Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Formule 1 voor drie jaar terug in Zandvoort

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

12 Posts
| Omlaag ↓
  1. ooievaar49 14 mei 2019 12:22
    In Assen ligt bijna alles klaar maar nee hoor, het moet Zandvoort worden. Net als met de schaatstempel in Heerenveen zal en moet het westen hun zin krijgen. Met de schaatstempel is het niet gelukt maar Zandvoort is wel gelukt maar over 2 jaar zul je zien dat het verkeer, 14 dagen rondom de wedstrijd, daar een puinhoop zal worden. Dus dan niet klagen:)
  2. taurus86 14 mei 2019 12:31
    Ik loop al mijn hele leven te wachten op een uitmuntend voorbeeld van het gezegde "De waanzin gekroond" En zie hier, het ultieme voorbeeld.
    Vanmiddag tijdens het vragenuurtje zal Groen Links de 'Zweedse Prinses' wel ter verantwoording roepen. Tenminste, het zou mij verbazen als GL niet uit hun vel springen bij deze milieuramp.
    Waar stallen we de damherten? Tijdelijk in de Kroondomeinen?
  3. [verwijderd] 14 mei 2019 13:40
    Vrijwel alle circuits draaien met verlies. Er moet veel geld bij. Daarom was de F1 in Zandvoort ook gestopt in 1985. En nu kan het allemaal wel uit. Iemand heeft creatief zitten rekenen en gelobbyd. Wetende dat de verliezen straks toch op de belastingbetaler worden afgewenteld. Zo als altijd bij dit soort plannen.
  4. forum rang 8 Wilbar 14 mei 2019 14:33
    quote:

    investorben schreef op 14 mei 2019 14:17:

    Zit het geschikt maken van de spoorverbinding naar Zandvoort ook in de begroting of wordt er van uitgegaan dat anderen hiervoor opdraaien?
    Spoor ligt er al en de stoomlocs zijn al een tijdje geleden vervangen. Gewoon dubbeldekkers inzetten en een beetje proppen, niet allemaal willen zitten en niet allemaal op dezelfde tijd willen instappen.
12 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links