Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel OXURION BRU:OXUR.BL, BE0003846632

  • 0,000 23 apr 2024 17:38
  • 0,000 (0,00%) Dagrange 0,000 - 0,000
  • 31.556.637 Gem. (3M) 121,7M

Gaat THROMBO het nu waar maken in 2018

1.563 Posts
Pagina: «« 1 ... 63 64 65 66 67 ... 79 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 7 JdeFL 20 augustus 2019 12:28
    Beursblik: Oxurion brengt herinneringen aan Thrombogenics naar boven
    (ABM FN) Het Leuvense Oxurion brengt met slechter dan verwachte onderzoeksdata de herinneringen van het vroegere Thrombogenics terug naar boven. Dit zegt Tom Simonts van KBC Securities in reactie op de cijfers die deze ochtend gepubliceerd werden.
    Het biotechbedrijf dat focust op oogziekten kwam met testresultaten die op het eerste gezicht niet tegenvielen volgens de analist, maar een combinatietherapie met THR-317 (PlGF+VEGF) bleek niet voldoende extra troeven te hebben om de standaardbehandeling op zijn merites te kloppen, aldus Simonts. Daarmee komt de toekomst van het verst gevorderde middel ernstig in het gedrang, volgens de marktenvorser.
    De fase IIa studie waarin THR-317 gecombineerd werd met Lucentis van Roche was opgezet om te bekijken of er een beter resultaat behaald kon worden dan een behandeling met enkele Lucentis. Het belangrijkste resultaat drie maanden na aanvang van de behandeling is dat er geen verbetering was van de gemiddelde zichtbaarheid in de gehele populatie, zegt Simonts.
    Enerzijds ondersteunen de testdata eerdere bevindingen dat het combineren van een PlGF- en VEGF-traject kan leiden tot een beter zichtvoordeel met nadruk op "kan" en niet “zal", aldus de analist.
    De gegevens van Oxurion geven echter aan dat het vandaag hoogstwaarschijnlijk zinvoller is om de subpopulatie van patiënten met een zeer slecht gezichtsvermogen en/of patiënten die niet adequaat reageren op een standaard anti-VEGF-behandeling aan te pakken.
    Voor beleggers is deze data wel nuttig, maar vooral teleurstellend wat de reactie van vandaag verklaart. Er blijkt immers geen extra voordeel te zijn op het niveau van het gezichtsvermogen door de combinatie met anti-PlGF.
    De analisten van KBC Securities herbekijken momenteel hun investment case om te zien of ze hun koersdoel en advies veranderen. Voorlopig blijft het koersdoel van 6,00 euro en het koopadvies van toepassing.
    Het aandeel Oxurion kelderde dinsdag met 39,9 procent tot 3,35 euro.
  2. forum rang 7 JdeFL 20 augustus 2019 13:37
    Conclusie
    Analiste Sandra Cauwenberghs herwerkt op dit moment de investment case voor Oxurion, op basis van de recente positieve DME-resultaten met THR-149 (die verdergezet zou moeten worden in een fase II-studie) en THR-687 (fase I-resultaten verwacht in 4Q19/1Q20). Dit zijn 2 nieuwe, niet-VEGF-afhankelijke geneesmiddelen die vanuit een strategische invalshoek merkgeneesmiddelen met veelbelovende commerciële vooruitzichten zouden kunnen opleveren.
    In afwachting van een nieuwe waardering blijft het koersdoel stabiel op 6 euro. Ook aan het “Kopen”-advies wordt vandaag niet geraakt. (KBCS)

    Die van KBCS... te gek om los te lopen... Ze zijn even veel waard als gisteren (in afwachting?). Koers gaat wel richting -50%. Dat is mee een van de grootste dalingen. Werd onlangs nog ergens een lijstje van gemaakt.
  3. [verwijderd] 20 augustus 2019 19:38
    quote:

    Lecarvepe schreef op 20 augustus 2019 19:31:

    Zoals ik al had gezegd grote FLOP :-(
    Maar deze week zie ik toch perfect instapmoment :-)
    Er zit nog iets leuks in de pijplijn die wel potten ga breken in de positieve zin van het woord!
    GEDULD is wel de genezende factor!
    Hier is em se :-) had jij geen aandelen van oxurion? dacht zeker da je er wel had omda ik u vandaag ni gehoord heb. Ik heb gegokt en verloren
  4. Missolapola 20 augustus 2019 19:47
    quote:

    Missolapola schreef op 26 juli 2019 13:15:

    Vorig jaar de rit naar boven meegemaakt, terug naar beneden, bijgekocht, terug naar boven, nu terug mee naar beneden, wat getwijfeld maar toch beslist om de aandelen te behouden omdat ik geloof dat er hier nog veel potentieel inzit (mijn gemiddelde aankoop zit op 3,90 €)
    Spijtige zaak.
    Direct na het voorbeurs lezen van het slechte bericht heb ik m’n aandelen bestens in de verkoop gezet. En er toch nog 3,95 € voor gekregen dus geen verlies geleden.
    Ik vrees dat dit voor langere termijn miserie wordt.
    @Elvisfan : wat heb jij met je aandelen gedaan ?
  5. [verwijderd] 20 augustus 2019 19:50
    quote:

    Lecarvepe schreef op 20 augustus 2019 19:42:

    Ik heb er inderdaad nog en ik blijf ze met beide handen behouden :-)
    De toekomst zorgt voor een beter zicht :-)
    Tis te hopen dat ze zich terug wa herstellen, kheb nog budget om bij te kopen mo na dieje uppercut van vandaag durf ik ni goe nemieje :-)
1.563 Posts
Pagina: «« 1 ... 63 64 65 66 67 ... 79 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium drie voorbeelden van IEX Premium: de exclusieve content op de site, de app op een smartphone en IEX Magazine.

Benieuwd naar onze analyses en kooptips?

Word nu abonnee van IEX en krijg onbeperkt toegang tot onze (koop)tips en succesvolle modelportefeuilles. Nu 3 maanden voor slechts €19,95! Profiteer van 58% korting!

Word abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links