Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Handelszorgen op Wall Street nemen iets af

Lees over dit aandeel ook

  1. mei '21 Beursblik: april lastig vatbare maand voor beleggers 2
  2. mrt '21 Techbedrijven als Apple en Tesla fors onderuit op Wall Street 2

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

29 Posts
Pagina: «« 1 2 | Laatste | Omlaag ↓
  1. Geschorst en weet niet waarom 11 mei 2019 17:22
    quote:

    handkerchief schreef op 11 mei 2019 17:11:

    Zonder tweet Trump zou de beurs maar een dooie boel zijn.Zijn vast een stel stille aanbieders van Trump die er garen bij spinnen. Eens met Verjan.
    De Tweet van Trump zorgt wel voor leven in de brouwerij. Eerst werd gezegd dat de gesprekken goed verliepen en een dat een deal dichtbij was. Je begint het te geloven en dan denk je, aha dan kunnen de beurzen omhoog knallen, maar nee dan komt de tweet van Trump. Hij kwam juist met invoerheffingen en zei dat de besprekingen niet vlot genoeg gingen. In 1x een draai en met Trump weet je het gewoon niet. Ik denk toch dat Trump als overwinnaar er uit wil komen, omdat hij graag de beste president van de VS wil worden. Blijft spannend en we moeten de tweets van Trump goed blijven volgen.
  2. [verwijderd] 11 mei 2019 22:08
    quote:

    snuf13 schreef op 11 mei 2019 20:05:

    [...]

    Nou...... Wallstreet ging eerst hard omhoog......maar
    de beurs was hier dicht en in de US en toen kwam de melding naar buiten toe.....

    Ik hoop van niet, maar ben bang dat het behoorlijk rood gekleurd wordt.
    Volgens mij was het rood gekleurd afgelopen dagen binnen AEX.

    Of heb ik iets gemist...

  3. forum rang 4 DWB Happy 12 mei 2019 14:06
    quote:

    jan de vakman schreef op 11 mei 2019 12:19:

    Wat moeten de chinesio's wel niet denken van ons christelijke amerika,volgens mij is de usa er schuldig aan,als zij zeggen,zulke mensen moeten wij zo veel mogelijk uit onze samenleving uitbannen,straks voeren ze hun wrede regiem tegen christenen alleen maar op dankzij ons uitermate lieve sociale,menslievende trumpje,het is diep triest wat hier gebeurd,alle spelregels van wellevendheid,worden hier met voeten getreden,opnieuw handen vol zand in de onderhandelingsmachine en china krijgt dan ook nog netjes de schuld als de boel in het honderd loopt.
    Het zal niet lang meer duren,dat,dat opnieuw in de hoek getrapte kindje,de usa op alle punten met glans passeert,slim beleggen had van de week een verhaal over de tanende smartphone markt,huway scoorde nietemin een omzetgroei van 50%,appletje knalde 30% naar beneden,van de week stond in alle grote kranten een afbeelding,van de komende elektrische vw,wie zal nog zo'n stomme,onhandige tesla kopen,als zo'n multifunktioneel paard er komt.
    Van de week keek ik 1 van de altijd prachtige uitzendingen van railaway,het ging over de amerikaanse spoorwegen,toen de zware dieselloks de lompe,loodzware trein in beweging brachten,kwam er zo ongeveer een zonsverduistering van de uitlaatgassen,dit is nog de zelfde techniek van de 50erjaren diesels van ns,die hier allang naar de eeuwige jachtvelden zijn,vind je het gek dat amerika,china moet dwingen om meer van die antieke amerikaanse rommel te kopen.
    Om meer uit die invloedsfeer van amerika te komen,heeft china zijn goudvoorraad stevig vergroot.
    Het beursverhaal,was voor mij natuurlijk dramatisch,dankzij die lompe,lange lummel.
    Zowel aperam,alsook besi gingen subiet de kliko in,na die zandstroierij,aperam-9,31%,mijn lieve Bloed En Sweet Inferno,scheerde zelfs dubbel cijferig naar beneden,-10,01%,gelukkig stelde het dividend van mijn lieveling,mij in staat,om de taktiek,van de meest beroemde beursgoeroe toe te passen,als het bloed door de straten loopt,moet je kwaliteit bijkopen,dat heb ik dus gedaan en wat het zwaar geplaagde aperam betreft,beur ik 2x dividend,bij alkmaar begint de viktorie!!
    Bovendien is zo'n drama koersval schijnverlies,als je gewoon je posities vasthoud,vrijdag veerden mijn topspelers al weer leuk op.
    Het huidige suksesverhaal in amerika heeft als fundament een torenhoge schuld,geef mij dan dan maar rutje,die repareerd het dak als het mooi weer is,trumpie gaat dat pas doen als het keihard regent,maar geloof me als bouwvakker,dan hecht er geen enkel materiaal meer!!
    Vandaag mijn koolplanten uitpoten,want die hebben het hele groeiseizoen nodig,stel je voor dat we door die amerikaanse gozer,geen geld meer voor eten hebben,dan hebben we altijd nog heerlijke spruitjes en rode kool.
    Morgen,komt een oude wijze warme herder op bezoek,hij zal ongetwijfeld de schitterende,eeuwigblijvende rijkdom,van dat super kostbare Woord gaan uitstallen,ook houd hij heel veel van die wondermooie,aloude psalmen en bij het slotvers zegt hij nog al eens;gemeente willen jullie ook nog dat hele mooie volgende vers zingen,dat doe ik dan heel graag en als het zo'n prachtige bovenstemmer is,uiteraard op verhoogde toon!!
    Maandag hoop ik dat we op de beurs ook weer een toontje hoger gaan zingen,maar dan moet die zandtherapie in de kliko en moeten we met moederliefde onze(ekonomische)relaties koesteren,Sjaloom!!!
    Wat rook jij?
29 Posts
Pagina: «« 1 2 | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links