Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Labour trekt stekker uit brexitonderhandeling

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

8 Posts
| Omlaag ↓
  1. Henk30 17 mei 2019 13:10
    Brexit: Engeland ca 3% pro,1,9 Mio, Wales ook licht pro, Schotland 6% tegen 0.6 Mio, Noord Ierland tegen. Dus voor de landsellen 2:2 Samen 1,1 pro. In referendumsland Zwitserland was het op het zogenaamde 'Standemehr' afgewezen. Bescherming van de min derheid. Geen merheidsdiktatuur over de Schotten hadden ze dan dus.
    Als iedere county een stem had gehad was het ook afgewezen geweest.
    Als iemand weg moet is het niet alleen May maar ook en vooral Corbyn.
    Wat die aan meningen geuit heeft slaat alles.
    De franse oplossing dat zowel de cons and labour weggevaagd worden zou helemaal niet slecht zijn. Hun eeuwige gehak op elkaar ruineerd het land.
  2. forum rang 5 DNFTT 17 mei 2019 13:54
    quote:

    handyman6 schreef op 17 mei 2019 13:34:

    Hmmm....brexit is een “volksbesluit”,middels een referendum.En als de heersende elite iets niet ziet zitten ,is het dat wel,en dus saboteert men zolang men kan.Zgnd onenig,besluiteloos,passief,onbekwaam...allemaal cover voor regelrechte sabotage!
    H6
    Dwaas.

    Als mijn vrouw en ik willen scheiden dan kunnen we vanmiddag al uit elkaar zijn, als we dan over 3 jaar nog steeds in hetzelfde huis wonen en elkaar het leven zuur maken is er geen slachtoffer, maar zijn wij beide schuldig aan het in stand houden van de ellende.
  3. taurus86 17 mei 2019 14:54
    Kiest tijdelijke het 'Hazenpad', want de EURO verkiezingen zullen Corbyn in zijn onderkleding gaan zetten. Kiest nu voor 'behoud van ellende'-strategie totdat de uitkomst van EURO verkiezing bekend is. Democraat? Corbyn? laat me niet lachen. Gedraagt zich als de koning van het pauperimperium.
  4. WijHetVolk 17 mei 2019 22:36
    quote:

    Japio_ schreef op 17 mei 2019 13:54:

    [...]

    Dwaas.

    Als mijn vrouw en ik willen scheiden dan kunnen we vanmiddag al uit elkaar zijn, als we dan over 3 jaar nog steeds in hetzelfde huis wonen en elkaar het leven zuur maken is er geen slachtoffer, maar zijn wij beide schuldig aan het in stand houden van de ellende.
    Weet niet wie je met dwaas bedoelt maar je hebt een verkeerd beeld van de situatie.

    Om jouw voorbeeld te volgen, je hebt jouw kinderen het recht en de keuze gegeven om te beslissen over jouw huwelijk. En nu willen jouw kinderen dat jij en je vrouw gaan scheiden. Jij en je vrouw zien dat echter niet zitten en doen alles om niet tot een scheiding over te moeten gaan. Et voila, het directe beeld van de situatie in het VK.

    Toenmalig is er de grote fout gemaakt om dat inmiddels beruchte referendum te houden met de verkeerde vraag. Men dacht dat het wel mee zou vallen.
    Premier May kan je niet anders dan bewonderen puur en alleen al om het feit dat zij niet echt voorstander is om brexit uit te voeren maar zij heeft geen ander keus dan de wens van het volk uit te voeren.

    De brexit saboteren zoals nu gebeurt toont aan dat de democratie niet zo democratisch is als wij in het westen zo graag zouden willen geloven.

    Een andere optie om een tweede referendum te houden is natuurlijk uitgesloten. Je kunt niet net zo lang referenda gaan houden tot je het antwoord krijgt wat je graag wilt zien.
8 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links