Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel AMG Critical Materials N.V. AEX:AMG.NL, NL0000888691

  • 23,040 24 apr 2024 17:35
  • -0,240 (-1,03%) Dagrange 23,000 - 23,560
  • 200.737 Gem. (3M) 242,8K

AMG mei 2019

2.354 Posts
Pagina: «« 1 ... 68 69 70 71 72 ... 118 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 4 moneypocket 10 mei 2019 12:49
    quote:

    drooglegging1920 schreef op 10 mei 2019 12:45:

    Ja tuurlijk short squeeze met afbouw van 1% short moeten we al dik tevreden zijn.. Pfff
    Dat zijn er dan minimaal 300.000 stukken. Qua dagvolume zitten we daar nog lang niet op, laat staan de overige instappers, die ook graag mee willen liften.
  2. Febo85 10 mei 2019 12:59
    Denk dat het verstandig is om af te wachten wat de tegenmaatregel van de Chinezen gaat worden t.o.v. de nieuwe importheffingen van oom Donald. Xi heeft vannacht al aangegeven dat deze er op korte termijn komt. Kan weer een nieuwe dump teweeg brengen op de markten..
    edition.cnn.com/2019/05/10/economy/us...

  3. Febo85 10 mei 2019 13:02
    www.vanadiumprice.com/

    Vanadium blijft gewoon door crashen. Zolang dit niet veranderd zal je geen blijvende stijging bij AMG gaan krijgen.

    iborrowdesk.com/report/AMG.LN

    En ook vandaag weer een half miljoen aandelen te leen. Nu tegen nog lagere kosten dan voorheen : slechts 0.8% te betalen aan de uitlener...
  4. forum rang 6 rene66 10 mei 2019 13:06
    quote:

    De jonkheer schreef op 10 mei 2019 12:53:

    Denkt er iemand serieus dat het sturen van een mailtje door een particuliere belegger naar AMG zin heeft? Ze lachen zich ziek als ze het uberhaupt al lezen.
    Ik heb in de afgelopen twee jaar circa 25 mails naar AMG gestuurd en heb elke keer daar antwoord op gekregen, bij een stuk of 7 mails heb ik zelfs vragen op mijn mail gehad en daar weer een reactie op gekregen van AMG. Als je netjes en serieus een mail stuur dan weet ik dus zeker dat ze die mails lezen.

    Over het huidig buyback programma heb ik vorig jaar en ook begin dit jaar een paar mails gestuurd naar AMG met het verzoek om het te bespreken met een onderbouwing waarom het een goede zet zou zijn. Ook daar heb ik een bedank mail van retour gehad met een positieve opmerking dat het zou worden besproken in het management.

    AMG leest dus wel degelijk mails van particuliere beleggers en ik kan aangeven dat ze er serieus mee omgaan. Of het uiteindelijk de doorslag geeft betwijfel ik, maar het kan geen kwaad.

    Ook de mail die ik vanochtend heb gestuurd is uiteraard een open deur binnen AMG. Ze kunnen zelf ook bedenken dat ze van de resterende 25 miljoen nog aandelen kunnen kopen. Wie weet is een mailtje echter net de druppel. Je weet het nooit maar een positief meedenkend signaal op zijn tijd afgeven kan geen kwaad. Ook over de notering in de VS heb ik mails gestuurd, ik hoop dat ze dat ook gaan oppakken.

    Ik heb AMG ook een aantal mails gestuurd over het aanpassen van Vanadium website en die is recentelijk ook aangepast. Wellicht was dat zonder mijn mails ook gebeurd maar dat maakt mij niet uit. Je moet er gewoon positief in staan.
  5. RP91 10 mei 2019 13:16
    Hoe komen jullie bij een waardeloos volume?

