Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel ING Groep AEX:INGA.NL, NL0011821202

  • 14,694 25 apr 2024 17:35
  • +0,024 (+0,16%) Dagrange 14,550 - 14,768
  • 8.552.536 Gem. (3M) 11,3M

ING Juni 2019

926 Posts
Pagina: «« 1 ... 6 7 8 9 10 ... 47 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 4 Erny 5 juni 2019 11:12
    quote:

    snuf13 schreef op 4 juni 2019 22:49:

    [...]
    Wat je nu zegt klopt geen hout van!! Bangmakerij?? Tactiek?? Het is gewoon geluk hebben en dat is alles en
    niks meer dan dat!!
    Er kan zo iets komen en dan vliegt er 2 a 3 euro af en dan??
    Kom op zeg, wees en kerel en beschuldig niet gelijk iedereen omdat er nu 0,35 cent bij gekomen is.....
    Helemaal mee eens. Heb jij in het stuk van deze figuur ook maar 1 argument of enige onderbouwing kunnen lezen? Hij roept zelf maar wat over dividend en strategie, maar weet zelf niet eens wat het verschil is tussen strategie en de onderbouwing daarvan. Roept zonder dat te weten dat anderen helemaal geen plan hebben. Alsof wij niet weten wat dividend is.
  2. FairValue 5 juni 2019 11:33
    Altijd alles maar in het negatieve brengen. 'Er kan zo iets komen en dan vliegt er zo 2 a 3 euro af' Man ga ergens anders aan stemmingmakkerij doen. Al die negativisten die voor een paar euro hebben ingezet op een daling proberen met onzinnig gezwets mensen angst aan te jagen. En van een kinderlijk niveau ook nog eens.

    Dividend kan een reden zijn om in aandelen te stappen en legt een bodem onder de koers dus het is een onderbouwing. Maar 'er kan zomaar iets gebeuren' Ja morgen kan ik ook de jackpot winnen. Ga ff andere lastig vallen met jullie belachelijk en onzinnig gekrakeel. Als je op de hoek van de straat gaat staan worden jullie meegenomen naar de GGZ maar hier 'mag' het.
  3. [verwijderd] 5 juni 2019 11:44
    quote:

    FairValue schreef op 5 juni 2019 11:33:

    Altijd alles maar in het negatieve brengen. 'Er kan zo iets komen en dan vliegt er zo 2 a 3 euro af' Man ga ergens anders aan stemmingmakkerij doen. Al die negativisten die voor een paar euro hebben ingezet op een daling proberen met onzinnig gezwets mensen angst aan te jagen. En van een kinderlijk niveau ook nog eens.

    Dividend kan een reden zijn om in aandelen te stappen en legt een bodem onder de koers dus het is een onderbouwing. Maar 'er kan zomaar iets gebeuren' Ja morgen kan ik ook de jackpot winnen. Ga ff andere lastig vallen met jullie belachelijk en onzinnig gekrakkeel. Als je op de hoek van de straat gaat staan worden jullie meegenomen naar de GGZ maar hier 'mag' het.
    Word er ook niet goed van. Noem ze derhalve ook gokkers
  4. Optiefan 5 juni 2019 12:08
    quote:

    Superrubio schreef op 4 juni 2019 21:05:

    Na commentaar op Erny en Snuf te hebben gegeven op hun bangmakerij zonder enige argumenten zal ik gewoon eerlijk zijn wat ik heb en wat mijn tactiek is op dit moment.

    Sinds anderhalf beleggen en na een leuke winst met ontzettend veel transacties heb ik nu veel ING aandelen aangekocht. In totaal 13.000 stuks. Ik zit er dus voor de lange termijn in. Dividend geeft me hierbij de rust ondanks koersdaling van de afgelopen weken.

    Daar ik elke maand EUR 5.000 apart zet, ben ik nu Shell aan het kopen. Doel is om uiteindelijke EUR 2.000 gemiddelde per maand aan dividend uitgekeerd te krijgen. Dit in 7 jaar waar ik gewoon mijn kosten minimaliseer en alles wat ik over heb beleg. Spreiding heb ik automatisch al vanwege mijn huis in hartje Amsterdam en wat mij misschien ooit nog toekomt.

