Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel BAM Groep Koninklijke AEX:BAMNB.NL, NL0000337319

  • 3,820 18 apr 2024 09:28
  • -0,002 (-0,05%) Dagrange 3,814 - 3,868
  • 97.932 Gem. (3M) 1,4M

BAM mei 2019 Strong Buy

2.823 Posts
Pagina: «« 1 ... 30 31 32 33 34 ... 142 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. JVDP 7 mei 2019 15:48
    quote:

    Beurs2019 schreef op 7 mei 2019 15:44:

    [...]Met schaamrood het forum teruggelezen en las termen als bruinhemden, NSB met politici die als flapdrollen werden weggezet. Shame voor hen die het aangaat en als je dit mooie inhoud vindt ....
    Als de vos de passie preekt, boer pas op je kippen.....
  2. forum rang 7 innicksname 7 mei 2019 16:21
    quote:

    Buts schreef op 7 mei 2019 16:18:

    wilde nog wat inslaan voor de cijfers maar mijn dochter zei, niet doen pa kijk donderdag maar na de cijfers, wat een wijze meid, hoop ik!!!
    Voorlopig heeft ze gelijk voor het geval je nog geen aandelen BAM zou hebben. Mocht je ze wel hebben dan lijkt me dit (even zonder het wereldnieuws in ogenschouw nemend) een bijkoopmomentje.
  3. forum rang 6 OnoMatopee 7 mei 2019 16:51

    Bouw woontorens Goudjuffer en Vuurjuffer officieel van start
    di 7 mei 2019, 16:21

    Gisteren ging de bouw van 68 sociale huurwoningen in Lansingerland officieel van start. Aan de Rodenrijse Zoom verrijzen de woontorens Goudjuffer en Vuurjuffer, die naar verwachting in december 2020 worden opgeleverd. Wethouder Albert Abee van Lansingerland, Henk Rotgans, directeur Onderhoud Ontwikkeling van Havensteder en Martijn van der Knaap, directeur van bouwconcern BAM, hebben de officiële openingshandeling verricht.

    Berkel en Rodenrijs - In 2014 realiseerde Havensteder aan de Rodenrijse Zoom al de woontorens Koraaljuffer en Beekjuffer. Met de bouw van twee nieuwe torens ronden partijen het project 'de Juffers' af en maken het ontwikkelgebied Rodenrijs compleet.

    Betere balans

    Eind januari tekenden veertien wethouders, vijfentwintig afgevaardigden van woningcorporaties, de Provincie Zuid-Holland, de voorzitter van het Samenwerkingsverband Wonen Regio Rotterdam en de voorzitter van Maaskoepel een Regioakkoord. Daarmee maken de veertien gemeenten van het Samenwerkingsverband Wonen zich sterk om het aantal woningen in de regio Rotterdam met 54.000 uit te breiden. De gemeenten en woningcorporaties zetten zich ook in voor een betere balans van het woningaanbod in de regio.

    Plek voor alle doelgroepen

    Wethouder Albert Abee van Lansingerland: "De realisatie van deze laatste twee woontorens vormt het sluitstuk van de wijk Rodenrijse Zoom. We breiden hiermee de voorraad sociale huurwoningen in onze gemeente uit. Lansingerland heeft tot 2030 een flinke woningbouwopgave van 4.000 tot 7.000 woningen, waarvan 20% bestemd is voor sociale woningbouw. Als gemeente richten we ons op de doorstroom van scheefwoners: huurders waarvan het inkomen niet passend is voor de sociale huurwoning waarin ze wonen. Ook stimuleren we 50plussers van wie de kinderen het huis uit zijn en ouderen om hun eengezinswoningen te verruilen voor kleinere - vaak gelijkvloerse - woningen. In Lansingerland is er plek voor alle doelgroepen!"

    Grote voorraad in randgemeenten

    Havensteder verhuurt ook in de randgemeenten van Rotterdam een groot aantal sociale huurwoningen - zo'n 10.000 in totaal - en breidt die voorraad bovendien uit met nieuwbouw. Henk Rotgans, directeur Onderhoud Ontwikkeling van Havensteder: "Met het project de Juffers en haar fraaie woontorens leveren wij opnieuw een bijdrage aan de woonwensen en -mogelijkheden van onze doelgroep in Lansingerland."

    Kijk voor informatie op www.havensteder.nl
  4. forum rang 6 OnoMatopee 7 mei 2019 17:05
    quote:

    Utreg1960 schreef op 7 mei 2019 17:00:

    Eigenlijk onbegrijpelijk dat Trump zomaar van alles kan roepen wat beurs gevoelig is zonder dat de financiële waakhond in de USA ingrijpt?
    Zo zijn we overgeleverd aan een mad man.
    nog erger dat die volslagen idiote leugenaar invloed heeft op ons bezit.
    Nieuwe DL.
  5. Utreg1960 7 mei 2019 17:12
    quote:

    OnoMatopee schreef op 7 mei 2019 17:05:

    [...]nog erger dat die volslagen idiote leugenaar invloed heeft op ons bezit.
    Nieuwe DL.
    Ja en zelf ze eigen klotezooi wel verbergen:
    Corrupte mad man.

    Democraten krijgen belastingaangiften president Trump niet te zien.

    De Amerikaanse minister van Financiën Steven Mnuchin heeft een verzoek van de Democraten om de belastingaangiften van president Donald Trump openbaar te maken voor de tweede keer afgewezen. Volgens Mnuchin dient het verzoek geen wetgevend doel.

    Eind april stelde de minister eerst te moeten onderzoeken of het verzoek in overeenstemming met de wet is. Dat is volgens Mnuchin niet zo.

    De Democratische Partij in de Verenigde Staten diende op 3 april officieel een verzoek tot inzage in. De belastingaangiften waren een heikel punt tijdens de verkiezingscampagne in 2016. Trump was de eerste presidentskandidaat die zijn documenten weigerde te overleggen.

    Eerdere kandidaten deden dit wel om te bewijzen dat zij geen illegale transacties verbergen. Trump beloofde tijdens de presidentsverkiezingen dat hij zijn belastingaangiften openbaar zou maken, maar kwam daar later op terug.

    Media verwachten lange juridische strijd om papieren
    De Democraten hebben sinds de tussentijdse verkiezingen van vorig jaar november een meerderheid in het Huis van Afgevaardigden. Eerdere verzoeken tot inzage van de papieren werden geblokkeerd in het Huis van Afgevaardigden, omdat de Republikeinen toen nog een meerderheid hadden.

    De partij startte ook diverse andere grote onderzoeken. Die zijn gericht op de president, de gang van zaken in het Witte Huis en diverse bedrijven van Trump.

    Amerikaanse media verwachten een slepend juridisch conflict om alsnog inzage in de papieren te krijgen. De Democraten stellen met een "passende reactie" op het besluit van Mnuchin te zullen komen.

2.823 Posts
Pagina: «« 1 ... 30 31 32 33 34 ... 142 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium

BAM: sterk slotkwartaal opsteker voor nieuwe strategie

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Word Abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links