    We staan nu op een volume van 270k. Dat was voor 1 mei het gemiddelde volume op 1 dag! Alleen de laatste weken is het volume 3x zo hoog dan normaal. Het gemiddelde volume over de afgelopen 3 maand is daarbij uitgekomen op 530k. Aangezien we op de helft van de dag zitten hebben we nu exact de helft van het gemiddelde volume behaald.
  6. dutchman2020 10 mei 2019 13:17
    Beste Rene 66 ik vind jouw Engels goed genoeg.Omdat ik in het verleden zoveel vragen gesteld heb, waarop ik ten onrechte geen antwoord gekregen heb, had AMG eerst wel besloten dat ik het aanspreekpunt was met de heer Jellema van Pro Beleggen.Toen ik de Heer Jellema voldoende geinformeerd had ,zoals meerdere forumleden via de enquete heeft AMG mij aan de kant geschoven en besloten geen vragen van mij meer te beantwoorden.Dit werd mij gemeld door Mees van het kantoor AMSTERDAM mede op verzoek van het Management in USA en Mevrouw Fisher.Op zijn Duits heet het ik ben kaltgestellt.De enige manier voor mij is om nog vragen te stellen is via de forumleden wat ik ook zal doen als uiteraard het forumlid/leden daarmee eens is/zijn. Mijn huidige vraag is in hoeverre AMG USA al bezig is om een koersnotering te krijgen op een goedkopere kleinere beurs waar veel middelgrote bedrijven genoteerd zijn met de vergelijkbare beurswaarde van AMG.Ik kan me voorstellen dat de NYSE en Nasdaq te duur zijn, dus moet onderzocht en besloten worden op welke beurs een notering kan plaats vinden.Zoals vele forumleden er van overtuigd zij dat een beursnotering in USA een noodzaak is om veel meer vraag naar het aandeel te krijgen en daardoor een veel hogere koers !!.Volgens Black Rock kopen de meeste Amerikanen geen Europese aandelen en zeker niet van in hun ogen een klein ondoorzichtig bedrijf als AMG.Ik hoop dat een forumlid met argumentatie een E-mail stuurt naar Mevrouw Fisher voor aanbeveling van Beursnotering,die al vaker naar haar een bericht gestuurd hebben ,zoals Rene 66 , en naar de Heer Jellema. Bij voorbaat bedankt.
  7. Febo85 10 mei 2019 13:20
    quote:

    RP91 schreef op 10 mei 2019 13:16:

    Hoe komen jullie bij een waardeloos volume?

    We staan nu op een volume van 270k. Dat was voor 1 mei het gemiddelde volume op 1 dag! Alleen de laatste weken is het volume 3x zo hoog dan normaal. Het gemiddelde volume over de afgelopen 3 maand is daarbij uitgekomen op 530k. Aangezien we op de helft van de dag zitten hebben we nu exact de helft van het volume behaald:)
    Vergeet niet dat het volume stijgt bij een dalende prijs. Als een aandeel goedkoper wordt kan je er meer kopen voor hetzelfde geld. Het volume is ondergemiddeld vandaag.
  8. forum rang 6 rene66 10 mei 2019 13:50
    quote:

    Big Elephant schreef op 10 mei 2019 13:17:

    Volgens Black Rock kopen de meeste Amerikanen geen Europese aandelen en zeker niet van in hun ogen een klein ondoorzichtig bedrijf als AMG.Ik hoop dat een forumlid met argumentatie een E-mail stuurt naar Mevrouw Fisher voor aanbeveling van Beursnotering,die al vaker naar haar een bericht gestuurd hebben ,zoals Rene 66 , en naar de Heer Jellema. Bij voorbaat bedankt.
    Beste @Big Elephant, Dat Amerikanen geen aandelen in Europese aandelen kopen is helaas bijna een feit geworden. Dat vertelde Lukas Daalder vorig jaar al eens en afgelopen maandag bij RTLZ beurs inside ook. Ik beleg zelf voor ruim 70% in de VS en volg daar een redelijk aantal sites, lees nieuwsbrieven, luister podcast en kijk naar uitzendingen. Ook daar komt af en toe ter sprake dat beleggen in Europa een no deal is voor veel partijen in de VS.

    Over de VS notering van AMG heb ik vorig jaar een paar mails gestuurd met een onderbouwing en kortgeleden ook eentje. Omdat ik het aantal mails beperkt wil houden zal ik voorlopig geen nieuwe mails naar AMG sturen. Maar als er een nieuwe aanleiding is dan zal ik dat zeker doen.
2.354 Posts
Pagina: «« 1 ... 68 69 70 71 72 ... 118 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium

AMG ziet enorme kansen in recyclen van plutonium

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Word Abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links