Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

TA: Beurzen slaan paaltjes voor campingrally

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Analyse door: Royce Tostrams

Royce Tostrams werkt sinds eind jaren zeventig op de financiële markten, onder andere bij Rabobank, Robeco, IRIS en de ING Groep als hoofd van de afdeling Technische Analyse. Hij heeft eind negentiger jaren de Tostrams Groep opgericht. Dit bureau biedt onafhankelijke beleggingsadviezen op basis van technische analyse voor par...

Meer over Royce Tostrams

Recente analyses van Royce Tostrams

  1. 18 apr Olieprijs nog niet uitgebroken 59
  2. 17 apr Paniekbarometer springt op Alert-fase I 79
  3. 16 apr ASML oogt wispelturig 101

Reacties

99 Posts
Pagina: «« 1 2 3 4 5 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 6 ttroo 21 juni 2019 10:21
    Interessante beursdag vandaag. Het begon goed. Om een uurtje of 7 keek ik naar de futures en ik dacht nog, ik ga mijn shorts uitbreiden. Maar met de huidige standen, prefereer ik de wachttijd. Mogelijk dus een uitbreiding van mijn shorts gedurende dag. Maar ik wil een iets meer down zien. Mittal. Die hebben een mooie hoge 15 gehaald. Ze liggen hoog op de daggrafiek. Net als Aperam. Besi en ASML hebben nog wat ruimte. Bij veel fondsen staat de daggrafiek hoog. Dus winstnemingen liggen steeds meer voor de hand. Maar dit process wilt nog niet goed op gang komen.
  2. forum rang 6 In Holland stond een Huis... 21 juni 2019 10:25
    The New York Times meldde op basis van officiële bronnen in het Witte Huis dat de Amerikanen donderdag al in aanvalspositie waren om doelen in Iran aan te vallen, maar dat het Witte Huis de militaire actie besloot in te trekken. De aanval zou een vergelding zijn voor het neerhalen van een Amerikaanse militaire drone door Iran eerder deze week.

    Hahaha..jammer dan dat de FSA niet "doorzette"..

    Allemaal Fake-nieuws dus je reinste onzin dikke Duim werk..

    Want een aanval op Iraan zal ze héél duur komen te staan..

    No doubt about it..!!

  3. forum rang 6 ttroo 21 juni 2019 10:35
    Wat zal Iran gaan doen. Wat zal u doen als er op u raketten wordt geschoten? Ten eerste. Ze zullen zich verdedigen. Oftewel ze moeten een goed anti raket system hebben. Van de Russen gekocht? Ten tweede. Ze kunnen gaan aanvallen. Niet Amerika. Maar Israel of Saoedi Arabie en.of tankers in de golf. En als het moet een poging doen om de straat te gaan bezetten. Maar mijnen en drones lijken me veel effectiever om daar mee toe te slaan dan de straat daadwerkelijk te gaan bezetten. Saoedie Arabie 'vallen ze al aan' met drones op de bij Yemen aangrenzende aiport. Uranium genoeg in Iran.

    Amerikanen hebben niet voldoende mankracht om Iran binnen te vallen. Althans daar van is niet voldoende in de Golf aanwezig. Dus blijft het bij raketten. Gesponsord door de ROW (Rest of the World). Amerika heeft alleen maar schulden.

    Verder kijkend naar de Golf Power. Ik las dat India schepen er heen stuurt. Ik ga er vanuit dat Rusland en China er ook zitten. Engeland stuurt ook wat. Dus wie zit er niet. De oude zeemachten als Nederland, Portugal en Spanje. Tijden zijn veranderd en daarmee ook de nieuwe zee machten en dat maakt de huidige pre oorlog activities met Iran duidelijk.

    O ja. Was het niet dat de WO III in het Midden Oosten zou beginnen?
99 Posts
Pagina: «« 1 2 3 4 5 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links