Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel Celyad BRU:CYAD.BL, BE0974260896

  • 0,340 16 apr 2024 17:35
  • -0,001 (-0,15%) Dagrange 0,314 - 0,340
  • 10.241 Gem. (3M) 25,2K

CELYAD 2019 Nieuws

4.226 Posts
Pagina: «« 1 ... 10 11 12 13 14 ... 212 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 3 juni 2019 13:31
    Celyad SA ( CYAD - Free Report ) worstelt de laatste tijd, maar de verkoopdruk komt mogelijk binnenkort ten einde. Dat komt omdat CYAD onlangs een Hammer Chart Pattern zag die kan aangeven dat de voorraad een bodem nadert.Wat is een Hammer-grafiekpatroon? Een hamergrafiekpatroon is een populaire technische indicator die wordt gebruikt bij het in kaart brengen van kandelaars. De hamer verschijnt wanneer een voorraad tijdens de dag tuimelt, maar vindt op een bepaald moment in de sessie kracht om dichtbij of boven de openingsprijs te sluiten. Dit vormt een kandelaar die op een hamer lijkt, en het kan suggereren dat de markt een dieptepunt in de voorraad heeft gevonden en dat er betere tijden voor de boeg zijn.
  2. Thomas Vanden Abeele 4 juni 2019 15:39
    Twin, dank je voor de regelmatige updates. Een hamerpatroon is statistisch gezien positief, maar ook maar in de zin dat het in iets meer dan 50% van de gevallen een stijging inluidt. Weinig concreet dus.

    In realiteit is het met Celyad net als met alle andere biotechaandelen heel simpel volgens mij: zolang er geen positief nieuws komt wordt het kapitaal stilaan opgebruikt en daalt de waarde van het aandeel parallel. Als er positief nieuws komt (meestal in de vorm van eigen onderzoeksresultaten) dan maakt het aandeel een sprong omhoog.

    Of met andere woorden: tot er nieuws komt wordt het hoogstwaarschijnlijk stilletjes verder dalen.
  3. [verwijderd] 5 juni 2019 07:31
    William Blair herhaalt Buy Rating voor CELYAD SA / ADR (CYAD)
    Geplaatst door Clark Linder op 4 juni 2019

    CELYAD SA / ADR-logoWilliam Blair herhaalde hun buy-rating op aandelen van CELYAD SA / ADR (NASDAQ: CYAD) in een onderzoeksopmerking gepubliceerd op maandag 13 mei, rapporteert AnalystRatings.com .

    "Wij geloven dat de gegevensupdate een buigpunt vertegenwoordigt voor het bedrijf en de ruimte voor celtherapie, omdat: 1) de presentatie een nieuw perspectief biedt op een allogene (CY AD-101) versus autologe (CY AD-01) benadering als beide kandidaten gebruiken hetzelfde NKG2D CAR-construct om hetzelfde doelwit te bereiken (gemetastaseerde colorectale kanker [mCRC]); 2) het biedt de mogelijkheid om gegevens te zien van zowel neoadjuvante als refractaire patiënten; en 3) het zullen de eerste klinische gegevens zijn die worden getoond met een niet-gene-bewerkte, niet-CD-19 allogene CAR-T. Tot slot merken we op dat bluebird bio (BLUE $ 132.49; Outperform) onlangs een NKG2D CAR-T-poster presenteerde bij ASGCT (waarschijnlijk de AML-samenwerking met Seattle Children's), die we beschouwen als een bevestiging van de aanpak van Celyad. "," Schreef William Blair's analist.
  4. [verwijderd] 5 juni 2019 09:05
    Beetje herhaling van post 15mei,maar nu schrijven ze: Tot slot merken we op dat bluebird bio (BLUE $ 132.49; Outperform) onlangs een NKG2D CAR-T-poster presenteerde bij ASGCT (waarschijnlijk de AML-samenwerking met Seattle Children's), die we beschouwen als een bevestiging van de aanpak van Celyad. "," Schreef William Blair's analist.
    Vorige text was validatie ipv bevestiging nu, is het correct mijn denk wijze dat het nu zeker is?

    Ze warmen ons op voor mooie resultaten. Die de analisten bezien als een buigpunt, dus er komt mooi nieuws,!!!
    Dan komt de vraag : gaat dat nieuws aanslaan voor de aandeelhoudees???!!!
  5. [verwijderd] 6 juni 2019 09:19
    speedbul
    6 juni 2019 • 08:05
    Celyad artikel in biopharmadealmakers.nature.com van juni 2019

    Voorop in de toekomst celtherapie CAR-T
    met behulp van een meervoudige strategie, Celyad piloot de ontwikkeling van therapieën op basis chimere T-cellen naast antigen receptor generatie om kanker te behandelen. De belangrijkste programma's zijn onder andere klinische kandidaten autologe en allogene, en het bedrijf strekt zich ook uit haar product portfolio door middel van interne ontwikkeling en externe partnerships.

    Opmerkingen door Filippo Petti:

    "Vanuit ons perspectief, hebben we een platform dat shRNA publishingtechnologieën genen rivalen voor het ontwerpen of allogene T-CAR therapieën ontwikkeld. Het potentieel van deze nieuwe generatie alternatieve uitgeverij genen dan eigen programma's in de oncologie en vertegenwoordigt voor ons een geweldige kans om ons netwerk van partners het bevorderen van de CAR-T therapie in verschillende therapeutische gebieden te ontwikkelen "
4.226 Posts
Pagina: «« 1 ... 10 11 12 13 14 ... 212 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium drie voorbeelden van IEX Premium: de exclusieve content op de site, de app op een smartphone en IEX Magazine.

Benieuwd naar onze analyses en kooptips?

Word nu abonnee van IEX en krijg onbeperkt toegang tot onze (koop)tips en succesvolle modelportefeuilles. Nu 3 maanden voor slechts €19,95! Profiteer van 58% korting!

Word abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links