Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel PostNL Koninklijke AEX:PNL.NL, NL0009739416

  • 1,241 18 apr 2024 17:38
  • -0,077 (-5,84%) Dagrange 1,230 - 1,298
  • 2.916.414 Gem. (3M) 2,2M

PostNL mei 2019

5.405 Posts
Pagina: «« 1 ... 68 69 70 71 72 ... 271 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 4 Toekomstbeeld 8 mei 2019 17:24
    quote:

    painter75 schreef op 8 mei 2019 17:17:

    [...]
    uit de ouden doos
    Mooi man.

    75% vd 4 stellingen/aannames waren goed.

    CMD vorig jaar was een non-event (was al een jaar lang een feit)
    Met elk slecht uitgesproken engels woord wegzakken (nu ook een feit)
    wachten op goede resultaten en het buitenland (en is en blijft ook een feit)

    Helaas 25% fout:
    +10% bij de opening (maar die was ook teniet gedaan door voorgaande goede stellingen/aannames)

    Dus eigenlijk 100% goed :-)

  2. [verwijderd] 8 mei 2019 17:25
    quote:

    Geefgas schreef op 8 mei 2019 16:26:

    [...]

    Wat een woorden tovenarij, voornemen of belofte.

    Feit is dat je werkelijk iedereen tegen je in het harnas had gejaagd en op iedereens zenuwen werkte, en toen je je gelijk weer eens wilde bewijzen dook de koers omlaag. Terwijl je in alle toonaarden had aangegeven dat dat nooit zou gebeuren.

    Er het forum was geëindigd in talloze discussie tussen jou en zo’n beetje de volledige harde kern van posters.

    Dan laat ik nog je heilige geloof van destijds toen we nog 4 euro en meerstonden in het midden, en je steun voor feit dat het goed voor de koers was dat de verkoop niet doorging. We zouden dat wel op eigen kracht halen.

    Ook toen je later weer even melde kreeg je de hoon over je heen want mensen waren je beloftes nog niet vergeten.
    De irritatie aan je vele, extreem vele nutteloze en foutieve posts zit bij velen diep.

    Je hebt heel veel mensen een rad voor de ogen gedraaid.

    Als je gewoon net als anderen gewoon matig posts stuurt is dat nog niet zo erg, maar ik hou mijn hart vast dat je blog weer gaat gijzelen. Je bent alweer bezig om op allerlei anderen te reageren om zo reacties uit te lokken.

    Terwijl zovelen je hebben gevraagd om 1) te matigen, 2) te stoppen met de vele nutteloze posts en 3) het bij jezelf te houden en niet steeds anderen uit te lokken.

    En hier laat ik het voorlopig even bij. Ik hoop dat je respect toont voor anderen en je matigend opstelt. Je bent nu in de afgelopen 4 jaar tweemaal gestopt met posten omdat werkelijk iedereen je wel kon schieten. Ik hoop dat je daarvan hebt geleerd en niet voor een derde maal de boel gaat gijzelen met stortvloed aan posts waardoor anderen geheel worden weggedrukt en het een onleesbaar forum wordt.

    Met dit soort op de man gerichte provocatieve uitspraken (die feitelijk niet op de waarheid berusten) zit je zelf overduidelijk opnieuw te hengelen naar een reactie van mij.

    Ik reageer hier vooral om nadrukkelijk te laten zien dat je o.a. verwijten maakt t.a.v. gedrag waar je jezelf nogal opzichtig schuldig aan maakt.

    PS. Overigens, Toekomstbeeld heeft eerder vanmiddag al duidelijk gemaakt dat het eigenlijk absurd is dat jij denkt dat hij en ik dezelfde persoon zouden zijn. Ik wil hier zelf aan toevoegen dat je in het verleden min of meer dezelfde verdachtmakingen hebt gepresenteerd waarbij je toen ook andere forumgebruikers hebt betrokken - met als resultaat dat je toen zelf anderen tegen jezelf in het harnas hebt gejaagd. Om verder maar te zwijgen over de mensen die toendertijd bemoedigende woorden in mijn richting hebben uitgesproken n.a.v. je gedrag - vandaar dat ik kan claimen dat je verwijten in mijn richting maakt die feitelijk niet waar zijn.

    (Inmiddels zouden we het nog eens kunnen hebben over het feit dat uit het jaarverslag van 2018 is gebleken dat Jan Bos vorig jaar zonder vergoeding is vertrokken - de harde kern op dit forum meende dat Bos was ontslagen. Dit is een van de kwesties waar ik aan dacht toen ik het woord 'paranoid' gebruikte in mijn eerdere post)
  3. forum rang 4 Gaston Lagaffe 8 mei 2019 17:33
    quote:

    Jeroentje-2018 schreef op 8 mei 2019 17:19:

    [quote alias=Gaston Lagaffe id=11584006 date=201905081711]
    [...]Hé Jeroentje goed om jou weer te horen!
    [/quote]Hi Gaston, no hard feelings hoor. Ik blijf scherp, en betrek en prikkel graag een ieder die dat wil bij de materie. De beurs is geen speeltuin,....maar dat weet je inmiddels,....

    Groet,
    Jerom,...

    Inderdaad, no hard feelings Jerom maar wat brengt jou bij PostNL ? Dit is duidelijk geen "food-stock" en innovatief kan je het ook niet noemen.
  4. [verwijderd] 8 mei 2019 17:35
    quote:

    steelfighter72 schreef op 8 mei 2019 17:28:

    voor als je het nog niet wist...... postnl is werken voor je geld, dus zelf ff een kwartaal de post rondbrengen mensen WHAHAHAHAHAHAH
    Ha Streetfighter,...laat je niet gek maken, denk je nu werkelijk dat 'men' PostNL laten verdwijnen of zo? De NS, energiemaatschappijen, waterleidingbedrijven, enz. deze zijn direct gelieerd en nodig om de Nederlandse economie vorm te geven.

    PostNL hoort gewoon in dit rijtje thuis. Okay, er komt A; een nieuwe Nederlandse top binnenkort, of wellicht een Duitse of Amerikaanse leiding. Maar verdwijnen, post- en pakketdiensten uit Nederland,...? Nee dat gebeurd niet.

    Kopen, wegleggen en afwachten,....
  5. forum rang 5 Cerburus 8 mei 2019 17:35
    quote:

    Gaston Lagaffe schreef op 8 mei 2019 17:33:

    [...]Inderdaad, no hard feelings Jerom maar wat brengt jou bij PostNL ? Dit is duidelijk geen "food-stock" en innovatief kan je het ook niet noemen.
    das eigenlijk beide onwaar, PostNL is zeer innovatief, zo innovatief dat het welhaast pijnlijk is hoeveel geld er verbrand wordt in eigenlijk direct zichtbare mislukkingen. + ze zetten zwaar in op food, dat is het groei segment van parcels waar flink op in wordt gezet
5.405 Posts
Pagina: «« 1 ... 68 69 70 71 72 ... 271 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium

Het is water naar de zee dragen: prognose PostNL valt vies tegen

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Word Abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links