Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel BAM Groep Koninklijke AEX:BAMNB.NL, NL0000337319

  • 3,974 23 apr 2024 17:11
  • +0,168 (+4,41%) Dagrange 3,790 - 3,986
  • 1.138.774 Gem. (3M) 1,4M

BAM Juli 2019.

2.412 Posts
Pagina: «« 1 ... 47 48 49 50 51 ... 121 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 8 HenkdeV 9 juli 2019 09:01
    quote:

    Fred107 schreef op 9 juli 2019 08:55:

    [...] Er zijn meer factoren ie de koers bepalen. Een daarvan is toekomstige verwachting. 2020 gaat er goed uitzien.
    Het is namelijk niet allemaal k*t bij BAM en er zit veel in de pijplijn.
    Dat is absoluut waar Fred. Maar ben jij er van overtuigd dat alle tegenvallers nu boven water zijn bij BAM. Dat dachten we toch ook voor het jaar 2019 al. En nogmaals voor alle duidelijkheid: ik vind BAM een prachtig bedrijf, dat grote/grootse werken uitvoert. Maar er moet ook wat aan verdiend worden en daar zit hem de kneep.
  2. ro1946 9 juli 2019 09:09
    Vrienden van de Bataafsche Aanneming Maatschappij.

    Vorig jaar heb ik, murw gemaakt door alle lijken die telkens uit de kast tuimelden, afscheid genomen van BAM. Met verlies, op ongeveer het niveau van heden. Gisteren, na die teleurstelling, ben ik hier weer eens komen kijken. Het valt mij op dat dezelfde mensen als vorig jaar hier nog steeds posten. Hebben jullie dan niets geleerd? Waarom hebben jullie niet verkocht richting de € 4? Het is toch duidelijk dat BAM telkens weer met tegenvallende berichten komt? Kijk naar het verleden. En steeds weer wordt vermeld dat het volgend jaar beter wordt. Maar, vrienden, dat gaat niet gebeuren, helaas. Ook voor IJmuiden vrees ik nog het ergste, het blijft namelijk angstig stil hierover. Bij dit alles denk ik niet dat de leiding veel valt te verwijten. Aannemerij is een lastige bedrijfstak. Als je (te) hoog inschrijft krijg je de klus niet; als je (te) laag inschrijft mag je aan de slag, met alle risico's van dien. Ook wordt hier weer volop gespeculeerd over een overname. Maar wie steekt zijn hoofd in zo'n wespennest? Nee, ik zie BAM eerder omvallen. Ik hoop voor jullie dat ik ongelijk heb.
    Met vriendelijke groet.
    RD.
  3. Fred107 9 juli 2019 09:15
    quote:

    HenkdeV schreef op 9 juli 2019 09:01:

    [...]

    Dat is absoluut waar Fred. Maar ben jij er van overtuigd dat alle tegenvallers nu boven water zijn bij BAM. Dat dachten we toch ook voor het jaar 2019 al. En nogmaals voor alle duidelijkheid: ik vind BAM een prachtig bedrijf, dat grote/grootse werken uitvoert. Maar er moet ook wat aan verdient worden en daar zit hem de kneep.
    Natuurlijk moet er verdient worden. Maar er moet ook gegund worden en fatsoenlijk betaald worden. Wat dat aangaat is zo’n zeesluisverhaal er een waar Rijkswaterstaat zich voor moet schamen dat ze BAM laten stikken.
    Rotondetjes maken en standaard huizen is geen probleem maar juist bij die grote werken moet telkens gepionierd worden.
    Zo’n sluis is nog nooit vertoond in de wereld. Wat dat aangaat zou VW en BAM gecompenseerd moeten worden naar mijn mening. Ook het betaalgedrag zou vooraf moeten en bij variation orders meteen boter bij de vis.
    Dan zou het er anders uitzien. Het is wat dat aangaat te gek voor woorden dat in dit laatste geval het dus lang wachten is op geld wat gewoon van BAM is terwijl een arbitragecommissie BAM in het gelijk gesteld heeft. Echt onvoorstelbaar dat zoiets kan.
  4. forum rang 4 Tartessos 9 juli 2019 09:20
    Beste mensen, wat er gisteren is gebeurd is "geen tegenvaller of een lijk uit de kast". Het is gewoon hoe het gaat. Wakker worden, het heet GEWOON LEVEN.

    Zoals het thuis ook kan gebeuren. Vandaag heb je spaargeld op je bank en morgen heb je een tegenvaller waarbij je geld moet betalen of een boete van de politie. Het enige verschil met een boete is dat je jezelf voor de kop kan slaan en bij BAM geef je de BAM directie de schuld.

    De info van BAM was puur informatief.
    Ik denk dat het bij de Q2 cijfers wel eens heer erg kan meevallen.
    Moet je dan eens kijken hoe blij mensen worden van BAM.En hoe goed BAM het doet.

2.412 Posts
Pagina: «« 1 ... 47 48 49 50 51 ... 121 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium

BAM: sterk slotkwartaal opsteker voor nieuwe strategie

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Word Abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links