect voor de ander. Ik probeer daar zelf altijd zoveel mogelijk aan te voldoen. Het mooie is, dat ik dat dan meestal terugkrijg. En ik denk, dat velen dit ook zo ervaren. Maar dan dit forum. Wat hier soms over-en-weer naar en over elkaar geroepen wordt, heeft niets meer met respect te maken. Het hebben van een andere mening dan sommigen hier staat garant voor platte, krenkende en onbeschofte reacties. En die worden dan ook nog vaak verdedigd door erop te wijzen dat vooral de ander er zelf schuld aan heeft. Hoezo? Omdat hij/zij een andere mening of visie heeft? Omdat hij/zij iets zegt wat jou niet bevalt? Omdat je het fijn vindt om je frustraties anoniem de vrije loop te laten? En doe je dit in je ‘echte’ leven ook? Sorry mensen, maar ik vind dat een aantal deelnemers hier zó achterbaks, aanmatigend en met een gebrek aan beschaving posten dat ik er haast verdrietig van word. Het is voor die mensen blijkbaar bevredigend om het zo te doen. Zelf een keer in de spiegel kijken is er niet bij. Stel je voor, dat je spiegelbeeld terugkijkt. Uit de psychologie weten we, dat zoiets ook altijd een vorm van projectie is. De reactie zegt meer over degene die reageert dan degene op wie hij/zij reageert. Op die manier kijk ik er dan ook maar naar. Dan blijft het forum toch nog een beetje interessant. Maar ik hoop, dat het tij wat keert en feiten en wetenswaardigheden rond Pharming weer centraal komen te staan. Anders zou ik het beheer willen voorstellen dit forum een andere naam te geven, het gaat immers nauwelijks nog over Pharming.
    Uw post aandachtig gelezen, G.Hendriks. Ik zie dat u 8 ab's heeft gekregen, in relatie tot de moeite die men zich troost tot reageren, kan dit aantal vermenigvuldigt worden met de factor 10. Kom ik gelijk op "de moeite nemen". Over het algemeen neemt men ziet zoveel moeite op het Pharming forum, over het algemeen is men hier om geld te verdienen en het liefst zo snel mogelijk. Dat dit gepaard gaat met soms heftige emoties, is evident.
    Ik vind het forum niet een beetje interessant, echter zeer interessant, soms vermakelijk en soms informatief.
    Op den duur weet men vanuit persoonlijke interesse wélke aliassen te lezen of juist niet.
    Ook de lengte van de tekst van de berichtjes is indicatief, slechts één kort zinnetje is meestal een kreet.
    Nou G.Hendriks, ik voeg niet veel toe met mijn berichtje, maar respectvol is het wél. ;-)
  6. ben er weer 23 augustus 2019 08:57
    Ik vind het juist spannend om in dit soort aandelen als pharming te beleggen.
    Je kunt er veel aan verdienen met een beetje geluk.
    Ik heb altijd korte termijn belegd, heeft mij veel winst gescheeld echter geen spijt van, winst is winst.
    Pharming ga ik zeker voor een groot deel in de portefeuille houden in tegenstelling tot Fannie mae en Citigroup, als ik daar meer geduld mee gehad zou hebben had ik multi miljonair geweest.
  7. Emmen2019 23 augustus 2019 08:58
    Zoals ik gisteren al schreef heb ik groot vertrouwen in Pharming 2019 , echter ook ik ben niet blind op de gevaren voor de koers op korte termijn naast de mooie stijgingen die ook mij goed hebben gedaan.

    Gisteravond laat nog eens goed het verleden doorgenomen , ook hoe de koers hard omlaag kan worden gebracht door partijen met diepe zakken.

    Mijn KT en LT belang blijft ook na vandaag gewoon staan , zeker rond Q3 verwacht ik weer vuurwerk , wat vandaag betreft , ergens zie ik wel een signaal dat 2 partijen met diepe zakken weere en hard gevecht aan zijn gegaan met de koers . ik hoop het van niet maar er zijn tekenen die er op wijzen.

