Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

AEX sluit weer lager na dramadagen

Lees over dit aandeel ook

  1. 11:19 Bescheiden herstel ASML in lichtgroene AEX
  2. 09:11 Herstel ASML leidt AEX licht hoger 2

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

23 Posts
Pagina: «« 1 2 | Laatste | Omlaag ↓
  1. Johannes Servatius 7 augustus 2019 08:22
    quote:

    webama schreef op 6 augustus 2019 22:49:

    @Youngtrader: ... En als we verder kijken dan aandelen dan schat ik de kans op een stijging van Bitcoin ook redelijk hoog in. Ik heb al een deel van mijn vermogen in Bitcoin zitten. Bij Bitcoin moet je natuurlijk wel bereid zijn om het grote risico te accepteren.
    Vanwaar toch dat eeuwige vertrouwen in die bitcoin? Heeft de afgelopen jaren, met recent de diefstal door Noord-Korea, nou niet genoeg laten zien met welk obscuur, instabiel en zeker niet 100% veilige valuta we hier te maken hebben? Naar mijn mening zit niemand, behalve een stelletje criminelen en andere ongure typen, hier ook helemaal niet op te wachten. En wanneer zou dat moment dan eigenlijk komen? Want al met al wordt er al jaren over geluld, maar gebeurt er feitelijk niks.

    Bovendien laat de markt het echt niet toe dat elke lul met vingers die nu een paar bitcoins heeft over een paar jaar kan baden in luxe. Zo zit de wereld niet in elkaar. Ze zullen door hun hebzucht eerder op de blaren zitten. Ga dan liever echt naar het casino.
  2. [verwijderd] 7 augustus 2019 10:00
    @webama en @het_zwaard dank beiden voor de tips en informatie. Ik ga in ieder geval een gesprek in plannen bij de bank. Naar ETF's heb ik ook gekeken dat lijkt me inderdaad een interessante optie.
    Wat de vraag van webama betreft ik weet dat de kosten teveel op het rendement drukken als ik met 500 ga beleggen, maar heb wel wat iets meer wat ik kan besteden (genoeg om te gaan beleggen). Bedankt voor jullie antwoorden en veel succes met jullie beleggingsavontuur.
    M.v.g
  3. [verwijderd] 7 augustus 2019 13:37
    @youngtrader
    Nog 1 klein adviesje
    Blijf weg bij professionele partijen die je geld graag willen beheren. Overigens vaak pas vanaf minimaal 4nullen. Waar denk je dat zij geld aan verdienen? Juist, provisie trekken bij actieve porto's en/of %% over beheerde porto's. Zij zijn niet op deze wereld om het geld jouw richting op te laten stromen. Ze moeten er eerst zelf fors aan over houden. Ga maar eens praten en vraag je af waarom zij niet in een goedkope barak kantoor houden, en kijk naar het leasepark op de parkeerplaats. Zelf doen bij de goedkoopste broker is mijn advies.
    Succes
23 Posts
Pagina: «« 1 2 | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links