Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel Gaussin PSE:ALGAU.FR, FR0013495298

  • 0,247 24 apr 2024 16:18
  • -0,003 (-1,00%) Dagrange 0,247 - 0,258
  • 29.316 Gem. (3M) 143,4K

Gaussin 2019

1.238 Posts
Pagina: «« 1 ... 20 21 22 23 24 ... 62 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. Ferdinand 62 6 juni 2019 13:42
    Ik denk niet dat er op dit moment bedrijven groot instappen, hoewel ook ik weet dat ik dit niet met zekerheid kan stellen. Ik verwacht wel dat als er nu nog een mooi contract of order word binnengehaald dat de koers dan weer ruim boven de 20 cent gaat komen en dan ook wel weer richting 30 cent kan gaan. Het heeft alles te maken met vertrouwen in het bedrijf en dat kan met nog een mooi contract behoorlijk groeien. Daarnaast staan ze ook op een beurs in Rotterdam van 18 tot 20 juni, en staan ze in de finale van een een wereldwijde competitie van de Dubai Road Transport Authority voor het autonoom transporteren van mensen. De winnar van deze competitie krijgt een bedrag van 3 miljoen dollar en het recht om te werken in Dubai. Als ze dit winnen dan....... De laatste fase is in september dus dan weten we meer. Bron is persbericht op Boursorama van 28-05-2019.
  2. Hangyodon 10 juni 2019 14:37
    www.trasportoeuropa.it/index.php/home...

    Gaussin zal elektrische trucks leveren aan UPS
    Maandag 10 juni 2019 12:19 uur E-mail afdruk PDF
    De Franse fabrikant heeft een raamovereenkomst getekend voor de wereldwijde levering van voertuigen voor het transport van wissellaadbakken binnen logistieke platforms. Het bedrijf ontwikkelt ook een autonoom aangedreven containerdrager voor haventerminals.

    Gaussin elektrisch mobiele Ups-koffersHet elektrificatieprogramma van de UPS-voertuigenvloot betreft niet alleen de bestelwagens die leveringen in de laatste mijl uitvoeren, maar ook de vrachtwagens die de laadeenheden binnen de logistieke fabrieken verplaatsen. In dit laatste gebied heeft de Amerikaanse multinational in juni 2019 een Master Supplier Agreement getekend om platformen over de hele wereld te voorzien van haar Automotive Swap Body1 Mover elektrisch voertuig, dat gespecialiseerd is in de interne afhandeling van wissellaadbakken .Eind dit jaar wordt een eerste exemplaar bezorgd voor de UPS-faciliteit in Londen, gelegen in het DP World London Gateway Logistics Park. Dit voertuig kan mobiele containers van verschillende groottes en aanhangwagens en opleggers in gesloten gebieden laden en lossen. Dankzij de accu's is de autonomie 24 uur en de elektrische aandrijving zorgt niet alleen voor een nuluitstoot op de werkplek, maar verlaagt ook de onderhoudskosten aanzienlijk in vergelijking met de warmtebron.
    Dit jaar presenteerde Gaussin verschillende innovaties, waaronder een autonoom aangedreven elektrisch voertuig voor containervervoer en een elektrische poorttractor voor sleepopleggers. De eerste maakt deel uit van het Vasco-onderzoeksprogramma om een ??volledig automatisch systeem te ontwikkelen zonder enige grondinfrastructuur voor transport zonder chauffeur van terminals binnen terminals. Voor nu is het een prototype genaamd Aiv Revolution(Autonomous Driving Vasco), dat tot honderd eenheden tegelijk kan beheren met een productiviteit van veertig bewegingen per uur per eenheid en een maximumsnelheid van 35 km / uur. Het voertuig kan worden aangedreven door verschillende soorten batterijen of waterstof-brandstofcellen. Elke unit heeft een nuttige last van 70 ton en een locatienauwkeurigheid van minder dan 5 centimeter. De technologie maakt een autonome beweging mogelijk zonder een aandrijfsysteem te hoeven installeren.
    De Apm 75T-poorttrekkerhet is al in productie en het eerste exemplaar is al verkocht aan Bolloré, dat het zal gebruiken in de beweging van de haven van Abidjan, in Ivoorkust. In dit geval zal het Franse logistieke bedrijf de HE-versie gebruiken, ontworpen voor hoge omgevingstemperaturen. Het voertuig heeft een capaciteit van 75 ton en wordt aangedreven door lithium-polymeerbatterijen geproduceerd door Blue Solutions, een bedrijf van dezelfde Bolloré-groep.

    © TrasportoEuropa - Vertrouwelijke reproductie - Repertoirefoto
    Verslagen, informatie, persberichten en correcties of verduidelijkingen van gepubliceerde artikelen moeten worden gestuurd naar: redazione@trasportoeuropa.it
  3. Vaak wel 13 juni 2019 09:22
    quote:

    boze ridder schreef op 12 juni 2019 08:50:

    hopelijk wordt onze hoop beloond , het product is alvast veelbelovend, maar de markt moet er klaar voor zijn en de concurrent mag dat niet zijn :)
    Hoe ver is de concurrentie. Dat is een goede vraag. Heeft gaussin meer te bieden dat de concurrentie!? Die hittepacks hebben wel een stevig concurrentie voordeel. Maar of ze op de overige punten ook beter zijn of gelijkwaardig weet ik niet.
  4. [verwijderd] 13 juni 2019 13:55
    quote:

    kneut schreef op 11 juni 2019 14:02:

    Om 1 of andere reden schijnt er iemand gaat bij te hebben de koers laag te houden en telkens 200k aandelen te koop te zetten...hij zal wel een keer zonder komen te zitten toch ?
    Nee hoor, want hij krijgt dan weer nieuwe aandelen met minstens 15% korting op de gemiddelde slotkoers van de 5 voorafgaande handelsdagen.

    Altijd winst.

    www.abcbourse.com/marches/gaussin-pro...
1.238 Posts
Pagina: «« 1 ... 20 21 22 23 24 ... 62 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium drie voorbeelden van IEX Premium: de exclusieve content op de site, de app op een smartphone en IEX Magazine.

Benieuwd naar onze analyses en kooptips?

Word nu abonnee van IEX en krijg onbeperkt toegang tot onze (koop)tips en succesvolle modelportefeuilles. Nu 3 maanden voor slechts €19,95! Profiteer van 58% korting!

Word abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links