    Succes allemaal en een fijne dag gewenst waarvan ik zoals altijd hoop dat het een mooie Groene Pharming dag mag worden ondanks de gevaarlijke signalen die ik persoonlijk ook zie voor vandaag , belangrijk zal worden mijn inziens of de 1,200 echte weerstand naar boven gaat brengen of dat men er met geweld door een wil breken!

    Emmen2019
  8. Berdientje 23 augustus 2019 09:03
    september 2018

    In gesprek met ABM Financial News zei CEO De Vries niet aan te kunnen geven hoe lang het proces zal gaan duren. Dit hangt ook af van de keuzes die Pharming maakt. Indien de onderneming besluit niet alleen de vragen van de FDA te beantwoorden, maar ook een stap verder te gaan om het product verder te verbeteren, dan zal dit meer tijd kosten. "We gaan in overleg met de FDA wat onze volgende stap wordt", aldus de topman.

    --------------------------

    Vraag van mij aan Sijmen in augustus 2019:

    Dat zal meer tijd kosten zei u, het zou fijn zijn als u nu per jaar zou kunnen zeggen hoeveel tijd het nog zal kosten, dan zou ik daar toch wel heel erg blij mee zijn.
  9. jakhals 23 augustus 2019 09:04
    quote:

    Nait Soesen schreef op 23 augustus 2019 08:41:

    Shortsell.nl

    Aandeel Totaal short ?% sinds 20 augustus
    Pharming Group 2,81% -1,38%
    vandaag de laatste shorters eruit werken! Het is Pharming friday. Wie wil er nu zonder Pharming het weekend in.
    Hou je konijntjes vast en knuffelen maar.
    Gr hugh
  10. forum rang 7 Kaviaar 23 augustus 2019 09:04
    quote:

    3 € Pharming schreef op 23 augustus 2019 08:26:

    wanneer kunnen we de goedkeur voor toepassing kinderen verwachten ?

    onlinelibrary.wiley.com/doi/full/10.1...

    Key Message
    This study demonstrates that weight-based dosing of recombinant human C1 esterase inhibitor (rhC1-INH) 50 IU/kg (maximum, 4200 IU) is efficacious, safe, and well tolerated for treating hereditary angio-oedema (HAE) attacks in children as young as 5 years of age. More than 95% of HAE attacks required only a single dose of rhC1-INH. This study adds to the overall evidence that rhC1-INH is efficacious and well tolerated for HAE attacks across various age groups and attack locations.

    Daar wachten we al heel erg lang op. Had er al lang moeten zijn.
  11. forum rang 7 Kaviaar 23 augustus 2019 09:06
    quote:

    Nait Soesen schreef op 23 augustus 2019 08:41:

    Shortsell.nl

    Aandeel Totaal short ?% sinds 20 augustus
    Pharming Group 2,81% -1,38%
    Nog 2,81% over en onbekend of alle shortpartijen onder de 0,50% volledig naar 0 hebben afgebouwd.
    Stom dat AFM dat niet verplicht stelt tot 0,01%.
  12. forum rang 4 ProPharming 23 augustus 2019 09:16
    quote:

    BassieNL schreef op 22 augustus 2019 23:50:

    Ik vind het fundament helemaal niet zo sterk:
    - omzet nog jaren afhankelijk van 1 product
    - wel omzetgroei (ook door falen concurrent) maar winst groeit niet
    - kaspositie loopt terug door de investeringen en houd ook rekening met nieuwe milestone 2019
    - pijplijn blijft vertragen (zie monitor)
    - nog steeds geen nieuwe grote investeerders die zich hebben gemeld
    Wonderlijk dat je opeens deze mening hebt.
    Kortgeleden was je nog positief over Pharming.
    Wat is er gebeurd, heb je verkocht?
    Mag ik jouw post derhalve misleidend noemen? Ik denk van wel.
7.459 Posts
Pagina: «« 1 ... 289 290 291 292 293 ... 373 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium

Logische herfinanciering Pharming

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Word Abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links