Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel Pharming Group AEX:PHARM.NL, NL0010391025

  • 0,908 23 apr 2024 17:35
  • 0,000 (0,00%) Dagrange 0,905 - 0,923
  • 4.300.077 Gem. (3M) 6,9M

Pharming juli 2019

6.416 Posts
Pagina: «« 1 ... 247 248 249 250 251 ... 321 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 10 voda 29 juli 2019 15:05
    Alleen Kempen gelooft nog niet in Pharming

    De beurskoers van Pharming is sinds donderdag met een kwart gestegen tot boven €1,00, in reactie op de kwartaalcijfers waarop zowel beleggers als analisten enthousiast reageerden. Alleen zakenbank Kempen ziet het nog altijd niet zitten.

    De omzet van Pharming steeg in het tweede kwartaal met 21%, terwijl analisten gemiddeld genomen een vooruitgang van 11% voorzagen. Topman Sijmen de Vries wees in een toelichting op het groeiende vertrouwen van patiënten in het middel Ruconest.

    Volgens First Berlin toont het halfjaarbericht dat de angst voor de opkomst van preventieve middelen tegen angio-oedeem overdreven was. Er vinden namelijk geregeld doorbraakaanvallen plaats en Ruconest is dan een effectief middel. De Duitse zakenbank meent ook dat Pharming voorlopig niet hoeft te vrezen voor een orale concurrent, gezien de teleurstellende onderzoeksresultaten bij het Amerikaanse Biocryst naar een dergelijk middel. First Berlin voorziet een winst per aandeel van 4 cent in 2019 en 8 cent in 2020 en heeft het koersdoel met een dubbeltje verhoogd naar €1,90.

    Ook volgens Stifel toont de sterke omzetgroei dat Pharming de groeiende concurrentie goed het hoofd kan bieden. De Amerikaanse zakenbank mikt op een winst per aandeel van 6 cent in 2019 en 7 cent in 2020 en heeft het koersdoel met 15 cent verhoogd naar €1,60.

    Niet iedereen positief
    Kempen spreekt eveneens van een goed kwartaal, maar blijft niettemin bij zijn verkoopadvies en koersdoel van €0,40. De zakenbank verwacht dat de markt over enkele jaren gedomineerd zal worden door nieuwe therapieën zoals Takhzyro van Takeda en ziet geen rol meer weggelegd voor Ruconest.

    De zogenoemde shortsellers speculeren nog altijd met ruim 5% van de uitstaande aandelen op een koersdaling. Ze zullen waarschijnlijk gedwongen worden hun posities af te bouwen, als de beurskoers verder oploopt.

    www.telegraaf.nl/financieel/186696835...
  2. forum rang 6 De amateur 29 juli 2019 15:06
    quote:

    misterTP® schreef op 29 juli 2019 15:01:

    [...]

    Tjah, een First Berlin komt met een met berekeningen onderbouwd rapport. Van Kempen zie ik niets en kan ik dus ook niet bepalen of dat koersdoel realistisch is.

    Kempen leek en lijkt er nog steeds vanuit te gaan dat Lanadelumab/ Takhzyro de markt volledig over lijkt te nemen. Inmiddels is dit medicijn bijna een jaar op de markt en de vekropen Ruconest groeien nog steeds. Daarnaast vertelt Sijmen dat patienten die Lanadelumab/ Takhzyro gebruiken doorbraakaanvallen ervaren en dan is Ruconest het medicijn om dit tegen te gaan.

    Dus ik kan het rapport van Kempen op dit moment niet serieus beoordelen.
    Ze dachten vooral dat de orale behandelingen de markt over zouden gaan nemen. Echt Biocryst had baggerresultaten. Ben benieuwd of Kalvista het beter zal doen.
  3. forum rang 5 Regeis 29 juli 2019 15:09
    ik had ook niet verwacht dat Kempen een hoger koersdoel zou hanteren, hun geloofwaardigheid zou dan nog een grote deuk oplopen. Jammer dat "het advies" zo negatief verwoord wordt en Pharming gaat niet op één paard wedden. Tussen nu, en over een paar jaar, kan er heel veel gebeuren, laat laatstgenoemde nu over het meest gezonde verstand beschikken.
  4. misterTP® 29 juli 2019 15:18
    quote:

    De amateur schreef op 29 juli 2019 15:06:

    [...]

    Ze dachten vooral dat de orale behandelingen de markt over zouden gaan nemen. Echt Biocryst had baggerresultaten. Ben benieuwd of Kalvista het beter zal doen.
    Precies, ze waren van mening dat de nieuwe toetreders en Lanadelumab/Takhzyro Ruconest weg zouden blazen. Biocryst heeft echter dramatische onderzoeksresultaten bekend gemaakt en Lanadelumab/ Takhzyro blijkt niet zo'n grote bedreiging als gedacht. Het zou ze daarom sieren om een nieuw rapport uit te brengen, aangezien de belangrijkste aannames niet uit zijn gekomen.
  5. forum rang 7 Winst gevend 29 juli 2019 15:26


    Kempen spreekt over ENKELE JAREN
    Kempen spreekt alsof Pharming alleen uit HAE bestaat

    Ondertussen is bekend:

    - Nieuwe indicaties Ruconest - CIN - GRAFT - PreEclampsia - Pompe - Fabry
    - In gesprekken voor aankoop nieuw medicijn voor het verkoopteam.
    - Uitbreiding productie
    - Geboorte veestapel over 4 maanden
    - Toediening nieuwe revolutionaire technologie
    - enz.... enz.

    en dit terwijl het t/m 2026 gepatenteerde Ruconest record kwartalen blijft maken
    en de miljoenen Euro's tegen de plinten omhoog laat klotsen.

    Die Kempen-VETE gauw vergeten.

  6. forum rang 6 De amateur 29 juli 2019 15:30
    quote:

    misterTP® schreef op 29 juli 2019 15:18:

    [...]

    Precies, ze waren van mening dat de nieuwe toetreders en Lanadelumab/Takhzyro Ruconest weg zouden blazen. Biocryst heeft echter dramatische onderzoeksresultaten bekend gemaakt en Lanadelumab/ Takhzyro blijkt niet zo'n grote bedreiging als gedacht. Het zou ze daarom sieren om een nieuw rapport uit te brengen, aangezien de belangrijkste aannames niet uit zijn gekomen.
    Dat Takhzyro een groot marktaandeel krijgt twijfel ik niet aan. Echter wat ze bij Kempen vergeten is dat bij een doorbraakaanval je met een C1 remmer moet behandelen. Daar zijn bijna geen opties meer voor behalve Ruconest. En daarbij wordt er kritischer gekeken naar de kosten. Patienten met weinig aanvallen zullen altijd alleen acuut gebruiken. Zwangere vrouwen of vrouwen die zwanger willen worden is Ruconest ook de veiligste optie.
6.416 Posts
Pagina: «« 1 ... 247 248 249 250 251 ... 321 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium

Logische herfinanciering Pharming

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Word Abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links