    Enige verschil is met enkele heten hier is dat ik een plan heb en waarin ik investeer heel nauwgezet volg en niet door een scheet van Trump in paniek raak

    Klinkt wel als een prima strategie, wel interessant hoe de winstmarges van banken zich over de toekomst gaan ontwikkelen.

    Ander vraagje: ik snap nooit waarom soortgelijke uitleg altijd een beetje opschepperig moet, 5K per maand apart zetten, netjes hoor. Maar dat voegt toch helemaal niets toe? Daarnaast leven we in 2019, kwaadwillende mensen kunnen je via dit forum traceren of evt benaderen met malware e.d. voorzichtigheid op digitaal vlak is ook geen overbodige luxe;)
  5. 0,0 5 juni 2019 12:23
    Heb onlangs ook een beetje uitgebreid met Nordea en hou ook Danske in de gaten om klein plukje op te pakken. Risicovol uiteraard met de Estse perikelen maar aan deze waardering om er een paar jaar in te zitten lijkt me dat er niet al teveel fout kan gaan. Dezelfde argumenten waarom ik in ING zit, gezond, leidende banken in hun regio en sterk dividend. Daarnaast zelfs kandidaten waarmee NL-se spelers (incl. ING) ook op M&A gebied misschien wat kunnen in de toekomst.

    Zijn er hier meer mensen die dit naast ING ook in de gaten houden? Benieuwd naar jullie kijk er op. Denk dan aan 70%ING, 2x 15% in Nordea en Dankse. Zit nu op 90% ING en 10% Nordea.
  6. [verwijderd] 5 juni 2019 12:26
    @optiefan

    Puur om transparent te zijn over hoe ik erin sta noemde ik mijn maandelijkse bedrag. Verder ben ik digitaal heel voorzichtig evenals in de normale wereld. Als zelfstandige te veel praatjemakers tegengekomen die de boel besodemieterden. Maar naar aanleiding van jouw opmerking zal ik nog alerter worden. Thanks!!!

    Als ING minder winstgevend wordt op lange termijn zal ik inderdaad een en ander gaan veranderen. Vandaar dat ik al het nieuws volg :-)
  7. [verwijderd] 5 juni 2019 13:14
    quote:

    Longshortercc schreef op 5 juni 2019 13:05:

    Nou, ING blijft vandaag wel achter op de AEX zeg. De rollen zijn even omgedraaid ten opzichte van gisteren, maar okee we hebben gisteren ook een mooie stijging achter de rug.
    Sell in may and go away. Remember to be back in september.
    Niet al in juni, da's beslist te vroeg...
    Vergeet de lessen van de kikker niet: www.hoefgeest.nl/
  8. Lodewij35 5 juni 2019 14:36
    ER ZIJN HIER mensen die anderen wegjagen met onzinverhalen, uitroeptekens, schijnemoties en de gedachte dat grenzeloos positief of negatief narratief IETS zou doen voor de koers.
    Alsof dit forumpje enig gewicht in de schaal legt.......
    Gewoon aardig met elkaar overleggen:is dat echt te veel gevraagd?
  9. [verwijderd] 5 juni 2019 14:37
    Begrijpelijk, en heel positief, dat Hamers zich zo richt op onze Duitse vrienden. Er zit daar heel veel kapitaal, en een zakenbank als Commerzbank zou een mooie aanvulling zijn voor ING.
    Met ING zit het nu al wel snor in Duitsland. Maar als straks na de Brexit de grote Amerikaanse zakenbanken naar Frsnkfurt komen, kan een versterkte ING daar een mooi deuntje meespelen.
    Ik denk, dat het bezoekje van Hamers niet zonder reden is.
926 Posts
Pagina: «« 1 ... 6 7 8 9 10 ... 47 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium

Misplaatste reactie op cijfers ING Groep

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Word Abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links